Şimdi Ara

GTA V için sistem onayı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msks1996

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

quote:

Peki hangi modelini önerirsiniz? Asus h81m-plus a eşdeğer.

H81 p33 var

Bunun fiyatıda asus h81m-plus a göre baya ucuz. Performans düşüklüğü falan olmaz değilmi?

Olmaz. Zaten aynı segmentte kartlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hangi modelini önerirsiniz? Asus h81m-plus a eşdeğer.

H81 p33 var

Bunun fiyatıda asus h81m-plus a göre baya ucuz. Performans düşüklüğü falan olmaz değilmi?

Olmaz. Zaten aynı segmentte kartlar.

Hmm anladım. Asus h81m-plus la aynı fiyatlı önerebileceğin anakart varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleCast -- 29 Mart 2015; 13:18:51 >

• GIGABYTE GA-H81M-S2PH H81 LGA 1150 DDR3-1600MHz Anakart

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/gigabyte-ga-b85m-d2v-b85-lga1150-ddr3-1600mhz-anakart.aspx

Bu iki model iyidir hocam.

• quote:

Bütün sistem tavsiyelerinde genelde MSI anakart öneriliyor. Acaba bende değişiklikmi yapmalıyım anakart konusunda? MSI dahamı kaliteli? Veya Gıgabayte mı? Asusta var tabi. Bu 3 marka arasında hangisi tercih edilmeli?

Kasayı Z3 PLUS yap deepcool felan bunlar nedir, aşırı ucuz çin kasaları.

Anakartıda H97 PC Mate veya Z97 G43 yapmalısın şu güzel sisteme ufacık , ucuz, gücü ve seçenekleri çok sınırlı microatx anakartlar cidden yakışmıyor, ileride birşeyi yükseltmek istersin anakart hemen kısıtlar üzülürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Mart 2015; 16:12:13 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    DeepCool o kadar kötü bir kasa değil öncelikle ucuz olması çin kasası olcak anlamına gelmez. Z3 Plusında varmış çinliği kardeş. Bu arada gerçekten H97 veya Z97 al anakartı ucuza kaçma sonradan yükseltme yapamazsın Boşuna para verme o zaman Şuan al sonradan kafana hiç takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorgulayıcıyım

DeepCool o kadar kötü bir kasa değil öncelikle ucuz olması çin kasası olcak anlamına gelmez. Z3 Plusında varmış çinliği kardeş. Bu arada gerçekten H97 veya Z97 al anakartı ucuza kaçma sonradan yükseltme yapamazsın Boşuna para verme o zaman Şuan al sonradan kafana hiç takma

Biliyorum dostum da ortada yani bu tür ürünleri anlıyoruz hemen deepcool, dark, aerocool aynı şeyler reklam bol kalite düşük.

Zalman en azından daha üst seviye bunu herkes bilir. Z3 kötü kasa değil sadece içi biraz dar, sorunsuz sıkıntısız kullanan tanıdığım var memnun soğutmasından olsun görünüşünden olsun önde usb 3.0 desteğinden olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Mart 2015; 18:51:14 >

• Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kasayı corsair spec-01 + zalman zm600 lx 600w almayı düşünüyorum. Ama H97 ve Z97 arasında kaldım. Keşke Wİ-Fİ özellikleri olsa.Tek eksikleri onlar.
  • quote:

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kasayı corsair spec-01 + zalman zm600 lx 600w almayı düşünüyorum. Ama H97 ve Z97 arasında kaldım. Keşke Wİ-Fİ özellikleri olsa.Tek eksikleri onlar.

Kasaya çok abanmışsın Z5 felan da bakabilirsin.

Z97 varsa alacağın yerde ilk o tercihin olsun yoksa H97.

Sonuçta sıralama belli Z97 bu sokette en üst seviye.

• DeepCool'un iç hacmi Z3'ten daha iyidir.

http://www.deepcool.com/product/case/2014-05/9_840.shtml
  • Zaten fiyatından belli abi. Z97 nin fiyatı h97 ye göre biraz fazla. Ama almışken 1 sefer alalım ileriye dönük olsun. İlerde pişman olmanın gereği yok. Ben sistemi sinerjiden alacağım. Orada göremedim. Bende sistemi oradan alıp anakartı Hızlıal.com dan getirteceğim. Ama kasa spec-01 daha oyun bilgisayarı gibi duruyor. İçim ona ısındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

DeepCool'un iç hacmi Z3'ten daha iyidir.

http://www.deepcool.com/product/case/2014-05/9_840.shtml

Doğrudur abi. Bu konularda senin eline su dökemeyiz. Ama spec-01 almakta kararlıyım. Mesajdada konuştuğumuz gibi. Sonuçta Corsair kalitesi yani. Dış görünüşüde oyun pc sine yakışıyor.
  • Estgf. kardeşim...

Corsair alabilirsen daha iyi olur tabi, spec 1 serisi kasa da ön de tek fanla geliyor, arkasına bir tane 12cm'lik fan eklemen iyi olur.
  • Haklısın abi ona bende dikkat ettim. Mecbur arkaya sıcak havanın cikmasi icin fan almak lazim. Kırmızı ledli 12 fan eklemesi yapacağım. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Peki z97 ye ne diyorsun. Fikirlerini bizimle paylaşırsan seviniriz.

• 10 numara sistem 4460 yerine 4590 yapın düz 2500 olsun :) çok az fark var ama 4590 güzel işlemci
    hayırlı olsun
  • Teşekkür ederim. İşlemcide az fark varsa degistirmeyi dusunmuyorum. Çünkü bu forumda okuduklarıma gore oyuna pek bir performans katkisi olmuyormus islemcinin. Ne derece dogru bilmiyorum. Butun tavsiyelerde 4460 goruyorum. Herkes onerdiğine gore iyidir dedim. Ama sizin dediğiniz islemciye pc den bakacagim. Eger az fiyat farki varsa neden olmasın? Tekrar teşekkür ederim.

• En azından 120gb lık bir ssd almanızı tavsiye ederim. Şu an emsallerine göre en dandik ssd yi kullanıyorum kingston v300 ama en hızlı hdd den kat kat iyi ssd yi bir defa kullanmaya başlarsanız ne dediğimi daha iyi anlarsınız.
  • Evet düşünüyorum ama hemen degil pc yi aldiktan sonra alacagim. Sistemin acilmasinda , oyunu ssd ye kurunca oyunun acilmasinda falan cok etkili oluyormus sanirim. Siz memnun gibisiz.

• quote:

Haklısın abi ona bende dikkat ettim. Mecbur arkaya sıcak havanın cikmasi icin fan almak lazim. Kırmızı ledli 12 fan eklemesi yapacağım. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Peki z97 ye ne diyorsun. Fikirlerini bizimle paylaşırsan seviniriz.

H97 / Z97 gibi anakartlar ilerisi için alınacağı ön görülsede, giriş seviyesi bu kartlar da, H81'e oranla temel de 32gb'a kadar ram desteği ve 5.nesil cpu kullanımına destek vermesidir, bunun dışında ki bu üst çipsetler de, M2 sata, sata ekspres, dual bios, optik ses çıkışı, killer ethernet vb. hatta faz yapıları (z97 çipset) gelişmiş ürünler var, bu da tamamen kişinin tercihine kalıyor, o.c yapmasam da ben bu özellikleri isterim diyen olursa da fazladan ödemeyi göze alması gerekiyor.

Özetle, H81 yerine giriş seviyesi H97-Z97 çipsetler alınırsa en bariz fark, 5.nesil cpu ve fazla ram kapasitesi olur.

• Bu sistemle Ultrada oynayamassın.
  • Güç kaynağı en az 650W olmalı aksi halde çalışmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.