Arkadaşlar bende lenovo g550 laptop var özellikleri: -Intel Core 2 Duo 2.2 ghz T6600 -4 gb ram -NVIDIA Geforce G210M 512mb ekran kartı -Windows 7 Home Premium
özellikleri GTA IV için yeterli sanırım ama oyunun ayarlarını en düşüğe çektiğim halde çok kasıyor ve oynanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Intel core 2 duo p 7550 2.26 ghz 4 gb ram ati 4650 ekran kartı
bende de kasıyor. normal midir?
güncellemeleri yaptınız mı?
Kurulum CD nizde Hata Oldugunu Düşünüyorum. Bnde'de Öyle 1sorun olmustu. Sistemım yeterlı olmasına rağman kasıyordu. Sonra Baska 1cd den kurdum sorn kalmadı.
ıntel core 2 işlemcı duo p8800 2.66 4gb ddr3 ram 1 gb harici atı mobility hd 4650 64 bit ekran kartı arkadaslar bende bu oyunu aldım ozellikler gordugunuz gıbı ıyı ama oyun kasıyo grfik ayarlarını full yapmam mı gerekiyo yoksa dusuk mu pek pc den anlamam lutfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyo full yaptım yınede kastı bu arada pc laptop
quote:
Orijinalden alıntı: catalanmurat
ıntel core 2 işlemcı duo p8800 2.66 4gb ddr3 ram 1 gb harici atı mobility hd 4650 64 bit ekran kartı arkadaslar bende bu oyunu aldım ozellikler gordugunuz gıbı ıyı ama oyun kasıyo grfik ayarlarını full yapmam mı gerekiyo yoksa dusuk mu pek pc den anlamam lutfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyo full yaptım yınede kastı bu arada pc laptop
Kardeş Grafik Ayarlarını Düşürürsen Görüntü Kötüleşir Ama Oyunda Akıcılık Artar. Yani Kasmaz. Eğer Grafik Ayarlarını Yükseltirsen Görünt Güzelleşir Ama PC Yi Daha Çok Kasar PC. Sen Ayarları Medium Yap.
bu olay benimde başıma geldi dediği gibi grafikleri medium yapman gerek
GTA IV bütün güncellemelerini v.s. kur , windows u güncel tut , ayarları en düşüğe al yapabileceğin en iyi şey bunlar
bende Intel Q9550 , 512 HD4870 , 4 gb Ocz ram 500 gb wd caviarblack ... olmasına ragmen kasıyo delircem ... gecen sene oyunu oynadıgımda kasmıyodu boyle o zaman vista64bit yukluydu şimdi win7 64bit kurulu
arabayla gıderken 1-2 snlik kasmalar oluyo anlamıs degılım neden ... kavga edince daha cok kasıyo ama hep ara ara .. hersey en son surucu ama oyunu yukseltemıorm orjınal olmadıgı icin ..
oyunun 1.0.4.0 yamasını yukledım hersey duzeldi hakkaten eziyetmiş yamasız hali 40 fps sabıt oldu tavsiye edilir update !!!
arkadaşlar ben yeni gta alacam da gta4 mü tavsiye edersiniz eflc yi mi benim arkadaşlar eflv dior kararsız kaldım hangi si daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: yugiman
arkadaşlar ben yeni gta alacam da gta4 mü tavsiye edersiniz eflc yi mi benim arkadaşlar eflv dior kararsız kaldım hangi si daha iyi
EFLC.
windows 7 kullandığın için kasıyor bunun çözümüde patch yüklemen gerekiyor. 107 yamasını yüklersen sorunun hallolacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme