Şimdi Ara

Gta IV Da 30 Fps Alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gta delisi bir insan olarak yeni topladığım sisteme gta ıv yükledim.ekran kartını idarelik aldım bu arada.

sistem Amd fx 6100 .8 gb g skill 1600 mhz.Gtx 465 Ekran kartı.her hangi bir o.c işleminde bulunmadım.Gta ıv 1.0.7.0 versionu yüklü.ekran kartı son driver yüklü.Drx 11 yüklü.Her şey full de 30 fps alıyorum.Sizce bu normalmi.Yoksa bir yerlerde hatamı yapıyorum.

• Bu arada hitman absolution,Cod MW3 ve Resident EVil 6 yüklü.Herşey full de çok akıcı bir şekilde oynuyorum
  • anormal durum yok.oyun dandik.
  • 1. Oyunda sorunlar var. Sorunsuz olsa 7 tane yama çıkmazdı ve bu kadar şikayet olmazdı zaten.
    2. Oyun açık dünya olduğu için açık dünya olmayan oyunlara göre biraz sağlam bir sistem istiyor. i7 + son model ekran kartlarıyla 60-70 fps alanlar var full ayarda. YouTube'da görmüştüm şahsen adam frapsı açmış, full ayarı dayamış ve fps 60 altına düşmüyor doğru düzgün. Tüm bunlar da oyunun sorunlu olmasından kaynaklı 1. maddede belirttiğim gibi.
    3. Ekran kartı orta seviye. Full ayar için çok da uygun değil böyle yarı optimize bir oyun için.
    4. Yamaya göre değişiyor biraz da. 1.4 veya 1.3 daha iyi performans verebiliyor bazı sistemlerde.
    5. Arkaplandaki uygulamalar performans düşürebiliyor sistem iyi olsa bile. (Anti-virus, tarayıcı, indirme programları, Windows Update, virus vb.) Windows'tan kaynaklı da olabilir kısacası.

Sonuç: Normal sayılır. Deneme yanılma yöntemiyle ayar düşürerek daha yüksek fps elde edilebilir. Ayarların çoğu da gereksizdir zaten eğer hardcore bir oyuncu değilseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 4 Haziran 2013; 23:28:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

1. Oyunda sorunlar var. Sorunsuz olsa 7 tane yama çıkmazdı ve bu kadar şikayet olmazdı zaten.
    2. Oyun açık dünya olduğu için açık dünya olmayan oyunlara göre biraz sağlam bir sistem istiyor. i7 + son model ekran kartlarıyla 60-70 fps alanlar var full ayarda. YouTube'da görmüştüm şahsen adam frapsı açmış, full ayarı dayamış ve fps 60 altına düşmüyor doğru düzgün. Tüm bunlar da oyunun sorunlu olmasından kaynaklı 1. maddede belirttiğim gibi.
    3. Ekran kartı orta seviye. Full ayar için çok da uygun değil böyle yarı optimize bir oyun için.
    4. Yamaya göre değişiyor biraz da. 1.4 veya 1.3 daha iyi performans verebiliyor bazı sistemlerde.
    5. Arkaplandaki uygulamalar performans düşürebiliyor sistem iyi olsa bile. (Anti-virus, tarayıcı, indirme programları, Windows Update, virus vb.) Windows'tan kaynaklı da olabilir kısacası.

Sonuç: Normal sayılır. Deneme yanılma yöntemiyle ayar düşürerek daha yüksek fps elde edilebilir. Ayarların çoğu da gereksizdir zaten eğer hardcore bir oyuncu değilseniz.

Ekran kartı dediğiniz gibi biraz düşük.Bu saatten sonrada gta ıv la uğraşmamak en mantıklısı.Gta v yi ve watch dogs u beklerim.onlar çıkana kadar gtx 7-- seriside oturmuş olur.alırım bi gtx 670 ve ya 680 bakarım keyfime :)

• İmzamdaki sistemle 42 FPS'ler gördüm. 30 FPS az gibi geldi. Ama oyun optimizasyon sorunlu bazı PC de iyi çalışırken bazısında sorunlar çıkıyor. Diğer oyunlarda rahatsanız sorun yok. Bu arada ekran kartınız Full hd ve Full ayarlar için yeterli değil.
  • Dostum oyun açıken ctrl+alt+delete yap oradan işlemlere gel gta 4.exe'ye sağ tıkla ordan öncelik ata'dan yükseği seç benim işime yaramıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    6 yıl önce açıldı
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

İmzamdaki sistemle 42 FPS'ler gördüm. 30 FPS az gibi geldi. Ama oyun optimizasyon sorunlu bazı PC de iyi çalışırken bazısında sorunlar çıkıyor. Diğer oyunlarda rahatsanız sorun yok. Bu arada ekran kartınız Full hd ve Full ayarlar için yeterli değil.

Aynen hocam.kart biraz eski.nvidia 7 serisini bekliyorum.7 serisi piyasaya tam oturduğu zaman Asus 3D Monitör ve Gtx 670 alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREonPc

Dostum oyun açıken ctrl+alt+delete yap oradan işlemlere gel gta 4.exe'ye sağ tıkla ordan öncelik ata'dan yükseği seç benim işime yaramıştı

İlginç.Denemek lazım :D yorm için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitakilli

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

İmzamdaki sistemle 42 FPS'ler gördüm. 30 FPS az gibi geldi. Ama oyun optimizasyon sorunlu bazı PC de iyi çalışırken bazısında sorunlar çıkıyor. Diğer oyunlarda rahatsanız sorun yok. Bu arada ekran kartınız Full hd ve Full ayarlar için yeterli değil.

Aynen hocam.kart biraz eski.nvidia 7 serisini bekliyorum.7 serisi piyasaya tam oturduğu zaman Asus 3D Monitör ve Gtx 670 alıcam

Muazzam tercih. Hayırlı olsun şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.