Şimdi Ara

Gta 5 Sorun Yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Xbox 360 Slim 250 GB Fw 3.0 cihaza sahibim Gta 5 oyununu açtığımda ilk baştaki görevden sonra oyun yeniden başlıyor ve şu hatayı veriyor : ''The game was restarted due to a problem with the storage device where the game data was installed. Please replace the storage device and re-install the game data if issues continue to occur.'' tekrar kurmama rağmen fayda etmedi ne yapmalıyım lütfen yardım edin

• dlc paketlerını hddye kurman lazım önce
  • En başta soruyor oyun güncellemesi var diye onu mu indiricem yani ? Ve Fw falan gider mi bir sorun olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 8 Aralık 2013; 13:45:15 >
  • oyun güncellemesi değil gt5ın ıcınde dlcler var onları yüklemen gerekiyor jtag icin böyle fw ıcınde ılk dvdyi indirip dlc olarak yüklemen lazım
  • Hocam anlayamadım dlc olarak yükleme olayını ilk dvd yi açınca hddye yüklüyor sonra 2. Dvd yi açıp oynadığımda yukarda yazdığım gibi ilk görevden sonra o hatayı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 8 Aralık 2013; 14:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hddye nasıl yüklüyorsun? Daha önce hic dlc yükledin mi_? contect klasorune atman lazım fw ıcın bakarım 1 ara
  • Hocam ilk dvd yi açınca otomatik yükleme yapıyor ve hiç dlc yüklemedim daha bu akşam cevap verirseniz çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makınen hangi model ? sımdı ılk dvdyi önyüklemede yapsada acmaz..Dlc cünkü ilk dvd ilk dvdnın isonunu exisoGUI programıyla riple eğer elinde usb varsa 16 gblık önce pcden fat 32 yap sonra xboxdan tanıt cünkü 8 gb bir yüklemesi olucak aslında dashboardun vs bunlarıda tamamen yazman lazım ki yardımcı olıyım
  • Hocam kafam çok karıştı Xbox 360 Slim 250 Gb var Fw 3.0 yüklü dashboard ayarlardan gözükmüyor. 16 Gb flash belleğimde var elimde.

• yani oyundaki ilk dvdnın isonunu pcye kopyala exisoGUI ile god yap yani isoyu parcala icinde content dosyası cıkıcak onun ıcınde 4 adet dlc mevcut bu işlerımı bıtırınce söyle gerisinine devam ediyim
  • Nasıl kopyalıcam hocam ilk dvd yi usb ye kurup mu atıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 8 Aralık 2013; 22:24:22 >
  • dvdyı pcye takıp ıcındekı isoyu pcye kopyalaman lazım

Daha sonra onu exisoGUI ile riplemen gerekiyor

Gta 5 Sorun Yaşıyorum

content klasörü içinde gtavdisc1\content\0000000000000000\545408A7\000000 02 belirtilen yolda 4 tane dosya var.

Gta 5 Sorun Yaşıyorum

O 4 tane dosyayı xboxınızın dahili hddsine belirtilen konuma atın.

hdd1\content\0000000000000000\545408A7\00000002

• Hocam dvd yi pc ye bağlama gibi bir imkanım yok maalesef. :(
  • dvdnın ıcındekını cnm :D icinde iso dosyası olmalı onu pcye atıyorsun
  • Tamam onu anladımda disk 1i usb ye falan kurmadan nasıl direk pc den açıcam onu anlamadım. Neyse internetten indiriyorum yeniden ordaki disk 1 isosunu açıcamda exiso programı açılmıyor bende şu hataayı veriyor; ''Component MSCOMCTL.OCX or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid''
  • tamam link yollarım sana....
  • Hocam aynısını indirmiştim bende yine aynı hatayı veriyor. :(

Edit: Tamam hocam hatanın çözümünüde buldum programı açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 9 Aralık 2013; 16:53:05 >
  • Hocam şimdi exiso ile çıkarttığım o 4 dosyayı xbox'ın hdd sinde hdd1\content\0000000000000000\545408A7\00000002 klasörüne atıcam ve disk 2 yi xbox'a takıp sorunsuz oynayabilicem öyle mi ?
  • Evet Aynen oyle sana yolladigim linkteki unlock islemini yapmayi Unutma unlocktan sonra atip DVD2den.baslat

• Hocam hdd de direk content diye bir klasör yok hdd\data\content var oraya mı atacağım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.