Şimdi Ara

GTA-VC ye sorunsuz mod yüklemek..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
17.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakgun28 -- 11/7/2004 21:13:12 >

• GTA MOD INSTALLER'ı verdiğim link aracılığı ile download edebilirsin.

http://gta3.gamigo.de/news.php

Kolay gelsin...
  • vay hemserim sana yardimlarin kralini yapicam ama simdi sofra beni bekliyor azcik sabret
  • Bakıyorum sagol..
    quote:

Orjinalden alıntı: mtkn3

GTA MOD INSTALLER'ı verdiğim link aracılığı ile download edebilirsin.

http://gta3.gamigo.de/news.php

Kolay gelsin...
  • Rica ederim. Ben şu anda o sitedeki arabaları yükleyip duruyorum. Ne yapalım oyunu bitirdik can sıkıntısı işte...
  • Senin sistemin maşallahı var benim sistemde ucu ucuna yetişiyo ama ekran kartı ve cpu overclock lu...
    Yeni şehir olarak varmı ya da bildigin güzel bişey bende yükliyim
  • Valla daha şehir yüklemeyi denemedim. Ben arabalara takmış durumdayım. Orada bir PORSHE var polis arabası olarak inanılmaz hızlı gidiyor. Bir de bmw m6 diye 6 serisi bir bmw onda da çok güzel detay çalışmış adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 11/7/2004 23:01:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Simdi arkadaslar gta vicecity mod manager programini duyan varmi (vcmm) bu program bir zamanlar cok popülerdi sonra site kapandi bu programin diger mod programlarindan farkli olarak yuklediginiz modu daha sonra kaldiabilirsiniz beyenmediginiz modun kahrini cekmek zorunda degilsiniz tek t1klamayla kurulu mod devre disi kaliyor kullandigi mod dosyalariinin uzantisi vcm önceden bu dosyalari sitesinden cekerdik site kapaninca kendimiz yapmaya basladik oldu valla bunun icin de vcm builder diye program var normal netten mod dosyalariini indiriyorsunuz bu programla vcm haline dönüstürüyorsunuz vcm uzantili dosyayi mod managerla klasöründe mod klasörüne yap1st1r1yorsuunuz programi acip modu yüklüyorsun bu kadar basit simdi size mod manager, vcm builder ve bir adet ford mustang.vcm dosyasi gönderiyom bir deneyin güvenmeyen virüs taramasindan gecirebilir
    dosya url:
    http://cromorg.8p.org.uk/Vicecity Mode Manager.rar
    kolay gelsin

• verdiğin link "ERROR 404 PAGE NOT FOUND" diyor.
  • LİNK E TIKLAMA kopyala adres çubuğuna yapıştır enter yap...alien sağol
  • Hepiniz sogolun
  • ya hemşerim dün ne yemekti o ya bekledim bekledim yoksun bende çıktım..
  • sorma ya misafir geldi de hemen gelemedim
  • linkler için tşk.
  • ya kendin yapacan img. editorle sonra default.dat limit adjuster yada gta mod installer v4.0 ilewww.gta3.net
  • Arkadaşlar ben gta Sanandreasın araba dosyalarını indirdim.Ama bu dosyaları nereye atıcağımı bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Hotmailim selimkara_8@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirsere -- 23 Ocak 2006 13:02:58 >
  • gta sonsuz mod yuklemek mı 5 dk olur hadı 6 olsun aynı bole yaparımok mu
  • Arkadaşlar GTA vice city ile ilgili beğendiğiniz arbaların linkini koyun bizde indirelim bende NFS U.2 deki arabalar var mannnyak şeyler nos, jant falan süperler yani.
    Kısacası seçtiklerinizi paylaşın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.