Şimdi Ara

GTA V için sistem onayı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

Orijinalden alıntı: msks1996

O zaman biraz gereksiz gibi. Önerebileceğiniz tam oyun pc sine uygun canavar gibi duran bi kasa varmı?

Zalman Z11 Plus.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Önerinizi inceleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Spec 01 dar bir kasa.Soğutucu filan pek sığmayacak cinsten.Carbide 200r daha iyi bir seçim olur.

Mert abinin önerdiği kasa aklıma yattı. Fiyatıda uygun geldi bana. Acaba benim alacağım sistemle uyumlu olur mu? Ekran kartı falan sığar mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa-8877.html
  • Evet sığar bir sıkıntı olmaz.
  • Teşekkür ederim Mert abi. Bide bir şey soracağım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    Burada ekran kartına amd radeon diyor benim işlemci intel olacağından bi sıkıntı çıkmaz değil mi?
  • Hayır hiç bir sıkıntı olmaz.

Intel işlemciye amd ekran kartı, amd işlemciye nvidia ekran kartı takabilirsin.
  • Oyunun açılması bilindiği gibi çok uzun ve çileli bir süreç. Ssd ilaç gibi gelecektir. 240 gb ssd yeterli olur..
  • Abi teşekkür ederim. Sayende yeni bir bilgi öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Stones

Oyunun açılması bilindiği gibi çok uzun ve çileli bir süreç. Ssd ilaç gibi gelecektir. 240 gb ssd yeterli olur..

Haklısın Eren. Oyunu ps3 de oynuyorum. Geç açılma sıkıntısı var. Adam daha oyuna girmeden beklemekten sıkılıyor. Sistemi topladıktan sonra SSD eklemeyi düşünüyorum. Ama hemen alamam. Bütçe anca kurtarıyor. Önerin teşekkür ederim.
  • Ps'de oynuyorsan neden pc alıyorsun ki? Özellikle online'da adaletsizlik oluyor. 350 liralık klavye kullanan adamla 400 liralık mause kullanan adamla eşit olmayacaksın veya i7 5k gtx 980 kullanan bir adamla eşit olmayacaksın. Ps4 + Multimedya notebook candır.
  • Öylede ben ps3 ü gta v için aldım. Sadece onu oynuyorum. Isınamadım bir türlü ps3 e. Beceremiyorum gamepadi. Mouse klavye gibisi yok. Açıkçası ps3 ten zevk alamıyorum.
  • LEON-X'in önerdiği kasa alınır.
  • Doğrudur Mustafa abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Eğer optimizasyon özürlü olmazsa oynarsınız hocam

40 sene ertelediler bi zahmet olmasın hocam

• Haklısın abi. Şu zman çıkacak bu zaman çıkacak. Yok ertelendi. Tam bilmiyorum ama neredeyse 2 sene oldu oyun çıkalı daha pc ye yeni çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleCast -- 15 Mart 2015; 0:37:00 >
  • İnternette gezerken gözüme bir kasa takıldı. Görsel olarak çok hoşuma gitti. Sizce soğutma falan sıkıntı olurmu?
    http://www.sinerji.gen.tr/zalman-r1-mid-tower-kasa-siyah-psu-yok-pmu52011
  • Bütün sistem tavsiyelerinde genelde MSI anakart öneriliyor. Acaba bende değişiklikmi yapmalıyım anakart konusunda? MSI dahamı kaliteli? Veya Gıgabayte mı? Asusta var tabi. Bu 3 marka arasında hangisi tercih edilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleCast -- 29 Mart 2015; 10:25:51 >
  • Gigabyte tercih edebilirsin.

• Peki hangi modelini önerirsiniz? Asus h81m-plus a eşdeğer.

• quote:

Peki hangi modelini önerirsiniz? Asus h81m-plus a eşdeğer.

H81 p33 var

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

quote:

Peki hangi modelini önerirsiniz? Asus h81m-plus a eşdeğer.

H81 p33 var

Bunun fiyatıda asus h81m-plus a göre baya ucuz. Performans düşüklüğü falan olmaz değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.