arklar bu oyun pc ye cıkarsa karti deiştircem sizce ne almaliyimki bu oyunu tam zevk oynayayim
quote:
Orjinalden alıntı: 123-124
arklar bu oyun pc ye cıkarsa karti deiştircem sizce ne almaliyimki bu oyunu tam zevk oynayayim
nvida 8 serisi kartlar yeterli olacaktır bence.. mesela 8800gt şu an en uygun olanı biraz daha düşük fiyata istersen de ati 4850 olabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: STRIPES
quote:
nvida 8 serisi kartlar yeterli olacaktır bence.. mesela 8800gt şu an en uygun olanı biraz daha düşük fiyata istersen de ati 4850 olabilir..
4850 8800den daha pahalı
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
quote:
Orjinalden alıntı: STRIPES
quote:
4850 8800den daha pahalı
hadi yaa bilmiyodum o zaman en iyisi 8800gt...
8600gt yeterli olur mu
Almışken 8800 gt al
Pc ye çıkmıcak gibi bi söylenti var ama
bi çıksın oyunda ona göre davran şimdidenbiraz gereksiz bir soru olmuş.o zamana yeni ekran kartları çıkar bişeyler olur ucuzlar f/p oranı daha iyi kartlar çıkar kestirmek zor.ama bi 4850 hiç fena olmaz
PC ye de çıkacaktır ancak aşırı bir sistem gereksinimi olacağını sanmıyorum, umarım san andreas portu gibi oyuna hiç birşey eklemeden çıkarmazlar pc ye.
HD 4850 al kurtul.GTA 4 PC'ye iyi optimize edilirse Hd4850 ile en yüksek seviye ayarlarla oynarsın oyunu.Ama 8800gt alsan bir sorun olacağını sanmıyorum ancak karar senin.(benim düşüncem HD4850)
quote:
8600gt yeterli olur mu
full ayarlarda problem olur. 8800gt
arklar şu psu dalgasi olmasa hemen alıcamda psu frisby 350w yani onun için 8600 diorum
o zaman iyi bir ekran kartından önce iyi bir psu al, için rahat olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme