Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni adaya geçtim şimdi daha farkedilir oldu hata bazen yollar bembeyaz oluyor.Hdd yok.Pal Arcade,Benq,Philipse 2x hızla yazıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 27 Nisan 2008; 23:22:16 >
  • ben hdd ile de denedim hdd sizde memory cardlada denedim memory cardsızda hepsindede sorun aynıydı ne bir fazlalık nede bir eksiklik...
  • Başlığı değiştir hocam
  • bende hdd yok(pal arcade falcon) ama sorun cok az yani nadir oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

bendede benq arcade pack var 512mb memory kartlı 2008 üretim , 12x hızlı fw li. texture geç yüklenmesi hatta bazen yolların yok olması şeffaf yollarda uçmalar felan oluyor , frame düşmeleride epeyce oluyor , bu sorun yüzünden samsung ms25 siparişi verdim ebayden hem yedekte dvdrom olur hemde bu sorunu halletmiş olurum.

dün bu kadar yoktu ama bu gün yukardaki gibi - texture geç yüklenmesi hatta bazen yolların yok olması şeffaf yollarda uçmalar - olmaya başladı - pal arcade

quote:

Orjinalden alıntı: ®D.a.N.g.E.r ®

hocam benim elite benq falcon 2008 son fw yüklü bendede texture de gecikmeler oluyor ancak çok fazla değil anlamadığım diğer arkadaşlarda hep mi görüyor yoksa arasırada mı?

HD den diyemeyiz arkadaşta elite varmıs

• Anlaşılan sorunu kesin tespit etmek için oldukça zorlanacağız.
  • Bende Hitachi'li Arcade var Zephyr olsa gerek 128 MB MM Card kullanıyorum, texture sorununu çok az yaşıyorum ara sıra ancak frame düşme sorunu baya bir var gerçi alıştım ancak rahatsız bir durum. Magic Dual Layer'a 1x hızında imgbörn ile yazdım.
  • Çoğu yerde hep aynı. Genelde hata veren konsollar arcade versiyonlar. Bi iki yabancı foruma baktım bi tanesinde de adamlarla tartışmaya girmiştik. Sorunun kaynağı fw+arcade pack buna ek olarak arada sırada sorun yaratan benq sürücüler. Benq sürücülü premium sahiplerinden de şikayet vardı. Orjinali çıkmadan kesin bişey denilmez ama salı gününden sonra zaten çoğu ortaya çıkar azı kalır
  • Teşhisi koymak için erken henüz.Söylendiği gibi orjinali beklemekten başka çare yok gibi...
  • Sonuca en kesin yoldan ulaşmak için bence,

Orjinal oyun ve FW atılmamış Benq sürücülü bir makina ile denemek lazım
  • Katılıyorum.FW siz benq rom lu bir makinası olan ve aynı zamanda GTA'yı seven bir arkadaşa ihtiyaç var
  • benim alet benq'li elite. çarşamba, perşembe oyun elimde olur ve durumu yazarım.
  • Haberleri bekliyoruz superbia

• Sorun ne yazik ki BenQ yada Kopya oyun degil. DVD yüzünden ve genel bir sorun bu.. DVD bu oyuna yetmiyor ve problemler meydana geliyor. GTA 5 gelse yine DVD yetmez. Bunu Rockstar sahibi Sam Houser, bizzat söyleyip oyunun PS3 versiyonunu tavsiye etti. Kaynak Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 28 Nisan 2008; 1:24:23 >
  • arkadaşlar sorun harddiskte olsa benim 120gb lık elitimde sorun olmazdı ve sorun denilen şey ciddi anlamda insanı oyundan soğutan bi olay..
  • Bu kadar tester var xbox360 için,eğer dvd yetmiyor olsa böle bir sorun ile oyunun yayınlanabilceği aklıma gelmiyo şahsen.

Bence biz 29'dan sonra deniyip neler olucak görelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Sorun ne yazik ki BenQ yada Kopya oyun degil. DVD yüzünden ve genel bir sorun bu.. DVD bu oyuna yetmiyor ve problemler meydana geliyor. GTA 5 gelse yine DVD yetmez. Bunu Rockstar sahibi Sam Houser, bizzat söyleyip oyunun PS3 versiyonunu tavsiye etti. Kaynak Link

Allah aşkına, DVD'nin nesi yetmiyor ben çok merak ettim doğrusu

• başlığa yetişimiyoruz omu bumu bi karar verin artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Sorun ne yazik ki BenQ yada Kopya oyun degil. DVD yüzünden ve genel bir sorun bu.. DVD bu oyuna yetmiyor ve problemler meydana geliyor. GTA 5 gelse yine DVD yetmez. Bunu Rockstar sahibi Sam Houser, bizzat söyleyip oyunun PS3 versiyonunu tavsiye etti. Kaynak Link

Lafa bak ya

Ben kopya kullanıyorum dvd sürücüm de benq değil oyunu çatır çatır oynuyorum ne bir takılma ne de bir kaplama yetersizliği ile karşılaştım

O zaman ben dvd kullanmıyor muyum ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.