Şimdi Ara

Gta 5 hd 7950 fps düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci i3 540 ekran kartı Radeon hd 7950 ama düşük normal ayarlarda 30-40 fps alıyorum 8gb ram var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım ederseniz çok iyi olur

• Ajoan8 A kullanıcısına yanıt
    işlemci o ekran kartına darboğaz yapıyprdur bence hd7950 yi %100 performans ile kullanmıyorsundur.
  • i3 540 zayıf bir işlemci yaşadığınız sorun da bundan kaynaklanıyor. Anakartınıza uygun sokette olan i7 işlemci modellerine 2. elden bakabilirsiniz eski olduğu için sıfırı piyasada yok, veya anakart ve işlemciyi komple değiştirin. DDR4 ram kullanan bir anakart alırsanız ram'i de değiştirmeniz gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci frenliyor dostum. High ayarlarda oynatma potansiyeli var o kartı tabi 1080p için. Bütçe uygunsa skylake i5 + h110 ve ddr4 ram ya da ikinci el i7 alman.
  • İşlemci yüzünden darbogaz yapıyor işlemciyi güncel bir işlemci ile degiştirmenin vakti gelmiş
  • Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim benim fikrim de işlemci ve anakartı değiştirmek yönünde ama ddr3 anakartıyla çünkü ramlerin de ziyan olmasını istemiyorum bana ucuz yollu 4 çekirdekli intel işlemci ve bununla uyum sağlayacak bir anakart önerir misiniz ek olarak anakart msi h55p-31 modeli veya benim anakartıma uyan bugünün oyunlarında sıkıntı çıkarmayacak işlemci de önerebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajoan8 -- 2 Ekim 2016; 3:25:45 >
  • İ5 3330 yada İ5 4460 a geçebilirsin 2.elde uygun fiyata bulabilirsin hemde ramlerini yeni anakart ve islemcinde de kullanmis olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 2 Ekim 2016; 3:20:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    15 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Hocam ama bu işlemcilere benim anakart soketi uymuyor söylediklerini 1150 ama benim soket 1156
  • Ajoan8 A kullanıcısına yanıt
    Zaten islemcinizi ve anakartinizi satip uzerine bir miktar nakit ekleyerek yukseltin dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.