Şimdi Ara

GTA V için sistem onayı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: msks1996

Haklısın abi ona bende dikkat ettim. Mecbur arkaya sıcak havanın cikmasi icin fan almak lazim. Kırmızı ledli 12 fan eklemesi yapacağım. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Peki z97 ye ne diyorsun. Fikirlerini bizimle paylaşırsan seviniriz.

H97 / Z97 gibi anakartlar ilerisi için alınacağı ön görülsede, giriş seviyesi bu kartlar da, H81'e oranla temel de 32gb'a kadar ram desteği ve 5.nesil cpu kullanımına destek vermesidir, bunun dışında ki bu üst çipsetler de, M2 sata, sata ekspres, dual bios, optik ses çıkışı, killer ethernet vb. hatta faz yapıları (z97 çipset) gelişmiş ürünler var, bu da tamamen kişinin tercihine kalıyor, o.c yapmasam da ben bu özellikleri isterim diyen olursa da fazladan ödemeyi göze alması gerekiyor.

Özetle, H81 yerine giriş seviyesi H97-Z97 çipsetler alınırsa en bariz fark, 5.nesil cpu ve fazla ram kapasitesi olur.

Abi yani verdigin fazladan paraya degmezmi diyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Bu sistemle Ultrada oynayamassın.

Anladim tesekkur ederim. Peki bir dusugunde acarmi? Yani high ta acarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: iseminoglu

Güç kaynağı en az 650W olmalı aksi halde çalışmaz

Çalışmaz derken? Yani performans düşüklüğümü olur? Şimdiye kadar o kadar usta baktı bir sey demediler. 600 kurtamaz yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleCast -- 29 Mart 2015; 23:40:20 >
  • Seçtiğiniz ekran kartı en az 650W ister çalışmak için garantiye almak için 700W tavsiye ederim.
  • quote:

Seçtiğiniz ekran kartı en az 650W ister çalışmak için garantiye almak için 700W tavsiye ederim.

Anladim. O zaman fiyat biraz daha artiyor. Ben bu gidisle alamicam sanirim. Basta tavsiye isterken 2.500₺ max demistim. Ama monitoru erteledim. Simdilik max 2000₺. Biraz daha ertelemem lazim bu sistem toplama isini. Yardimin icin tesekkur ederim.

• İşlemci olarak amd 8320 alıp 100 lira fiyatı azaltıp psu alabilirsiniz

• quote:

İşlemci olarak amd 8320 alıp 100 lira fiyatı azaltıp psu alabilirsiniz

Anladim. Ama ben intel seviyorum. Amd den pek hoslanmiyorum. Ama kotu falan demiyorum. Belki intelden iyi olabilir ama bana intel daha cazip geliyor. Nedenini bilmiyorum.

• Rockstar1907 kullanıcısına yanıt
    ultra da oynayamaz mı ? 40 50 fps en az ! buda akıcılık için yeterlidir üst seviye 290 gtx 970 lerde fps artışı var ama sen bunu şuan ki oyunlarda farkı hissedemezsin 3 yıl sonra ultra olmaz diyebilirsin ama şuanki oyunlar hepsine 8 gb ram 4460 ve 280 overclk yeterli

• iseminoglu İ kullanıcısına yanıt
    yav kardeşim görende sahiden biliyosun sanacak ne demek yetmez gelmiş insanları yanlış yönlendiriyosun şüphe uyandırıyosun kaç kez sistemin parçalarının ihtiyaçlarına baktın da 650 watt en az diyosun adamın yazdığı sistemdeki zalman 500 watt ve 450 watt güç verir bu 1

2.si o sistemde ekran kartı maximum 170 watt çeker kaldı işlemci 84 watt güç çeker anakart ram hdd hepsini toplasan 50 watt çekmez bile nerde senin 650 watt ?

boş boş konuşmayın da insanları yanlış yönlendirmeyin para senden değil adamın cebinden çıkıyor 500 watt o psu yeter kardeşim sisteme hiç kafanı yorma o parçaların istediği toplam güç 280 300 watt hiç kafanı yorma 280 yeryine sanırsın adam 7990 yazmış da 650 watt diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 29 Mart 2015; 23:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahte Kabadayı

yav kardeşim görende sahiden biliyosun sanacak ne demek yetmez gelmiş insanları yanlış yönlendiriyosun şüphe uyandırıyosun kaç kez sistemin parçalarının ihtiyaçlarına baktın da 650 watt en az diyosun adamın yazdığı sistemdeki zalman 500 watt ve 450 watt güç verir bu 1

2.si o sistemde ekran kartı maximum 170 watt çeker kaldı işlemci 84 watt güç çeker anakart ram hdd hepsini toplasan 50 watt çekmez bile nerde senin 650 watt ?

boş boş konuşmayın da insanları yanlış yönlendirmeyin para senden değil adamın cebinden çıkıyor 500 watt o psu yeter kardeşim sisteme hiç kafanı yorma o parçaların istediği toplam güç 280 300 watt hiç kafanı yorma 280 yeryine sanırsın adam 7990 yazmış da 650 watt diyo

Teşekkür ederim. Direkten döndük Yetmez diyince bende korktum

• Kardeşim kim demiş 650 w diye bilen bilmeyen doluşmuş gene ya
  • senin o sistemde high da 60 fps altını görme ultrada 40 fps altını görme ihtimalin yok kardeşim boru değil yani nerdeyse gtx 770 ayarında kart

şimdi çıkar biride sallar derki psu ileride tükenir performans düşer yok öyle bişey psunun performansa zerre etkisi yoktur ssd nin de oyunda etkisi yoktur ara geçiş beklemelerini 10 saniye değil 2 saniye beklersin o kadar ssd için acele etme anakarta gelince leon üstadın dediği gibi h97 anakart z97 anakart yüksek neden yüksek ?

z97 overclok için tasarlanmıştır yani k çarpanı açık olsan 4690 k 4770k 4790k vs vs vs

h97 nin farkı z97 nin çoğu özellikleri ile aynı olup overclok yapamazsın bu yüzden 4460 4590 4690 4790 gibi k ibaresiz işlemcileri kullanırsın

peki h97 almamakla ne kaybedersin ?

4460 da bi şey kaybetmezsin bana göre neden ? sata express destekli ssd fiyatına bak anlarsın bu 1 m2 sata tek işine yarar bu olur sata 3 de 6gb/s hız varken m2 de 10 gb /s olur killer ethernet online oyunlarda işine yarar crosfire sli yapamazsın h81 de

oyununu oynatan şeytan üçgenin senin ram işlemci ekran kartıdır

eğer ki amacında bunlardan biri yok ise geri kalan herşeyiyle 150 - 250 arası herhangi bi h81 anakartda işini görür fps ye hiç bi etkisi OLMAZ !!!

aman dvd rw falan ekleme şimdi biri çıkar 1250 watt platinum falan al der aman kardeşim sen al geç boşver gerisini

• quote:

Güç kaynağı en az 650W olmalı aksi halde çalışmaz

Yav he he
  • quote:

senin o sistemde high da 60 fps altını görme ultrada 40 fps altını görme ihtimalin yok kardeşim boru değil yani nerdeyse gtx 770 ayarında kart

şimdi çıkar biride sallar derki psu ileride tükenir performans düşer yok öyle bişey psunun performansa zerre etkisi yoktur ssd nin de oyunda etkisi yoktur ara geçiş beklemelerini 10 saniye değil 2 saniye beklersin o kadar ssd için acele etme anakarta gelince leon üstadın dediği gibi h97 anakart z97 anakart yüksek neden yüksek ?

z97 overclok için tasarlanmıştır yani k çarpanı açık olsan 4690 k 4770k 4790k vs vs vs

h97 nin farkı z97 nin çoğu özellikleri ile aynı olup overclok yapamazsın bu yüzden 4460 4590 4690 4790 gibi k ibaresiz işlemcileri kullanırsın

peki h97 almamakla ne kaybedersin ?

4460 da bi şey kaybetmezsin bana göre neden ? sata express destekli ssd fiyatına bak anlarsın bu 1 m2 sata tek işine yarar bu olur sata 3 de 6gb/s hız varken m2 de 10 gb /s olur killer ethernet online oyunlarda işine yarar crosfire sli yapamazsın h81 de

oyununu oynatan şeytan üçgenin senin ram işlemci ekran kartıdır

eğer ki amacında bunlardan biri yok ise geri kalan herşeyiyle 150 - 250 arası herhangi bi h81 anakartda işini görür fps ye hiç bi etkisi OLMAZ !!!

aman dvd rw falan ekleme şimdi biri çıkar 1250 watt platinum falan al der aman kardeşim sen al geç boşver gerisini

Yardımınız için teşekkür ederim. Kafam çok karıştı. Ben en iyisi h81 alıp geçiyim. Evde boşta duran DVD rw var onu kullanmayı düşünüyorum. Umarım sıkıntı olmaz.

• quote:

ultra da oynayamaz mı ? 40 50 fps en az ! buda akıcılık için yeterlidir üst seviye 290 gtx 970 lerde fps artışı var ama sen bunu şuan ki oyunlarda farkı hissedemezsin 3 yıl sonra ultra olmaz diyebilirsin ama şuanki oyunlar hepsine 8 gb ram 4460 ve 280 overclk yeterli

Bütün herşey açık oynasın o zaman fxaa msaa fxaa bunlar dahil ultrada sabit 60FPS açamaz ben bunu demeye çalıştım.

GTX 980 Almasın o zaman kimse R9 280 Fullde açıyorsa :)

Bugünün şartlarında oyun icin 4790k almak ne kadar boşsa gtx 980 de bos bana sunu dersin 4k monitörum var al kardeşim 980 de yetmez ama bana adam 2500 liram var gta 5i full de oynucam derse bilki bu adamın zaten beklentisi en baba full hd de 50 60 fps dir 1080p icinde bugun yani 2015 yılı içinde çıkan tüm oyunlara 280 yeter ustleri iyi mi iyi ama butcen buysa 280 de kimseyi uzmez pasa pasa da ultrada oynarsın

• quote:

Bugünün şartlarında oyun icin 4790k almak ne kadar boşsa gtx 980 de bos bana sunu dersin 4k monitörum var al kardeşim 980 de yetmez ama bana adam 2500 liram var gta 5i full de oynucam derse bilki bu adamın zaten beklentisi en baba full hd de 50 60 fps dir 1080p icinde bugun yani 2015 yılı içinde çıkan tüm oyunlara 280 yeter ustleri iyi mi iyi ama butcen buysa 280 de kimseyi uzmez pasa pasa da ultrada oynarsın

Orası öle..

Ultra diyince ben herşey açıkla kıyasladım anti aliasing x16 falan olunca kasar diye düşündüm.

Yoksa onlar kapalı Ultra + 1080pde açsa tabi kasmaz.
    Onlar artık show oluyo be kardeşim hani derler ya adamın havası 5000 liralık kasam var eee? Var mı var ne farkını goruyosun benim ki 150 fps veriyo yoldan geçen birini cevirsen ayni anda 60 fps veren ve 150 fps veren bi oyunu yanyana izlesin zerre akıcılıkda fark göremez bu sadece parası olanın havasi olmuş dusunki insan gözü 24 fps üstünü algilayamiyor bu ne demek en büyük grafiklerin oldugu sahnede bile atıyorum 60 dan fps bi anda bi kac saniyelik 30 a bile düşse yine akıcıdır ben anlamsız buluyorum 60 üstü fps muhabbetini o yüzden ısrarla butcesi 2500 liraya kadar olan insanlara öneriyoruz bu kartı 280 280x bu kartlar uygun gerisi hava civa yalnız bi gtx 970 de fena olmaz hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 30 Mart 2015; 1:20:42 >

• quote:

Onlar artık show oluyo be kardeşim hani derler ya adamın havası 5000 liralık kasam var eee? Var mı var ne farkını goruyosun benim ki 150 fps veriyo yoldan geçen birini cevirsen ayni anda 60 fps veren ve 150 fps veren bi oyunu yanyana izlesin zerre akıcılıkda fark göremez bu sadece parası olanın havasi olmuş dusunki insan gözü 24 fps üstünü algilayamiyor bu ne demek en büyük grafiklerin oldugu sahnede bile atıyorum 60 dan fps bi anda bi kac saniyelik 30 a bile düşse yine akıcıdır ben anlamsız buluyorum 60 üstü fps muhabbetini o yüzden ısrarla butcesi 2500 liraya kadar olan insanlara öneriyoruz bu kartı 280 280x bu kartlar uygun gerisi hava civa yalnız bi gtx 970 de fena olmaz hani

Aynen haklısın.

30Fps 60Fps arasında pek bi fark yok.

Mesela bende PS4 VAR Gta 5 30fps oynuyorum hiç fark 60fps ile :)

• Yani tabiki olamaz kardeşim biri çıkıp desinki yaaaa sizin göz 24 fps algılıyoda benimki 100 u de algılıyo o yüzden ben gtx 980 alcam
    O zaman o alsın lafım yok ama minumum 30 fps yi görüyosa bi adam maximum 31de gorse kasmas kardesim kasmaz buna kimsede kasıyor diyemez 60 fps de olsa 30 fps de olsa anlayamazsın bunu sen akıcıdır ikiside

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.