Bildirim
GTA 4 W8 yükledim ancak açılmıyor
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
1 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cd key i girdiğinde hatamı veriyor. Nasıl bir girmeme sorunu var. GTA 4 için sanırım birde Windows games live a üye olman gerekiyordu öyle hatırlıyorum. Belkide yanlış hatırlıyorum zira o oyunu oynayalı çok oldu. Cd key ekranı çıkıyormu. -
quote:
Orijinalden alıntı: abdullahors84
Cd key i girdiğinde hatamı veriyor. Nasıl bir girmeme sorunu var. GTA 4 için sanırım birde Windows games live a üye olman gerekiyordu öyle hatırlıyorum. Belkide yanlış hatırlıyorum zira o oyunu oynayalı çok oldu. Cd key ekranı çıkıyormu.
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm buradada paylaşayım ki böyle bir problem yaşayan olursa çözüm bulabilsin.İlk önce cd key ekranı gelmeme sorunu vardı yani tıklıyorum ama hiç birşey olmuyordu rockstars club a üye oldum windows games live a üye oldum ama nafile windows game live yükledim yine sonuç yok rockstars game nin sitesinde oyunun yüklenişi vardı onu okudum yeni bir update var onu yükledim ve sorun çözüldü ama yükleyecek arkadaşlara uyarı kesinilkle rocstars club ve windows games live a üye olmak gerek herkese iyi çalışmalar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X