|
GTA 6’nın bir yılda ne kadar kazanacağı hesaplandı: Dudak uçuklatacak (2. sayfa)
-
-
Yıllardır GTA 6 Haberleri Yapılıyor... Dubai Çikolatası Misali Almayacak Olsada Meraktan Alacak...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun Oynamak İçin Birde Donanıma Yatırım Yapacaksın... Oyun İşi Artık Zengin İşi Oldu...
Daha şimdiden korsan oynama hesapları yapanlar niye pc ile aynı anda çıkmıyor diye ağlıyor
Rockstar enayimi aynı anda pcye çıkarsın adam bakacak pcde korsan var niye gidip konsola alayım diyecek
İnş en az 2 sene geç gelir pcye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Korsan oynayamayacak ki kimse, muhtemelen denuvo ile özel çalışıp muazzam bir koruma enjekte edecekler. Denuvo'yu kırabilen tek kadın var onun da çözemeyeceği şekilde yapacaklarını düşünüyorum özel olarak efor sarfedip. Korsan oynama hayallerini unutun derim
-
Demek ki sen örnek bir insansın. Hayatını film yapmak lazım. Böyle ahkam kesenler kendileri her türlü haltı yerler, sonra millete ahlak dersi vermeye kalkarlar. Bak Epic games her gün oyun hediye ediyor. Belki yapımcılarına bedava dağıttığı oyunların parasını vermiyordur. Hiç durma Epic games e mail at. Bizi de aydınlat. Kul hakkı falan geçiyor olabilir. Çok şükür senin gibi kul hakkı savunucumuz var. İşleri biraz büyütte, oyun kul hakkı savunuculuğundan, her türlü kul hakkı savunuculuğuna geç.
İlk etapta korsan oynayacaklar bundan adımız gibi eminiz ne zamanki online mod gelir o zaman satın alırlar
Acı ama gerçek
Denuvonun en son sürümü bile kısa sürede kırılıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alakası yok! Ben et yemek istiyorum! sen bana kesim için fahiş fiyat veriyorsun. sonra eti hazırlatmak için ise diğer tarafa da ekstra para vermemi bekliyorsun. bende alır keser kendim yerim.
-
artık oyun satın almıyorsun.. aldığında oynamak için izin veriliyor sana fakat senin olmuyor. bunun için söylenmiş en güzel söz;
"if buying isnt owning, then pirating isnt stealing"
-
:) siz eleştiren herkes akpli dimi, chpdemli.
-
Bence Rockstar 5 milyar dolar toplar bu oyundan @hamza5806 @veteran_gamer
-
Hocam bu oyun hikaye olarak sjw ve balon olup patlayacak gibime geliyor
hamza anında nasıl cevap veriyon abi ya :d şaşıp kalıyorum yeminle
-
Hastanedeyim bos vaktim var
Ayrica en sevgili kankalarimdan galactic hope kankama yazmicam da kime yazcam
kardeşim geçmiş olsun
ama bence gta 6 VARYA dehşet olucak hocam vahşet olucak efso olucak...
-
Şaka gibi milletiz gerçekten. Çalmaya çalmak dememek için bin bir çeşit bahane, alakasız benzetmeler üretilmiş. Tepki göstermenin çok basit bir yolu var, almamak. Donanım ücreti çok mu pahalı geliyor? Alma. Oyun çok mu pahalı? Oynama. Bu coğrafyada doğduk diye reva mı diyorsan da evet reva. O zaman ona göre düşünüp daha derin adım at. Çok çalış kendi oyununu kendin yaz madem. Zaten o hale gelirseniz de ilk siz avaz avaz bağırırsınız korsan hırsızlıktır diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aman Hamza! ağzını hayıra aç kardeşim. güzel olacak. mecbur. olmazsa zaten oyun dünyası biter. yer gök servis oyununa döner. tek kalemiz kaldı. güzel olmalı
-
-
Bu kadar para var ama bizim devletimiz buna uygun bir vergi çıkaramamış. en az 70 80 milyon dolarını bizden alırlar belki de.
-
Discord da genel sohbette torrent sitesinin admin ine yazmıştım gta 6 çıkınca mutlaka siteye ekliycez diyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THE PİRATE -- 3 Ocak 2025; 20:18:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X