Şimdi Ara

GTA V 'Low on Memory' Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda eksiden GTAV' i çalıştıramıyordum ve ekran kartımı revizyon ettikten sonra oynamaya başladım. İlk görevi aldıktan sonra arabayı sürmeye başladığımızdan 5 dk sonra bir anda hatayı veriyordu. RAM kullanımına baktığımda 7,9 kullanılabilenin 5,7' sini kullanıyordu. Bu sıkıntım ikinci kurulumumda geçti fakat şimdide OBS programıyla yayın yapmaya çalıştığımda belirli bir süre sonra vermeye devam ediyor...

Bunun sebebi ne olabilir, bilen birisi var mı? Başka hiçbir oyunda bu problemi yapmamaktadır...

Sistem bileşenlerim: ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 | Intel Core i7-2600K | ASUS GTX970 STRIX O.C. Edition | Corsair Vengeance 2x4Gb | Corsair ForceGT 60Gb | WesternDigital Caviar Black 500Gb | Corsair HX850 80+Gold | Corsair Graphite 600T White Edition

İyi forumlar dilerim!

Dip not: Ekran kartı VRAM' ini tüketmediğimiz sürece bilgisayarın ram' ini tüketiyormuş doğru mudur? VRAM' i doldurmak RAM' in kullanımı azaltıyormuş öyle birşey duydum da bir video da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptekin1caner -- 7 Eylül 2015; 9:19:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.