Şimdi Ara

GTA IV HD3870 Kasıyor En Son Patch Bile.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar En Son Patch Kurdum Crack Falan Attım Ancak Genede Mediumda Bile 35 FPS. Sizce Normalmi 1 Tane Daha Alıp Çift HD3870"mi Yapsam Yoksa Nvidia Ekran Kartımı Alsam Arkadaşım 9600GT İle High Oynuyo Ben Medium

• 3870 için normal fps ler ben hd 5770 ile en full de 20 fps alıyorum oyunun optimizasyonu bariz sorunlu.
  • evet ben 9800gt'imle medium 1024x768 çözünürlük high gölgede biraz kasarak oynuyorum
  • Ben de yeni aldığım 4850 ile medium da bile sorunlu oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

3870 için normal fps ler ben hd 5770 ile en full de 20 fps alıyorum oyunun optimizasyonu bariz sorunlu.

bende aldım 5770 bendede aynı ya 20fps. gölgem high da birde uzaklık görünümü 25 de. 30 fps lerde oluyor yamurlarda 25-20 ye düşüyodu sanırım. senin işlemcin nedir? oyunda işlemcide çok önemli aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

3870 için normal fps ler ben hd 5770 ile en full de 20 fps alıyorum oyunun optimizasyonu bariz sorunlu.

bende aldım 5770 bendede aynı ya 20fps. gölgem high da birde uzaklık görünümü 25 de. 30 fps lerde oluyor yamurlarda 25-20 ye düşüyodu sanırım. senin işlemcin nedir? oyunda işlemcide çok önemli aslında.

Sistem panelimde yazıyor. Benim FPS lerde o şekilde aşağı yukarı.

• Oyun ekran kartından çok işlemciye yüklenen bir oyun.Quad'ın altın işlemcin varsa normal o FPS.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.