Şimdi Ara

GTA V için sistem onayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Bundan 3 gün önce gta v sistem tavsiyesi diye konu açtım. Cevap veren herkese teşekkür ederim. @LEON-X abim sistem önerisi yaptı. Bende onu almaya karar verdim. Birde siz bakın artılarını eksilerini söylersiniz. Ben oyun pc si yapmak istiyorum. Özellikle GTA V i ultra ayarda kasmadan oynamayı istiyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada bütçem Max 2.500 tl.
     GTA V için sistem onayı

1:Bu işlemciye ekstradan soğutucuya gerek var mı?
    2:SSD ye gerek var mı?
    3:Kasa soğutma bakımından ideal mi?

• 1. yok
    2. oyun için katkısı yok ama daha sonra bütçen olduğunda almalısın
    3. fiyatına göre iyi bir kasa
  • Teşekkür ederim. Oyunu ssd ye kurunca oyun daha hızlı açılıyormuş sanırım. Bilginiz varmı?
  • evet, ssd nin oyunda artısı fps olarak değil de mesela daha hızlı save etmesi, multiplayer oyunlarda haritanın daha hızlı yüklenmesi vs.
  • O zaman biraz gereksiz gibi. Önerebileceğiniz tam oyun pc sine uygun canavar gibi duran bi kasa varmı?
  • Kasanin islevselligi görüntüsunden onemlidir Sirf oyincu kasasi yazan ne idüğü belirsiz kasalari almamak lazim.
    tavsiye olarak corsair spec serisi gorsel olarak guzeldir kardeşim
    hocanin Kurdugu sistem iyi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Mart 2015; 23:56:19 >
  • Abi teşekkür ederim. Hocaya sordum senin dediğin kasayı zaten ben. Spec 01 güç kaynaklı oluyor. Hocada kasa işi zevk işi dedi. Sen bilirsin dedi.
    Bide bana ucuz oyuncu mause klavyesi onerebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleCast -- 14 Mart 2015; 7:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NobleCast

Abi teşekkür ederim. Hocaya sordum senin dediğin kasayı zaten ben. Spec 01 güç kaynaklı oluyor. Hocada kasa işi zevk işi dedi. Sen bilirsin dedi.
    Bide bana ucuz oyuncu mause klavyesi onerebilirmisin?
    Spec 01 dar bir kasa.Soğutucu filan pek sığmayacak cinsten.Carbide 200r daha iyi bir seçim olur.
  • Öneriniz için teşekkür ederim. Önerdiğiniz kasayi inceleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NobleCast

Öneriniz için teşekkür ederim. Önerdiğiniz kasayi inceleyeceğim.
    Eğer optimizasyon özürlü olmazsa oynarsınız hocam
  • Abi ne dediğini anlamadim Donanimla ilgili pek bilgim yok. Biraz daha aciklayici yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msks1996

Abi ne dediğini anlamadim Donanimla ilgili pek bilgim yok. Biraz daha aciklayici yazarsan sevinirim.

Hocam eğer oyun gta 4 te olduğu gibi sorunlu olmazsa rahat bir şekilde oynayabilirsin
  • Şimdi anladim abi. Yani sistem calistirir diyorsun. Peki bu sistem kac yil idare eder beni?
  • Bu sistem gta 5 i açmaz bile. Kısayolunu bile oluşturamaz, daha yüklerken donar.
  • brtkwq B kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede bunlar var Windows 98'de kasıyor

İnanmayın şöyle şeyler yazan, sallayan insanlara. Sistem gayet iyi dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Aynen bendede bunlar var Windows 98'de kasıyor

İnanmayın şöyle şeyler yazan, sallayan insanlara. Sistem gayet iyi dostum.
    Bu fiyata gayet güzel sistem şimdiden iyi oyunlar
  • Yorumlariniz için tesekkur ederim. İns hayirlisiyla sistemi toplayim resim paylaşacağım.
  • Gayet guzel bir sistem olmus simdiden hayirli olsun gule gule kullanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: msks1996

O zaman biraz gereksiz gibi. Önerebileceğiniz tam oyun pc sine uygun canavar gibi duran bi kasa varmı?

Zalman Z11 Plus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Gayet guzel bir sistem olmus simdiden hayirli olsun gule gule kullanin

Abi teşekkür ederim. Sistemi ayarlayan LEON-X hocama tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.