Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar az once oyunu 8x hızında verbatim e yazdırdık arkadas ile.. benq dvd rom da hata oranı oldukca dustu.....eskiden kaplamalar cok gec geliyordu ama şimdi daha kısa surede hemen yukleniyor.ayrıca loading lerde artık daha hızlı yukleniyor.....oyunu 8 x hızında yazdırınca oyun dvd si hızlı donuyor ve ses yapıyor ama rahatsız edicidi değil...bu sekilde eskiye oranla daha iyi performans verdi...benq kullalan arkadaslar birde bu sekilde denemelerini tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Sorun ne yazik ki BenQ yada Kopya oyun degil. DVD yüzünden ve genel bir sorun bu.. DVD bu oyuna yetmiyor ve problemler meydana geliyor. GTA 5 gelse yine DVD yetmez. Bunu Rockstar sahibi Sam Houser, bizzat söyleyip oyunun PS3 versiyonunu tavsiye etti. Kaynak Link

DVD'nin kapasitesi yetmiş ki konsoldaki iki versiyon da aynı uzunlukta ve benzer grafikte oyun sunuyor. Neymiş demekki DVD yetiyormuş.
    Buradaki kilit nokta Oyunun harddiske yüklenmemesi Ps3'ün avantajı oyunların harddiske kurulup ek hız avantajı sağlaması + texture'lerin bluray diskte birden fazla konulması (Bu sayede kafa geri giderek o kaplamayı tekrar yüklemek zorunda kalmıyor.) ve seslerin sıkıştırılmamış olması. (Bu sayede ses decode etme zorunluluğu ortadan kalkıyor. İşlemciyi yormuyor. Tüm bu cinlikler tabiki bazı oyunları ps3'te avantajlı kılıyor. Microsoft isterse yapar; fakat herkeste harddisk yok bu yüzden kurulum zorunluluğu olayına girmiyor.

• Yabancı bir forumdan alıntı:

"Running on BENQ fine

I am playing this on a benq drive (in a Halo 3 edition 360) with the newest firmware and it works perfectly.

Thanks again!"

bir diğer yorum:

"Guys i know why sooo many ppl have problem with this game...

Ppl with xbox Arcade (BENQ) have same problem other like Premium , elite (samsung) no : | i alredy burn like 5 times with difrent speed dvd and all the time same problem : (

btw i got Arcade xbox..."

ayrıca az once yazmıs oldugum mesajda yine dogru oldugunu kanıtlıyor..şöylekii oyunu 4 x ve uzeri hızda yazanlarda problem olmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 28 Nisan 2008; 3:23:27 >
  • Bi kac saat once teshis`i koymustunuz, vazmi gectiniz? Arkadaslar tahminimce isin ozu su `Orjinal oyun` :) ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

Yabancı bir forumdan alıntı:

"Running on BENQ fine

I am playing this on a benq drive (in a Halo 3 edition 360) with the newest firmware and it works perfectly.

Thanks again!"

bir diğer yorum:

"Guys i know why sooo many ppl have problem with this game...

Ppl with xbox Arcade (BENQ) have same problem other like Premium , elite (samsung) no : | i alredy burn like 5 times with difrent speed dvd and all the time same problem : (

btw i got Arcade xbox..."

ayrıca az once yazmıs oldugum mesajda yine dogru oldugunu kanıtlıyor..şöylekii oyunu 4 x ve uzeri hızda yazanlarda problem olmamış...

Çok enteresan.Yeniden yazsammı acaba bi dvd ye?
    Demekki tam olarak benq dan kaynaklanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaDaVRa_ -- 28 Nisan 2008; 5:57:57 >

• Arcade pack falcon değil HDMI çıkışlı hard disk yok benq dvd
    PC: asus ve lg 2side denendi 4xte yazıyor zaten ben hangi hızı seçersem seçeyim.
    Medya: philips
    Texture sorunu acaip şekilde devam ediyor. geç gelmeyi bırak kayboluyor bile.
  • Benq dan olsa bende de olurdu.

HDD li arcade, benq rom, verbatim disk. Sorun yok.

Demek ki şu sonuçlara ulaşıyoruz:

FW ile alakası yok
    DVD Rom ile alakası yok
    HDD ile alakası yok
    Medya ile alakası yok

Oyundan bu sorun arkadaşlar bully yi hatırlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Nisan 2008; 8:51:56 >
  • Texture sorunu olanlar gta çıkmadan önceki update'i yaptınızmı ben yapmadım.
    Halimize bak komplo teorileri üretiyoz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 28 Nisan 2008; 9:58:01 >
  • bendede arada oluyo
    makına halo editio
    benq dvd rom lu
    hdd var
    plextor tarafından 2.4x de verbatim e yazıldı
    bu soruyu anlamadım :D
  • makinam elite,hitachi dvdrom,maxell medya 2.4x, asus dvd yazıcı ,gta da problem yok. bendede rainbow six 2 de ilk oyuna girişlerde silah kaplamaları 1-2 saniye geç geliyor, rainbow six 2 de bu sorunu yaşayan oldumu başka medyaya mı çeksem acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: süsse

makinam elite,hitachi dvdrom,maxell medya 2.4x, asus dvd yazıcı ,gta da problem yok. bendede rainbow six 2 de ilk oyuna girişlerde silah kaplamaları 1-2 saniye geç geliyor, rainbow six 2 de bu sorunu yaşayan oldumu başka medyaya mı çeksem acaba.

benimde military pack,samsung dvd-rom,20gb hdd li,aynı şey bendede olmuştu rainbow six vegas 2 de...başlangıçta biraz geç geliyordu ama oyun içi herhangi bir sorun yoktu..
  • benQ dvd-romlu x360'ım var hdd'li ve inanın gta4 oynamak işkence oldu diyebilirim;
    kaplamalar o kadar geç yenileniyorki oyundan soğudum.
  • Merak etmeyin gereken yapılacaktır
  • arkadaslar boyle birsey mi oluyor, umarim duzeltilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

/>
    arkadaslar boyle birsey mi oluyor, umarim duzeltilir

aynen böyle oluyor;
    artı arabanın lastikleri bazen yarıya kadar asfalta giriyor o şekilde gidiyorum bazende cam bir yüzeyde gidiyormuş gibi her şey bir birine giriyor;
    ama bu saydıklarım araçla hızlı giderken oluyor sadece.
  • Büyük bir olasılıkla oyunun nete düşen iso sunda sorun var... Oyunun resmi çıkış tarihinden sonra bir iso daha gelecektir...
  • dvd -rom veya hdd alakası yok olayın korkmayın cihazlar 3k'ya gitmiyor oynadıgınız oyunun iso'da problem vardır çünkü daha oyun yarın çıkıcak beta ile oynuyorsunuz

belirli sitelere üye olmanız gerkiyor orjinal oyundan alınmış iso'ları indirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 28 Nisan 2008; 11:50:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozankardes

Texture sorunu olanlar gta çıkmadan önceki update'i yaptınızmı ben yapmadım.
    Halimize bak komplo teorileri üretiyoz.

Valla ben de yapmadım.Zaten live kullanmıyorum.Makineyi ilk aldığımda yani 2 ay önce girdim bi kere o kadar.
  • Umarım dediğiniz gibi isodandır. O yukardaki resim neki boşlukta gidiyorsunuz bazen.
  • Bende de geç gelen kaplama çok kısa sürelerde oluyor.Dikkatli bakınca anlaşılıyor.Bence bu oyundan kaynaklı,çünkü eski GTA'larda da bunun gibi kısa süreli kaplama sorunları oluyordu.Özellikle Gta S.A.da karşılaşmıştım.O yüzden çok şaşırmadım.(hatta pc versiyonunda bile sorun olabiliyordu GTA S.A.) Fps'de alışıldık hızında bir GTA oyunun için.Rockstar bu konuda sorunlu bir firma....

Birde bazen dvd-rom'u kitleyebiliyor oyun giriş videosunda.Reset yiyebiliyor makina ve bu sadece GTA'4 de oluyor.
    Buarada makina samsung dvdrom'lu...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.