Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle sallamıyor...take 2 satıcılara bildirdi satışlara başlanabilir diye,forumda vardı...
  • MS Banlamazsan adam değilsin
  • gta4 için ban yemeye değermi be millet iyicene uçmuş kimbilir oyunda nikoya içirince iyice zıvanadan çikiyorlardir :D
  • Ban yemeye değmez doğru.Dmc 4 için bu riski göze aldım hemen oynamıştım hem de Live'a da girmiştim.

Ama gta 4 için bunu yapmam.Aşırı derecede manyaklar gibi beklediğim bir oyun değildi.Ama bu sefer farklı birşeyler hissettim oyunda özellikle mekanlar çok daha canlı gibi duruyor bakıcaz bakalım
  • kardeş doğru yola gelmişssin demekki aferin hep boyle sevgiyle kal :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: insert coin

kardeş doğru yola gelmişssin demekki aferin hep boyle sevgiyle kal :D

• banlanmak isteyen alır bu oyunu oynar okadar garantisini vereyim en fazla 1ay ömrü kalır geriye

bazı gerizekalılar single oynamakla yetinmeyip server'lere oyunun manyakları abandı
    100, 000 kişiyi kesin bulmuştur..
    sadece türkiyede civarında 1000 kişi bu oyunu kesin oynar

şimdi bu adamlar resmen bu kullanıcıları mercek altına almıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 26 Nisan 2008; 16:42:59 >
  • valla oyunu online oynayan cok var şu anda...kendimi zor tutuyorum..ama öyle yada böyle oyunu offline oynasak dahai live girdiğimizde oyunu oynadıgımız anlaşılacagından aslında şimdiden girsem mi dye düşünüyorum..ama bir ümit belki bize vurmaz ms...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

banlanmak isteyen alır bu oyunu oynar okadar garantisini vereyim en fazla 1ay ömrü kalır geriye

bazı gerizekalılar single oynamakla yetinmeyip server'lere oyunun manyakları abandı
    100, 000 kişiyi kesin bulmuştur..
    sadece türkiyede civarında 1000 kişi bu oyunu kesin oynar

şimdi bu adamlar resmen bu kullanıcıları mercek altına almıştır

• Her sene tam böyle update öncesi çok hit bi oyun çıkıyor ve önce oynayanlar elvada diyorlar, geçen sefer Halo 3 demosu ve kendisiyle bu tip şeyler yaşanmıştı, bakalım update zamanı görücez herşeyi.
  • önceden gta4 oynayan kafirlerin tez kellesi vurula ve birdahakilere ibreti alem olur inşallah :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Her sene tam böyle update öncesi çok hit bi oyun çıkıyor ve önce oynayanlar elvada diyorlar, geçen sefer Halo 3 demosu ve kendisiyle bu tip şeyler yaşanmıştı, bakalım update zamanı görücez herşeyi.

resmen keriz kapanı gel banlıycam diyor gözüne baka baka bizim mahmutlar bata ile single veya multiplayer server'lere giriyor oyunun resmi çıkış tarihi 29nisan 3gün kala beta ile single veya online oynayanlara elveda diyorum çünkü oyunu oynadıgınızda seve seve save dosyası oluşturursunuz birkere oluşturdumu sytem dosyasında kalır live'için silinmez ve online oldugunuz played games lere işlenir
    log dedigimiz olay budur.... önüne geçmek istenirse extra hdd veya memory card almanız gerekir ozaman bişey olmaz kaç kişi bunu düşünüp extra hdd aldı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 26 Nisan 2008; 18:06:27 >

• quote:

quote:

Her sene tam böyle update öncesi çok hit bi oyun çıkıyor ve önce oynayanlar elvada diyorlar, geçen sefer Halo 3 demosu ve kendisiyle bu tip şeyler yaşanmıştı, bakalım update zamanı görücez herşeyi.

resmen keriz kapanı gel banlıycam diyor gözüne baka baka bizim mahmutlar bata ile single veya multiplayer server'lere giriyor oyunun resmi çıkış tarihi 29nisan 3gün kala beta ile single veya online oynayanlara elveda diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 26 Nisan 2008; 18:10:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

quote:

quote:

resmen keriz kapanı gel banlıycam diyor gözüne baka baka bizim mahmutlar bata ile single veya multiplayer server'lere giriyor oyunun resmi çıkış tarihi 29nisan 3gün kala beta ile single veya online oynayanlara elveda diyorum

pis pis sırıtıyor dikkatimi çekti bir derdin varsa özele gel alalım ifadeni ( hoşunamı gitti )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 26 Nisan 2008; 18:11:20 >

• valla millet yavaş yavaş önümüzdeki günlerde ban lanmaya başladı desek, gta danmı yoksa geçen hafta yaptığımız update denmi nasıl anlıcaz?

ben 29 undan önce oynamıyacağım live ımı riske atamam gta için3 gün sonra oynarım nede olsa kaçmıyor
  • Online veya offline oynanması farketmez.Yayınlanan release işaretlenmiştir çoktan.Uygun bir zamanda başlarlar şutlamaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: karavanasamonur

oyy 29 una kadar daha var ya sabrımızı test edeceğiz şimdi
    neyse elde dursun sımdılık oynamadıgım ps2 oyunları ıle oyalanırım 29una kadar

29'una kadar oynamayın DEĞİL
    29'una kadar LIVE'A GİRMEYİN

bu olayi anlamiyorum ha.. oynayinca kaydediyor zaten ha girmissin ha girmemissin cozemedim olayi

Konsol tarihi aklında tutamıyor
    Bu yüzden Xbox Live nereden bilecek ki senin 4-5 gün önceden oynadığını?
    Ya 15dk önce alıp yeni taktıysan oyunu

Yeni habersiz update ile ya tarihi aklında tutma özelliği eklendiyse????Ben her ihtimale karşı konsol üzerinden tarihi 5 gün ileriye aldım herkese tavsiye ederim

• Şimdi sen 5 gün ileri aldın hadi diyelim bizde aldık;
    sence Allah aşkına böyle bi numarayı comicsoft yermi hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

Şimdi sen 5 gün ileri aldın hadi diyelim bizde aldık;
    sence Allah aşkına böyle bi numarayı comicsoft yermi hiç.

Yerse .....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.