Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şmdi anlamadıgım bi olay var 29 undan sonra live a girsek bişi olmazmı yani ben gta oynarken ki hep single oynuorm..hatta kablo takılı bile diil...acaba diorum live a 29 undan sonra girdigim an banlancakmıyım yani??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravancy

şmdi anlamadıgım bi olay var 29 undan sonra live a girsek bişi olmazmı yani ben gta oynarken ki hep single oynuorm..hatta kablo takılı bile diil...acaba diorum live a 29 undan sonra girdigim an banlancakmıyım yani??

Eğer alet oynadığın günü tarih ve zaman olarak makineye kaydediyorsa o zaman live'a girdiğin anda banlanma olabilir.Kısa bir süre önce gerçekleşen live update'i de ben buna bağlıyorum.O yüzden kendim GTA yı çalıştırmadan önce tarihi 5 gün ileri aldım konsolda, hani kaydederse en azından 29'undan sonraki tarihle kaydetsin diye.Ne kadar işe yarar bilemiyorum ama ben nacizane bu tip bir önlem aldım

• quote:

Orjinalden alıntı: Guru_Meditation

Eğer alet oynadığın günü tarih ve zaman olarak makineye kaydediyorsa

Bunu yapamıyor diye biliyorum.
  • çözümü vermiştim extra hdd memory card kullanacaksınız oynadıgınız oyunun save leri ve played games için live'da gözükmesi için sytem dosyasında kalır silinmez online olduktan sonra buna log diyorlar
  • oynadigin oyunlari log olarak tutuyor nasil tutmuyor ben mi yanlis biliyorum ? save'lere falan bakarken su gun su saat save etmis diye gosteriyor .. gostermiyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

oynadigin oyunlari log olarak tutuyor nasil tutmuyor ben mi yanlis biliyorum ? save'lere falan bakarken su gun su saat save etmis diye gosteriyor .. gostermiyor mu ?

evet gösteriyor, onuda konsolu tarihine göre gösteriyor. (hatta achivement leride tarihi ile gösteriyor) konsol live a bağlı değilken tarihi ve saati istediğimize göre ayarlayabildiğimiz için Ms kandırılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

oynadigin oyunlari log olarak tutuyor nasil tutmuyor ben mi yanlis biliyorum ? save'lere falan bakarken su gun su saat save etmis diye gosteriyor .. gostermiyor mu ?

evet gösteriyor, onuda konsolu tarihine göre gösteriyor. (hatta achivement leride tarihi ile gösteriyor) konsol live a bağlı değilken tarihi ve saati istediğimize göre ayarlayabildiğimiz için Ms kandırılabilir.

bu kadar kolay olacagini hic sanmiyorum.. son habersiz update ile buna bir cozumde getirmis olabilirler, bilemiyoruz tabi ..

• yaa ne saati ya kim veriyor bu aklı size hdd bitiyor iş anladınızmı saat kendini otmatik ayrlıyor her online olunca bölgeniz neresi ise hdd çekiyor biligleri tak live'yapışıyor update'ten sonra cihaz taranır banlanırsın

iki tane hdd olursa birinde istedgin oyunu single oyna banlanmazsın diger hdd te saglam güvenilir oyunları oynarsın update gelince fw'yi kaldırırsın olay biter tek hdd kullandıgınızda dikkat etmeniz gerekn tek şey beta oynamamak olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 27 Nisan 2008; 18:56:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

yaa ne saati ya kim veriyor bu aklı size hdd bitiyor iş anladınızmı saat kendini otmatik ayrlıyor her online olunca bölgeniz neresi ise hdd çekiyor biligleri tak live'yapışıyor update'ten sonra cihaz taranır banlanırsın

Tamam, niye debeleniyon ki ? anlariz anlamayiz bu bizim problemimiz, karsinda cocuk varmis gibi konusma
  • yok öyle demek istemdim pardon
  • benim başka profilim var ondan oynuyorum o xbox live'a bağlı değil.birşey olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

benim başka profilim var ondan oynuyorum o xbox live'a bağlı değil.birşey olur mu?

İnternet fişini birkaç günlüğüne çekik tut yeter. Riske hiç girme
  • bi çözüm bulabilen var mı suna texture lerden bahsediyorum arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

benim başka profilim var ondan oynuyorum o xbox live'a bağlı değil.birşey olur mu?

İnternet fişini birkaç günlüğüne çekik tut yeter. Riske hiç girme

yok yav hiç girmedim live'a.

bu arada benim dvd rom toshiba samsung, hdd ile oynuyorum.hiçbir texture vs. sorunum yok.
    sanırım dvd-rom ile alakalı bu sorun.
  • bende pal arcade var texture sorunu yasıyorum ...
    dvd romu öğrenmek için illa açmakkmı lazım ?

yarın atik elkt.ğe bi sorum bakalım ne diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 27 Nisan 2008; 21:20:51 >
  • dvd rom un büyük ihtimal benq dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

bende pal arcade var texture sorunu yasıyorum ...

GTA IV'ün öteki konusunda üçlü karşılaştırmalı bir resim vardı. DVDromların çekmecelerine bakarak markası belli oluyor.
  • Benim dvdden cok ses geliyor ve texture sorunu var valla oyun oyun olmaktan çıkıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

bende pal arcade var texture sorunu yasıyorum ...

Burdan bakabilirsin

• Benq dvdromlu arcade pal var bende. 2x hızında memorexe yazdırdım.Deli gibi texture sırunu var.Arabayla çok hızlı kaptırıp gittiğim zaman biyerde duruyorum.Resmen 7-8 saniye sonra geliyor texture lar

Bu arada Benq dan kaynaklandığı kesin.Ama assassins creed oyununu da aynı şekilde düşünebiliriz onda bi problem yok.Sanırım FW ile alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaDaVRa_ -- 27 Nisan 2008; 21:38:40 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.