Şimdi Ara

GTA IV HD 6950 KASMA SORUNU-,- :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN GTA 4Ü YÜKLEDİM FAKAT OYUN ACAYİP KASIYOR HATTA GÖRÜNTÜDE YOK OYUN BAŞLARKEN GEMİ GİBİ BİŞEYDE BAŞLIYORUM YARISI GÖZÜKMÜYOR NEYSE OYUN BAŞLAYINCA TAMAMEN GÖZÜKMÜYOR AYRICA ACAYİP KASIYOR MOUSEYİ SAĞA SOLA ÇEVİRİNCE ALLTAKİ HARİTADA 10 SN SONRA FLN ÇIKIYOR NEYSE AYARLARI MİNİMUM YAPTIM BİŞEY FARK ETMEDİ AYRICA SİSTEMİM ŞU
    İNTEL CORE İ5 2500K
    HD6950
    8GB RAM
    ... FLN YANİ KASMASI İÇİN HİÇBİR SEBEP YOK GÜNCELLEME OLAYI FLNDA TMM DAHA DÜN THE WİTCHERİ 2 Yİ YÜKSEK AYARLARDA OYNADIM
    YARDIM EDİN PLSS

• 1.4 yapamasını yapıp kafasına sağlam bir kürekle vurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

1.4 yapamasını yapıp kafasına sağlam bir kürekle vurun.

EN SON PACK O DEİL ZANNEDERSEM 1.0.7.0 İNDİRYORUM ŞUAN OLMADI BURDAN LİNK FLN VERİN
  • Bu sistemle de kasıyorsa ben bu oyunu artık gerçekten de kınıyorum.
  • Ben i5 2410M İşlemcili,8GB DDR3 Ramli,GT540M Ekran kartlı notebook kullanıyorum bende patch falan yüklmeden önce bendede öyleydi dediklerimi yaparsan sorun olmaz :)

Yapılabilecekler.
    *Sırasıyla iLk önce 1.0.3.0 patchini Kur,ardından 1,0,4,0 patchini kurup 1,0,4,0 crackını at ve oyna .)
  • direk 1.4 packini indirp kurdum ayarları fulledim kasma fln kalmadı teşekürler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku986 -- 17 Ekim 2011; 17:56:28 >
  • o sistemdede kasıyorsa artık %100 oyun problemli bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    mafia 1 def kasma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.7 yaması 1.4e göre daha fazla kasar .Cunku golgeler daha yuksek cozunurlukludur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.