Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: karavanasamonur

oyy 29 una kadar daha var ya sabrımızı test edeceğiz şimdi
    neyse elde dursun sımdılık oynamadıgım ps2 oyunları ıle oyalanırım 29una kadar

29'una kadar oynamayın DEĞİL
    29'una kadar LIVE'A GİRMEYİN

bu olayi anlamiyorum ha.. oynayinca kaydediyor zaten ha girmissin ha girmemissin cozemedim olayi

• ya bu oyunun radyolarına hastayım hala daha k-j west dınlıyorum , oyun elınıze gecınce bolbol ss koyarsınız dıye umuyorum , hatta hd bı vıdeo ıstıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firat_uk

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: karavanasamonur

oyy 29 una kadar daha var ya sabrımızı test edeceğiz şimdi
    neyse elde dursun sımdılık oynamadıgım ps2 oyunları ıle oyalanırım 29una kadar

29'una kadar oynamayın DEĞİL
    29'una kadar LIVE'A GİRMEYİN

bu olayi anlamiyorum ha.. oynayinca kaydediyor zaten ha girmissin ha girmemissin cozemedim olayi

Konsol tarihi aklında tutamıyor
    Bu yüzden Xbox Live nereden bilecek ki senin 4-5 gün önceden oynadığını?
    Ya 15dk önce alıp yeni taktıysan oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 23 Nisan 2008; 20:16:54 >

• kesinlikle indirmeyin bu oyunu çünkü birşekilde dergi veya ign için oyun editörlerinin yorum yapması için yapılan betanın tamamen kopyası gta4 çok risk taşıyor
    anca resmi çıkış tarihinden sonra çıkmış orjinalden kopyası alınmış oyun bulmanız gerekir ama nasıl anlıycaksınız bata veya orjinalden çekildigini emin olmadan indirirseniz
    söyleyim çok kişi banlanıcak bu oyun yüzünden tekrar diyorum live'mı önemli gta4 mü seçim sizin... halo3 yüzünden sadece 10binlerce insanı banladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 23 Nisan 2008; 20:33:10 >
  • hadı banlanmadılar dıyelım mp takılamadıktan sonra lıve ne ıse yarıor bende onu cozemedım gıttı , okadar ozel olan ne var bu lıve da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

hadı banlanmadılar dıyelım mp takılamadıktan sonra lıve ne ıse yarıor bende onu cozemedım gıttı , okadar ozel olan ne var bu lıve da

+1000000
  • Arkadaşlar indirdiğiniz malum yerlerin linkini bana PM'den yollayabilirmisiniz? Bekliyorum? :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

hadı banlanmadılar dıyelım mp takılamadıktan sonra lıve ne ıse yarıor bende onu cozemedım gıttı , okadar ozel olan ne var bu lıve da

Yok valla hiç bu kadar tantanaya değecek bir şey. Millet kafayı kırıyor banlanmayayım diye live a girmiyor girmeyince banlanmaktan farkı kalmıyor zaten, kasmaya gerek yok bu kadar rahat olun biraz ya.
  • Bana kalırsa oyunlar Microsoft çıkışlı olmadıkça erken oynuyan ban'lar olayının riski pek yok gibi, Halo 3 ve Crackdown Microsoft çıkışlı oyunlardı ve bunların ardından patlamalar yaşandı bildiğim kadarıyla, tabi Rockstar'la anlaşma yapmış olabilirler orası da ayrı bir olay.
  • aga oyun rockstar veya microsoftun ag kimin server kimin ms kim tespit ediyor gene ms yani kaçarın yok bakmışki betası triyon verbatimde üstüne üstlük oyun çıkmadan 1hafta önce oynanıyor bu adamın zararı nedir teker teker banlıyo kaçarım sıyrılırım yok ne yaparsanız yapn şu oyunu online oynayın bu akşam 1ay bile sürmez banlanırsınız
    denemesi bedava varmı cesareti olan

oyun çıkar indirirsiniz peki oyun kullanıcının orjinalinden çekmemi yoksa tek betanın bir hafta içinde virüs mikrop gibi milletin o torrentten o torrete attıgı betamı hergün her saniye upload download ediliyor bu oyunlar
    banlanmak içten bile degil tek bir çözümü var par dosyalrının boyutu ve hex ile bu dosyaların birini açıp içindeki degerlerin hepsini uzun zaman oynadıgınız ( halo3 gibi) saglam oyunlarla kaşılaştıcaksınız uzun işlem benim için dert degil
    ama bilmeyen 10 ytl verip alan napcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 23 Nisan 2008; 21:47:54 >

• 1383 seeds, 1437 leechers oyunda saatler ilerledikçe indiren giderek artıyor.Beta değil sanırım bu versiyonu yoksa bu kadar millet başına toplanmazdı.
  • NTSC-U bugun release edildi =)
  • Oyunun Pal versiyonu NTSC-J konsollarda çalşıyor arkadaşlar, test edildi...
  • nerden biliyorsunuz beta/orjinal oldugunu o oyun 1haftadır netten çekiliyor bu millete anlatmadık neyse 2nc konsola aldıgınız zaman aklını başınıza gelir orjinal takılırısınız
    bu oyun güvenilerek live'da oynancak oyun degil anlamıyorsunuz indirginiz beta çıkarsa %97 beta şuandakiler bittiniz okadar söylüyorum anca bazı sitelerdeki upload yapan tanınan üyeler atarsa o adamın paylaşımından indirmeniz gerekir çümkü gerçekten orjinalden kopyalıyor çıkış tarihlerinden sonra ..... arşatırın boku bokuna banlanmayın olmadı par2 dosyalarını inceleyin eylülden itibaren oynadıgınız 2 saglan oyunla karşılaştırın

bir düşünün buadam oyun çıkmadan nerden buldu oynadı kopyasını çıkardı %100 beta ve bu adam nete saldıktan sonra 100binlerce kişi indirdi üye oldugu torrentlere tekrar upload yaptı belki oyun resmi çıktıktan sonra 10gün sonra bile 1ay sonra bile yapılıyor bu sizi yanıltmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 24 Nisan 2008; 20:26:33 >

• oyunun orjinal satışına karar verildi..live e girip oynayın....release date beklemeye gerek kalmadı..korsancılar Rockstar ı dize getirdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

nerden biliyorsunuz beta/orjinal oldugunu o oyun 1haftadır netten çekiliyor bu millete anlatmadık neyse 2nc konsola aldıgınız zaman aklını başınıza gelir orjinal takılırısınız
    bu oyun güvenilerek live'da oynancak oyun degil anlamıyorsunuz indirginiz beta çıkarsa %97 beta şuandakiler bittiniz okadar söylüyorum anca bazı sitelerdeki upload yapan tanınan üyeler atarsa o adamın paylaşımından indirmeniz gerekir çümkü gerçekten orjinalden kopyalıyor çıkış tarihlerinden sonra ..... arşatırın boku bokuna banlanmayın olmadı par2 dosyalarını inceleyin eylülden itibaren oynadıgınız 2 saglan oyunla karşılaştırın

bir düşünün buadam oyun çıkmadan nerden buldu oynadı kopyasını çıkardı %100 beta ve bu adam nete saldıktan sonra 100binlerce kişi indirdi üye oldugu torrentlere tekrar upload yaptı belki oyun resmi çıktıktan sonra 10gün sonra bile 1ay sonra bile yapılıyor bu sizi yanıltmasın

Hiç kimse bu yüzden banlanmazsa sanırım evlat acısı gibi derler ya hani onun gibi bir acı çekeceksin gibi ancak umarım haklı çıkmazsın :)

• quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

oyunun orjinal satışına karar verildi..live e girip oynayın....release date beklemeye gerek kalmadı..korsancılar Rockstar ı dize getirdi...

bi kaynak fln filan warmı yada sen nereden duydun acaba ona göre dalıcam gta ortamına :DD
  • iyide zaten oyun 4 gun sonra raflarda....
    quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

quote:

oyunun orjinal satışına karar verildi..live e girip oynayın....release date beklemeye gerek kalmadı..korsancılar Rockstar ı dize getirdi...

bi kaynak fln filan warmı yada sen nereden duydun acaba ona göre dalıcam gta ortamına :DD
  • adam salliyor inanmayin 29sunu bekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

iyide zaten oyun 4 gun sonra raflarda....
    quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

quote:

hazır bekliyor şuan ondan :D asıl önemli olan şu 2 gunde adam akıllı oynadım oynadım ondan sonra çok bir vaktim olmuyacak oynamak için

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.