Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

sevgili 007ybse04,

bende benq dvd rom yok, samsung dvd rom var premium pack 20 gb usa xbox 360 philips dual layer +verbatim dual layer 2x sorunsuz oynuyorum....

arkadasa aldıgımız arcade pack pek tabiki hdd yok falcon pal vers verbatim dual layer+memorex dual layer 2x hızında gec kaplama yuklemesi ve oyunda donmalar gercekleşmektedir...

O zaman harddiskin olmayışı benq dvdrom faktörü ile birleştiğinde sorun ortaya çıkıyor diyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 27 Nisan 2008; 22:42:54 >
  • Bende 2006 üretimli makinada hithachi dvd-rom var.arabayla tam gaz gitsem bile detayların sonradan çıkması gibi bir sorunum yok.

tek sorunum oyunun genellikle ağırlaşması.daha önceden de bahsettiğim gibi 20-25 fps arasında geziniyor.

bilgisayarda uzun süre fraps açık şekilde oyun oynamış arkadaşlar bu oyunu kaç fps de çalıştığını söyleyebilirlermi.?

acaba bende ki verbatim dl dvd demi sorun var ,yoksa oyunda ağırlaşma sorunları genel olarak herkesde mi var merak ediyorum.
  • 007ybse04
    hocam benim elite benq falcon 2008 son fw yüklü bendede texture de gecikmeler oluyor ancak çok fazla değil anlamadığım diğer arkadaşlarda hep mi görüyor yoksa arasırada mı?
  • bendede benq arcade pack var 512mb memory kartlı 2008 üretim , 12x hızlı fw li. texture geç yüklenmesi hatta bazen yolların yok olması şeffaf yollarda uçmalar felan oluyor , frame düşmeleride epeyce oluyor , bu sorun yüzünden samsung ms25 siparişi verdim ebayden hem yedekte dvdrom olur hemde bu sorunu halletmiş olurum.
  • hknf8_benq dvd-rom_verbatim

satın aldığım için hızı ve yazdığı sürücüyü bilmiyorum.bende sorun 1-2 kez oldu ama çok dikkatli bakılınca anlaşılır bişey.yani forumdakiler kadar büyük bir sorun olmadı.bugün 7-8 saatttir oynuyorum kaplama sorunuyla karşılaşmadım(KISACA BENDE SORUN YAŞAMIYORUM)
  • bakın dvd-romla ilgili bir problem olması bana çok saçma geliyor.yani eğer ki dvd-romdan kaynaklanıyorsa microsoft yandı demektir.adamlar bunu düşünürler.yeni üretimlerin hepsi benq.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknf8

bakın dvd-romla ilgili bir problem olması bana çok saçma geliyor.yani eğer ki dvd-romdan kaynaklanıyorsa microsoft yandı demektir.adamlar bunu düşünürler.yeni üretimlerin hepsi benq.

Dostum sende harddisk varmıydı? Çünki BenQ'su ve harddiski olanlarda sorun ya "çok az" yada "hiç yok".
  • benim arcade pal. dvd dürücünün markasını nasıl öğrenebilirim arkadaşlar? var mı bi yolu? teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: hknf8

bakın dvd-romla ilgili bir problem olması bana çok saçma geliyor.yani eğer ki dvd-romdan kaynaklanıyorsa microsoft yandı demektir.adamlar bunu düşünürler.yeni üretimlerin hepsi benq.

Dostum sende harddisk varmıydı? Çünki BenQ'su ve harddiski olanlarda sorun ya "çok az" yada "hiç yok".

evet halo pack 20gb hdd li.acaba ben ve dante oyuna kendimizi aşırı kaptırdığımızdan kaplamaların geç yüklendiğini anlamıyormuyuz

• quote:

Orjinalden alıntı: Mega Blast

benim arcade pal. dvd dürücünün markasını nasıl öğrenebilirim arkadaşlar? var mı bi yolu? teşekkürler.

Buraya tıklayın bu şekilde olmalı çekmeceler
     GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL!

• Benq sürücüden kaynaklanıyor gibi 2 gün daha geçsin bi orjinali çıksın. Bakalım orjinalde sorun yaşayanlar olcakmı onu beklemek gerek.
  • Hocam çok teşekkür, benimki hitachiymiş bu arada
  • Harddiski olmayan konsollar kesinlikle sorun yaşıyor
    Harddiski olan konsollar ya belli belirsiz sorun yaşıyor yada hiç sorun yaşamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 27 Nisan 2008; 23:11:06 >
  • Bende hitachi var arasıra texture sorunu yaşıyorum hatta şuana kadar 15 saat oynadım 4 5 kere sorun yaşadım onlarda abartı değildi
    Zaten hep aynı yerlerde yaşıyorum sorunu bir koprude gişelerin ordaki virajda bide ilk ve yanan evimde yatak sonradan yukleniyordu
  • Çok ilginç bişey, nasıl iş anlamış değilim, Arcade sahipleri dava açar kesin USA deki
  • quote:

Harddiski olmayan BenQ'lu konsollar kesinlikle sorun yaşıyor
    Harddiski olan BenQ'lu konsollar ya belli belirsiz sorun yaşıyor yada hiç sorun yaşamıyor

hocam sadece bunlar olasılık tam olarak bilmiyorum ama rockstar firmasını frame ve kaplamalarda sorunlu bir firma oluduğundan oyundan da olabilir yabancı forumlarda yada teamxbox böyle bir sorun olduğunu belirtiyorlarmı?
  • Arkadaşlar sorunu yazanlar harddiskleri olup olmadığını da belirtirse sevinirim.
    Sorunun harddiskin olmayışından kaynaklandığı sonucuna %90 oranda varmış bulunuyorum.
  • Dakika başı başlık değişiyor neler oluyor burada
  • quote:

Arkadaşlar sorunu yazanlar harddiskleri olup olmadığını da belirtirse sevinirim.
    Sorunun harddiskin olmayışından kaynaklandığı sonucuna %90 oranda varmış bulunuyorum.

hocam sadece olasılık bundan da olmuyabilir microsoft yada rockstardan açıklama gelmediğinden kesinlikle fw ile alakalı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®D.a.N.g.E.r ®

quote:

Arkadaşlar sorunu yazanlar harddiskleri olup olmadığını da belirtirse sevinirim.

hocam sadece olasılık bundan da olmuyabilir microsoft yada rockstardan açıklama gelmediğinden kesinlikle fw ile alakalı olabilir

Evet oyun resmen çıkınca orijinallerde de aynı sorun olup olmadığını bakacağız. Resmi açıklama da gelebilir tabiki.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.