Şimdi Ara

GTA V için sistem onayı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iseminoglu

Güç kaynağı en az 650W olmalı aksi halde çalışmaz

12v 540w güç veren bir psu var sisteme yeterli gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: iseminoglu

Güç kaynağı en az 650W olmalı aksi halde çalışmaz

12v 540w güç veren bir psu var sisteme yeterli gelir.

Teşekkürler abi. Dedigin psu ya aksam bakacaim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakmana gerke yok kardeşim, sisteme önerdiğim Zalman LX 600w olan psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bakmana gerke yok kardeşim, sisteme önerdiğim Zalman LX 600w olan psu

Hmm anladim abi yardimin icin tesekkur ederim.

• 2 hafta kaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARISMATIC

2 hafta kaldi

Aynen. Sen ön siparis verdinmi?

• r9 280 kullanıyorum. 500 watt yeter diyenler nasıl yettiriyor banada göstersinde 750w psu almayalım. watch dogsı low-med arası oynuyorum.

12v kanalındaki çıkışlar önemli onlara dikkat etmelisin.
  • Thursy T kullanıcısına yanıt
    Hocam 500W önerilmemiş zaten 600w önerilmiş 12v kanalından 540W veren zalman lx 600w yeterlidir.kartın corsair vs 550W olan sistemde çalıştığı örneklerde mevcut.

http://tr.msi.com/power-supply-calculator/ burdan hesaplayabilirsiniz R9 280 e 750 W intel işlemci için fazla Kendim 650W ile kullanıyorum Fazla fazla yetiyor

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Mart 2015; 12:41:33 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    amd phenom II 945 kullanıyorum ben ondan yetmiyor olabilir. dediğim gibi 12v kanalından düzgün vermesi lazım.
  • SSD en az ekran kartı kadar önemlidir. Özellikle açık dünya oyunlarında daha da önemlidir. Çünkü GTA da şehir içinde gezerken arka planda HDD den sürekli çevre yüklemesi olacak. Ve oluşacak her darbogazda takılmalar gerçekleşecektir. Bence en az 128 gb lik bir SSD almalısın. Açık dünya oyunlarını SSD ye, Battlefield Call of duty gibi Loading kısmı bir kez defaya mahsus oyunları ise HDD ye kurmanı öneririm. Bir i7 işlemcili GTX 970 kullanıcısı olarak bunu söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrowZeeN

SSD en az ekran kartı kadar önemlidir. Özellikle açık dünya oyunlarında daha da önemlidir. Çünkü GTA da şehir içinde gezerken arka planda HDD den sürekli çevre yüklemesi olacak. Ve oluşacak her darbogazda takılmalar gerçekleşecektir. Bence en az 128 gb lik bir SSD almalısın. Açık dünya oyunlarını SSD ye, Battlefield Call of duty gibi Loading kısmı bir kez defaya mahsus oyunları ise HDD ye kurmanı öneririm. Bir i7 işlemcili GTX 970 kullanıcısı olarak bunu söylüyorum

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Ben zaten pc yi toplayip 2 ay sonra falan ekleyeceğim. Arastirmalarim sonucu ssd nin cok yararli oldugunu tespit ettim. Tekrar tesekkur ederim iyi gunler.

• Surada yazilan bir sistemi ilk defa begendim. Gereksiz veya eksik tek bir parca bile yok. Hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MD Chucky

Surada yazilan bir sistemi ilk defa begendim. Gereksiz veya eksik tek bir parca bile yok. Hayirli olsun.

Teşekkür ederim. İnsallah hayirli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

r9 280 kullanıyorum. 500 watt yeter diyenler nasıl yettiriyor banada göstersinde 750w psu almayalım. watch dogsı low-med arası oynuyorum.

12v kanalındaki çıkışlar önemli onlara dikkat etmelisin.

R9 280 kullanıyorum corsairin vs550 si uçuruyor sistemi hocam 👍👍 raad yeter

• sistemin intelse uçurur da amd'de süründürüyor. belki de işlemciden darboğaz yiyorumdur. amd phenom x4 945
  • quote:

sistemin intelse uçurur da amd'de süründürüyor. belki de işlemciden darboğaz yiyorumdur. amd phenom x4 945

Sistemim amd hocam fx6300 efsane işlemci ama emin ol intel i3 ile arada farkı gözlerinle anlayamassın. İ3 ile r9 280 darboğaz yapmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

sistemin intelse uçurur da amd'de süründürüyor. belki de işlemciden darboğaz yiyorumdur. amd phenom x4 945

Sistemim amd hocam fx6300 efsane işlemci ama emin ol intel i3 ile arada farkı gözlerinle anlayamassın. İ3 ile r9 280 darboğaz yapmaz

intel amd karşılaştırmasını güç çekmesi açısından karşılaştırdım performans değil. yoksa bende amd taraftarıyım

• İyi aksamlar
    İşlemciyi amd fx x8 8350 ile değiştirsek sisteme uyumlu olurmu? Fiyat olarak daha dusuk hemde 4.0 ghz. Bana daha uygun gibi geldi. Yorumlarinizi bekliyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8350-soket-am3-4ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html

Anakartida ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) yapsak performans artisi olurmu? Yorumlariniz icin tesekkur ederim.

• NobleCast kullanıcısına yanıt
    Fx in çekirdekleri güçlü değil 4 ghz olması bir şey ifade etmez kardeşim düşersen performansa negatif etkisi olur.Overclock yapman lazım dengelemek için bunun içinde iyi bir anakart alman lazım ve soğutucuyu iyi tutman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Fx in çekirdekleri güçlü değil 4 ghz olması bir şey ifade etmez kardeşim düşersen performansa negatif etkisi olur.Overclock yapman lazım dengelemek için bunun içinde iyi bir anakart alman lazım ve soğutucuyu iyi tutman lazım

Bide amd cok isiniyormus sanirim. Yazdiktan sonra arastirma yaptimda dusundugume pisman oldum. İntel daha agir badiyor gibi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.