selam arkadaşlar oğlum için yeni bir pc toplamam gerekiyor. ben çok grafik isteyen oyun oynamıyorum EU4 Darkest Dungeon gibi arada lol oynuyorum. eski pc nin (ki gerçekten eski amd atlon2 4600 , sapphire 512 mb 128bit e.k. 2gb 667mhz ) bozulmasını bekliyordum ki ekran kartım gitti. biraz araştırırken amd ryzen i gördüm bi müddet bekleyebilirim son kullanacı yorumlarını vs. ama şuan için mesela ne öneririsiniz bütçe yok orta ayarlarda kasmayacak fps yi yakalayacak en düşük fiyat diyebilirim :(
fiyatları hepsini hepsiburadadan yazdım ki başka başka yerlerde biri ucuz biri pahalı olup yanıltmasın. 8gb 2400mhz ram ve uygun işlemciye uygun anakart eklenince nasıl bişey çıkar ortaya.amd lere hemen ekran kartı takmayacam. hem sizin yorumlarınızı alıp hemde amd ryzenlerin çıkmasını bekleyip fiyat düşüşleri (inşallah) sonrası almayı düşünüyorum.
not:sapphire e.k. 10. yılı dolmak üzereyken bozuldu sizce iyi bi süremi ekran kartlarını asus olarakmı seçeyim.
gta 5 her türlü acar ileriki zamanlardada bi ekran kartı alırsın tamam.
Anakarta Kabylake için update atmalarını söyleyiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Şubat 2017; 12:01:17 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
gokhan7721G
kullanıcısına yanıt
a10 7870 ile a10 7890 arasında 0.2ghz lik fark var gpularındaki veriyolu hızları aynı. 7860 düşük .o yüzden 7870k yi tercih ederim muhtemelen başka fark yoksa. msi 1050 ye gelince r7 240 lar çokmu zayıf youtube dan bakıyorum ama emin olamıyorum. ryzen 3 lerin çıkması uzunmu sürer dediğim gibi bi müddet beklemede kalacam.
narkozcu009N
kullanıcısına yanıt
aynen ryzen 3 ler güzel olacaktır ama onun yerine i3 leride tercih eedebilrisn beklemek istemiyosan ama ryzenler gerçekten güzel r7 240 ile gta oynarsın ama sonucta 1 kez alıcaksın gta 5 için biraz zorla derim :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme