bu oyun konsolda akar |
GTA 6 sızıntı analizi: İşte oyuna gelecek yenilikler (2. sayfa)
-
-
-
R* sen nasıl bir kralsın?
-
400 GB olmasın belkide daha fazla :D
-
Bilerek yapılmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RDR 2'nin çok daha gelişmiş ve GTA evrenine uyarlanmış bir versiyonunu göreceğiz gibi. Tamamen yaşayan bir şehir ve yaşayan NPC'ler. İple çekiyoruz artık, önsiparişi yapıştıracağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafada tek soru acaba ilk çıkışı PC de olacakmı?
Bu baya bildiğin bilinçli yapay zeka demek. Bunu yapabilen bir makine çıktı mı ki? :)
-
Kesinlikle roleplay kismina cok odaklanmalari lazim, gta'yi en cok sattiracak ve surekli oynatacak unsur o.
Ozellikle roleplay sunucularina cok buyuk ekstrasi olur bunun, single playerdan yana.
Efso özellikler geliyor ama ön sipariş vermeyeceğim millet begendikten sonra bakarım
Güvenlik açığından değil fishing ile sızdı, yani hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmaz => s*lak içeriden olunca kapı kilit tutmaz mantığı.
Mac'e. :) Şaka bir yana Apple'ın yerinde olsam Rockstar'ı kafalarım.
-
Bence basit sorunsuz bir oyun yapsınlar çok ayrıntıya gerek yok
30 yıldır R* oyunlarını önce konsola çıkarıp ekmekle dibini sıyırınca PC'ye getirir. Yine öyle olacaktır. PS5 dönemi çıkarıp önce PS6'ya remaster satıp 1-2 yıl sonra da PC'ye çıkarırlar. PC tarafı da minimum 3-4 sene bekleyecek anlamına geliyor bu.
PS5 almamdaki tek etken GTA 6 diyebilirim. GTA V dönemi PS3 ve PS4 tayfa keyfine bakarken PC tarafında ağladım oynayamadığım için. Ne God of War'lar ne The Last of Us'lar, bir şekilde senaryosunu - gameplay'ini izler geçerdim ama GTA 6'yı oynamadan ölmek istemiyorum :)
GTA V'i PC'de ilk oynadığım gece yaşadığım mutluluğu askerden eve döndüğümde falan yaşamıştım :D
Hiç unutmam, İsviçre'de yaşayan bir arkadaşım o dönem SSD ile çat diye yükleyip girmişti hemen oyuna, ben 1 saat de külüstür HDD'min Steam'den oyunu açmasını beklemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 5 Mart 2023; 18:12:4 >
-
Vice city olması güzel olmuş eski mekanları easter egg olarak koyarlar mı acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X