Merhabalar, GTA 5' i Epic'ten bedava alıp ardından yüklediğim günden beri Online' a giriş yapamıyordum. 'Rockstar Games Social Club' sitesine gittiğim zaman, site siyah ekranda kalıyor ve gelmiyordu. Offline Mod un içinde 'Home' tuşuna basıp açtığım Social Club sekmesinde sürekli 'retry connection' diyip duruyordu ve bastıktan sonra 'Has Signed in Offline Mode' yazıyordu ve yeniden bağlantı kuramıyordum. Oyuna giriş yaparken menü de gelmiyordu ve direkt Story Mode' a girş yapıyordu. Single' ı bitirdikten sonra bununla ilgili araştırma yaptım ancak zaten sorunun şimdiye dek birkaç kişinin yaşadığını ve hiç çözüm bulamadığımı söyleyeyim. Bu foruma yardımcı olabilmek amacıyla kaydoldum ve umarım yerini bulur. ÇÖZÜM! ÇÖZÜM! ÇÖZÜM! ÇÖZÜM! ÇÖZÜM! ÇÖZÜM! ÇÖZÜM! ÇÖZÜM! Aslında çok bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece VPN indiriyorsunuz, ardından (ne olur ne olmaz VPN kurulumu tamamlanınca bilgisayarı baştan başlatmanızı tavsiye ederim) vpn açıp (ben Hollanda'ya bağlandım) bağlanıyorsunuz ve giriş yapıyorsunuz. 1 seferliğine VPN ile oyuna giriş yaptıktan sonra bir daha uğraşmanıza gerek kalmıyor. İŞTE BU KADAR. Ben hiç düşünemedim böyle olduğunu ancak bu kadar kolaymış. *VPN olarak Proton VPN 'i öneririm* (Şahsen kullandığım buydu) Keyifli oyunlar dilerim efendim.. |
GTA 5 "Has Signed in Offline Mod" Epic Games Sosyal Kulüp Hatası Çözümü
Giriş
"GTA 5 Has Signed in Offline Mod" hatası, Epic Games Sosyal Kulübü'ne bağlanamadığında ortaya çıkan yaygın bir sorundur. Bu hata, çevrimiçi oyun oynamanı ve oyunun sosyal özelliklerine erişmeni engelleyebilir.
Çözüm Adımları
Bu hatayı çözmek için şu adımları izleyebilirsin:
- İnternet Bağlantını Kontrol Et: İnternet bağlantının aktif ve stabil olduğundan emin ol.
- Sosyal Kulüp Sunucularının Durumunu Kontrol Et: Rockstar Games'in sunucularının çalışıp çalışmadığını kontrol et.
- Sosyal Kulüp Uygulamasını Güncelle: En son Sosyal Kulüp uygulamasının yüklü olduğundan emin ol.
- Oyun Önbelleğini Sil: GTA 5 oyun önbelleğini silmek, bu hatayı çözmeye yardımcı olabilir.
- Oyun Dosyalarını Onayla: Steam'deysen, oyun dosyalarını onaylamak için "Yerel Dosyalara Göz At" ve ardından "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneklerini kullanabilirsin.
- Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırak: Güvenlik duvarın Sosyal Kulüp'e bağlanmayı engelleyebilir. Geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
- VPN'ni Devre Dışı Bırak: Bir VPN kullanıyorsan, devre dışı bırakmaya çalış.
- DNS Ayarlarını Değiştir: DNS ayarlarını Google'ın DNS sunucuları (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) olarak değiştirmeyi dene.
- GTA 5'i Yeniden Yükle: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, GTA 5'i yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.
Sonuç
Bu çözüm adımlarını takip ederek "GTA 5 Has Signed in Offline Mod" hatasını çözebilir ve oyununu çevrimiçi olarak oynamaya devam edebilirsin.