Bildirim
GTA 4 Fatal Error:Wtv190 Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlexMoran7
Arkadaşlar Steam Summer Sale'den GTA 4 aldım fakat oyun tam açılcakken bu hatayı veriyor ve kapanıyor. Games for Windows Live da indirdim kurdum fakat hala çalışmıyor. Bunun bir çözümünü bilen var mı acaba ?
Hocam çözdün mü sorunu ? Aynı problem var. -
orjinal oyun alıyoruz, oynayamıyoruz
çözümü nedir bu işin arkadaşlar -
Yok hocam hala hallolmadı kaldı elimde oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: AlexMoran7
Yok hocam hala hallolmadı kaldı elimde oyun
Steam üzerinden 10 dolara orjinal olarak satın aldım; sonbahar indirimi vesilesiyle... Lakin parasını peşin aldıkları hizmeti tüketiciye sorunlu bir şekilde sunan Rockstar Game'i öncelikle tebrik etmek lazım. İnternette aramadığım yer, uylamadığım çözüm yöntemi kalmadı. Bu denli sorunlu ve sıkıntılı bir oyuna para verdiğim için ciddi anlamda enayi gibi hissettim kendimi...
Her neyse;hocam ben çözdüm sorunu.. yaptığım işlem oyunun orjinalliğini etkiledi mi etkilemedi mi bilmiyorum ama zaten story modunu oynayacağım için çok da sorun olmayacaktır benim için.
Çözüm : Aşağıda linkini verdiğim videodaki dosya adını google'a yazın ve indirin ve videodaki gibi oyunun yüklü olduğu dosyaya atın ve sorunsuz oyuna girin.
http://www.youtube.com/watch?v=rKSbw381KAY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 2 Aralık 2013; 23:10:29 >
-
Aynı sorunu bende yasadım arkadaslar MOD veya Cheat'den kaynaklı oldugunu sanıyordum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X