Şimdi Ara

GTA 5 almalı mıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yaz indirimleri bitmeden GTA 5 almak istiyorum. Şu an indirimlerde 84.5 TL ama ek paketlerle fiyat artıyor. Oyunu korsan olarak oynadım bilgisayarda test ettim gayet tatminkar performans alıyorum ne çok iyi ne de çok kötü. Ben oyunu mp oynamak için alacağım.

Sistemim:
    işlemci i5 3. nesil 4 çekirdek 2.6 ghz
    ekran kartı amd radeon 7600m
    ram 6 gb
    harddisk 250gb ssd / 750 gb hdd
    pc model HP Pavilion g6

1) Oyunu bilenler cevap verebilir mi lütfen singleplayer ile multiplayer arasında performans farkı olur mu? Mp de kasar mı? Nasıl grafiklerle oynarım mp de?
    2) Oyunun multiplayerinde para kazanmak kolay mı? Ek para paketlerinden almalı mıyım? Ben 100 TLye gta5 +
    criminal enterprise paketini düşünüyorum. İçinde para ev araba falan var baya dolu 15 lira ekstra vermeye değer mi?

Teşekkürler. :)

• bana göre GTA 5 hala alınabilirliği yüksek oyun. ne kadar hileci cart curt deseler de zevkle oynuyorum, üstelik tek başıma oynuyorum. ama şunu da belirteyim single ile multi arasında server ve online oyuncu sayısına bağlı olarak performans düşüşü olur elbet. sisteminle ilgili bir şey diyemeyeceğim. alır bakar iade edebilirsin ama bir sıkıntı daha var. online girebilmen için story modda ilk görevi yapman gerek. bu görevi yapıp online girip oyuncu sayısına bağlı fps değerini gözlemen ve beğenmemen durumunda iade etmen için 2 saat süren var. geçebilirsen ne mutlu
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler verdiğin bilgiler için. Oyunu bütün alacağım. Yarına yükler 2 saat içinde kontrol ederim. Sanırım ilk görevde araba kaçırıyorduk. Çok uzun sürmez. Oyunu standart almaya karar verdim. Oynayarak para kazanmak daha zevkli olur.
  • Ozan Alagöz O kullanıcısına yanıt
    ilk görev soygundan kaçma görevi. onu geçip araba çalma görevine geldiğinde sanırım online oynayabiliyordun onu bir kontrol etmen gerek.
  • Ben de indirim bitmeden aldım 85 tl olandan şuan sn/3mb iniyor bakalım inşallah internet olmadan oynayabilirim gemide çalışıyorum mesai bitince iyi oluyor gta5 sıkmıyor önceden Just cause 3 vardı çok sıkıcı idi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence Alma.
    Rockstar Games Bu.
    Son Zamanlarda PS4 İçin RDR2 Yayınlandı.
    RDR2 Bence Bu Yılın Sonunda PC İçin Gelir.
    Bence Beklemelisin.
  • Buna benzer bir konuda ben açıcaktım tam denk geldi üstünden bu kadar zaman geçmesine rağmen değer mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    5 ay önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    FİFA 24 almak mantıklı mı?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun süredir bakmamışım foruma. Yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben oyunu standart palet olarak aldım fakat oyunda bir problem vardı tam ekranda oyundan atıyordu pencere modunda da 10 fps falan veriyordu oynanmıyordu. Tam ekran gene 20 fps yi görüyordu sıkıntı olmuyordu ama en fazla 3 4 dakika oynayabiliyordum. Daha sonra o sorun düzeldi tam ekranda sıkıntısız oynayabiliyorum ama açıkçası oyunu zaten korsan olarak bitirdiğim için çok oynayasım gelmedi. Dursun bakalım elbet birgün oynarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.