Şimdi Ara

Gta 5 Full ayarlar için sistem önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yaklaşık 4 yıl önce PC toplamıştım gta 5 oynarım ve grafiklere önem veririm yalnız benim sistem hani kötü bir performansı yok ancak amacım FULL + FULL yani hiçbir ayar düşürmeksizin GTA 5'i çalıştıracak bir sisteme sahip olmak istemem bunun için bu işi bilenlerden bu konuda yardım isteyeceğim.

Şuanki sistemle oyundaki ayarları resim aldım. Bütün ayarları maximum'a getirdiğimde görüldüğü gibi boyut baya bir aşıyor.

Sistem imzamda yazıyor arkadaşlar ordan bakabilirsiniz. Minimum bütçeyle bu işi ne gibi değişikliklerle hallederim? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalabi -- 27 Şubat 2017; 13:44:42 >

• 16 gb ddr4 ram
    nvidia gtx1080
    intel i7 işlemci.

en az bunlar lazım.
  • Msaa yı 8xe almanın bir manası yok. 4xe alırsanız i5li rx470,480 li bir sistem size yeterli olacaktır. İmzamdaki sistem ile full ayarlarda 4xte 60fps alıyorum 1080pde.

Yok en az16gb rammiş , 1080miş, i7miş. Birde "en az". Bana söylermi kendisi acaba i7den yukarı işlemci varmıki ? Arkadaş 900pde gta 5 oynamak istemiş , 4kda oynamak istememiş bu kadar abartmayın gta 5i. Bakmayın siz bu laflara. İmzamdaki sistemle bile rahatça oynuyorum, sadece i5 ekleyerek aynı sistemi alabilirsiniz. Zaten amd ryzen çıkmışken i7 almanın hiç bir mantığı yok.

Şunuda belirteyim ekran görüntülerindeki ayarlar ""full+full" değil. Msaayı 8x yapmakla full olmuyor. Bir çok ayar ultraya çekilebiliyor ayarlardan. Tavsiyem monitörüde değiştirmeniz pek zevk vermez o çözünürlükte. Benim monitörün çözünürlüğüde 1400x900, ancak sanal çözünürlüğü 1080 yapınca biraz kaliteli, oynanabilir oluyor oda gerçek 1080 kadar kaliteli olmuyor. O çözünürlükte ultraya alsanızda bir 1080p kadar kaliteli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 28 Şubat 2017; 19:25:38 >

• İmzamdaki sistemde bütün ayarlar very highda oynuyorum.
    Senin ekran kartı 2gb ve ram 8 gb olduğu için oyun bir müddet sonra şişecektir ve oynanmaz hale gelecek. Yapacağın tek şey var, 4gb gtx 1050ti ve 8gb bir ram daha taktınmı tamamdır. Msaa açmanı önermem. 2x al dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

İmzamdaki sistemde bütün ayarlar very highda oynuyorum.
    Senin ekran kartı 2gb ve ram 8 gb olduğu için oyun bir müddet sonra şişecektir ve oynanmaz hale gelecek. Yapacağın tek şey var, 4gb gtx 1050ti ve 8gb bir ram daha taktınmı tamamdır. Msaa açmanı önermem. 2x al dursun

Hocam imzanızdaki sistemi Amazondan toplasak maliyet ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

quote:

senin için amazondan topladım bu çıktı

gtx 960 4gb . 203 euro

i3 4160 120 euro

16 gb ram kngstom 8x2 132 euro

asus z97 pro anakart. 196 euro

Toplam

651 euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim teknolojinin sonu yok yetişmeninde imkanı yok yeni bir sistem topla 1 ay sonra daha değişik anakartlar ekran kartları çıkıyor sana tavsiyem bilgisayarın zaten gta 5 i açıyor.Benim tavsiyem bilgisayarı iyice eskiyene kadar kullanmak sonra zaten ya yeni sistem toplarsın yada içindeki donanımda değişiklik yaparsın boşuna masraf yapma bence
  • Fullde oynayıp napcaksın kardeşim bir sürü gereksiz ayar pek te farkeden bir şey yok
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    rx 470 le 4x ile 1080p 60 fps oynayamassın,birde very high
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

rx 470 le 4x ile 1080p 60 fps oynayamassın,birde very high

Elimdeki kartı sanırım benden iyi biliyorsunuz ? Kart sapphire 8gb modeli.Ramler 2000mhz , çekirdek hızı ocli 1350mhz. 4xmsaa 60fps alıyorum. Yalan söyleyecek halim yok, elime bişey geçmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 6 Mart 2017; 22:32:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

quote:

senin için amazondan topladım bu çıktı

gtx 960 4gb . 203 euro

i3 4160 120 euro

16 gb ram kngstom 8x2 132 euro

asus z97 pro anakart. 196 euro

Toplam

651 euro

Teşekkür ederim hocam çok faydalı oldu benim için. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.