Sonny yide o konakta öldürüyoz saten sonunda oyunda orda bitiyo devamını aramayınız 4 ü bekleyiniz
polis,itfaye,ambulans,taksi,dondurma,kill frenzy,hidden packages,soyulacak dükkanlar,stuntlar,checkpoint challengelar,rc yarışları,sunshine auto daki arabalar-yarışlar,ammu-nation gun challenge,bunlar oyunun devamını etkiliyor eğer bütün görevleri yaptım diyorsan yani malibu,boatyard,film stüdyosu,taksi firması,little havana fabrikası gibi kendi satın alacağın yerleri de bitirdim diyorsan ....
quote:
Orjinalden alıntı: Phoneix TUR
polis,itfaye,ambulans,taksi,dondurma,kill frenzy,hidden packages,soyulacak dükkanlar,stuntlar,checkpoint challengelar,rc yarışları,sunshine auto daki arabalar-yarışlar,ammu-nation gun challenge,bunlar oyunun devamını etkiliyor eğer bütün görevleri yaptım diyorsan yani malibu,boatyard,film stüdyosu,taksi firması,little havana fabrikası gibi kendi satın alacağın yerleri de bitirdim diyorsan ....
Evet, Yani bunların hepsini bitirdim diyosan o zaman oyunu %100 bitirmiş olursun yani olayın görevlerle alakası yok
quote:
Orjinalden alıntı: TUNERBOY
ambulans polis ve dondurmacı görevlerini fln yap
EN COK PARA İTFAİYEDE AMAHEP YAPİODUM PARAYİ ORDAN KAZANİYODUM DA
Yaw ben daha banka soygunu bölümündeyim ama şimdiden 9,740,999 param oldu naapcam nasıl oldu anlamadım çok fazla ödüllü görev yaptım ondan olabilirmi?
aslında bu durumdan şikayetci diilim ama bi tuaf oluyo böyle de her gördüğüm yeri alabiliyom.
Bu arada bende de bi sorun var dı aşk yumruğu gurubu ile ilgili ilk görevde aşk sıvısı almak için adama gidiyodum adam geliyodu ööle kalıyodu sonra düzeldi bi ara düzeldi yaptım kurtuldum (oyunda hataamı var?)
VE GTA vicecity 2004 modu nu nerdem bulabilirim
satılık bi yer görürsen al hemen bide dondurma amvulans fln benzeri görevleri yap bide gizli paketleri topla
ya o gizli paket muhabbeti falan çok sinir. Creditsler geçti başka görev çıkçak mı. Alıncak yerleride aldım?
Diğer bilmeniz gerekenler....
1- Pizza satıcılığı: Oyunda pizza dağıtarak da para kazanabiliyorsunuz. Bunun için bir pizzacı dükkanı bulun ve Pizza Boy motoruna binerek belli bir sürede pizzaları yetiştirmeye çalışın. Pizzayı yetiştirince, Q ve E tuşları ile pizzayı bırakabilirsiniz. Biraz garip şekilde satılıyor ama ne yapalım. 55 adet pizza satınca pizza görevleride sona eriyor ve sağlığınızda 150’ye çıkıyor.
2- Polis görevleri: 12. Levele kadar suçluları yakalayarak da polis görevlerini bitiriyoruz. Bu şekilde zırhımız 150’ye çıkacak.
3- İtfaiye görevleri: İtfaiye görevleri de 12 tane. Bitirince artık alevden etkilenmiyoruz.
4- Ambulans görevleri: 12. Levele kadar hasta taşımanız gerekiyor. Eğer başarabilirseniz artık koşarken yorulmuyoruz.
5- Top Fun görevleri: Bunlar haritanın belirli yerlerinde bulunan minibüsler. Üzerlerinde Top Fun yazıyor. North Point Mall’ın çatısında, bir garajda ve kumsalda bulunan bu araçlarda oyuncaklarla verilen görevleri tamamlıyoruz. Toplam 3 tane olacak...
6- Taksi görevleri: 100 yolcuyu sağsalim zamanında yerine yetiştiriseniz belli bir miktar para kazanacak ve kornaya basınca uçacaksınız 7- Dükkan soymak: 15 tane soymanız gereken dükkan var. Bunları soymak için içeri önce silahsız girin. Sonra bir silah çekin ve adama doğru tutarak sağ tuşa tıklayın. Ortaya attığı paraları akıp kaçın. Polis 2 yıldızla sizi arayacaktır.
8- Atlama rampaları: 36 Unique Jump ve 35 rampa bulunuyor. Hepsinden istenilen rekorları kırmalısınız. Haritaları Tam çözüm yazımızda mevcuttur.
9- Gizli paketler: Tam çözüm yazımızda haritası olan bu paketlerimiz Vice City’nin en gizli yerlerinde ve 100 taneler. Hepsini bulunca 100.000 $ da sizin oluyor. Her 10 pakette bulunanlar ve kazanacaklarınızda aşağıda
Paket Ödülü Nerede bulunacağı 10 Body Armor Ocean View Hotel & Vercetti Mansion 20 Chainsaw Ocean View Hotel & Vercetti Mansion 30 Colt Python Ocean View Hotel & Vercetti Mansion 40 Flame Thrower Ocean View Hotel & Vercetti Mansion 50 PSG-1 Sniper Ocean View Hotel & Vercetti Mansion 60 Gattling Gun Ocean View Hotel & Vercetti Mansion 70 Rocket Launcher Ocean View Hotel & Vercetti Mansion 80 Sea Sparrow Helicopte Behind Starfish Island Mansion 90 Rhino Tank Fort Baxter Air Base 100 Hunter Military Helicopter Fort Baxter Air Base
10- Enerjinizi doldurmak: Gece geç vakitlerde spor bir araba ile bir hayat kadınının yanına yaklaşın. Arabanıza binincede kuytu bir yere çekin bakın neler oluyor :)
11- Akşamleyin saat 20:00'den sonrada stadyuma uğrayın. Burada nascar türünden yarışlara katılabiliyorsunuz. Unutmayın Stadyum'un kapısı (En üstteki kapı) sadece 20:00 den sonra açılıyor. İlk yarışta 12 tur içerisinde ilk 3'e girmelisiniz. İkincisinde ise Checkpointlere uğrayarak toplam 1:00 dakika toplamalısınız ama diğer arabalar size hiç rahat vermiyorlar. Üçüncüde ise bir motokros ile 25 checkpoint noktasından geçmelisiniz. Biraz akrobasi haraketlerinin fazla olduğu bir bölüm... En sonunda yarışları kazanınca stadyumun sağ tarafındaki park yerine bir bakın bakalım ne koymuşlar sizin için :)
Bütün bunların dışında eğer oyunda süpriz yumurta bulmuşsanız bana mail atın. Bende bu yazının sonuna sizin isminizle ekleyeyim. Bu şekilde rehberimizde genişleyecektir diye düşünüyorum....
Sürpriz yumurtalar:
Love Fist görevlerini yaptigimiz binaya tam karşıdan bakan köprünün dibinde VCN binası var. VCN binasına girdigimizde yol bizi terasa çikartıcaktır. Helikopter pistine dogru çikalım. Pist ile karsı binanın birbirine çok yakın oldugu bir köse var.O köseye dogru kosarak gelip tüm camları kapıları bacaları kapalı olan binaya dogru korkusuzca atlayalim. Birkeç denemeden sonra dogru noktayı buldugunuzda bir odaya düşeceksiniz. O odada da süpriz yumurta bulunmakta. Adı gerçektende süpriz yumurta bunun. Ancak bir kere girdikten sonra çıktığınız zaman bir daha girilmiyor. Onun için hatira olarak PrintScreen tuşuyla bir resim alın..
Araba Nerelerde bulabilirsiniz Admiral Vice Point Ambulance Hospital'da Angel Biker Bar Baggage Handler Airport Banshee Washington Beach Barracks OL 6 Wanted yıldızı ile çıkarlar Benson Havalimanının çevresinde BF Injection Washington Beach Blista Compact Downtown Bloodring Banger Bloodring Event Bobcat Vice Point Boxville Marinalar Burrito Prawn Island; Vice Point Bus Herhangi bir yerde Cabbie Herhangi bir yerde Caddy Golf Course (Golf oynanan yer) Cheetah Washington Beach Coach Herhangi bir yerde Coast Guard Marinalar Comet Starfish/Prawn Islands Cuban Hermes Little Havana Cuban Jetmax Boatyard Deluxo Sunshine Autos Dinghy Marinalar Enforcer 4 Wanted yıldızı ile çıkarlar Esperanto Herhangi bir yerde Faggio Ocean Beach FBI Rancher 5 Wanted yıldızı ile çıkarlar FBI Washington 5 Wanted yıldızı ile çıkarlar Fire Truck Herhangi bir Fire Station'da Flatbed Vice City Port Authority Freeway Downtown; Little Havana Gang Burrito Prawn Island Glendale Vice Point Greenwood Herhangi bir yerde Hermes Washington Beach Hotring Racer Sunshine Autos Hunter Fort Baxter Air Base Idaho Vice Point; Downtown Infernus Vice Point Kaufman Cab Herhangi bir yerde; Taxi Firm Landstalker Herhangi bir yerde Line Runner Marinalar Love Fist Limo Love Fist görevinde Manana Herhangi bir yerde Marquis Marinalar Maverick Top of Hyman Condos Mesa Grande Herhangi bir yerde Moonbeam Herhangi bir yerde Mr. Whoopee Cherry Popper Factory Mule Marinalar Oceanic Ocean Beach Packer Marinalar Patriot Phils Place'ın garajında PCJ 600 Herhangi bir yerde Perennial Herhangi bir yerde Phoenix Starfish Island Pizza Boy Pizza Restauran'larında Police Car Police Station'larında Police Cheetah 4 Wanted yıldızı ile çıkarlar Police Maverick Top of VCPD, Downtown Pony Marinalar Predator Marinalar Rancher Washington Beach RC Bandi t Marinalar RC Baron Top Fun Vans RC Raider Top Fun Vans Reefer Top Fun Vans Regina Herhangi bir yerde Rhino Tank Air Base; 6 Wanted yıldızı Rio Marinalar Romeros Hearse Only during "Two Bit Hit" Rumpo Marinalar Sabre Vice Point Sabre Turbo Sunshine Autos Sanchez Downtown Sandking Sunshine Autos Sea Sparrow 80 paketten sonra-Mansion Securicar Marinalar Sentinel Airport Sentinel XS Havalimanı çevresinde Skimmer Film Studio'sunun arkasında Spand Express Spand Express Firm Sparrow Chopper Checkpoints Speeder Marinalar Squallo Marinalar Stallion Starfish Island Stinger Starfish Island Stretch Vercetti Mansion'da sol da Taxi Herhangi bir yerde Top Fun Herhangi bir R/C'de Trashmaster Junkyard Tropic Marinalar VCN Maverick VCN Building, Downtown Virgo Washington Beach Voodoo Little Haiti Walton Airport Washington Vice Point Yankee Herhangi bir yerde Zebra Cab Kaufman Asset son görevinde
kardes kusura bakma gizli paketlerin harita üzerindeki resimlerini de göstercektim ama silin miş bulunca koyarım
gizli paketlerin haritadaki yerlerini nerden bulabilirim. ben de en son oto galeriyi aldım ve bütün görevleri yaptım. şu galeriye arabaları bir koyayım bakalım ne olacak.
ben oyunun %91ini bitirmistim ama yeni bisey cıkmıyo ugrasmanı tavsiye etmem.sadece ekstradan tank,su helikopteri fln cıkıyo.ama bazı özel görevler var.mesela canını %50 arttırıyo.
ben de yazılar çıktı sonra devam ediyor ama fazla uğraşmadım. bıraktım oyunu tavsiyeler üzerine.
quote:
Orjinalden alıntı: Gossipp
O altı tane görevi bildiğim kadarıyla yapman zorunlu değil.
Dondurmacı görevleri vs. yaptıktan ve tüm dükkanları aldıktan sonra;
Bir tane Dükkan var arabacı dükkanı, 2. Şehirde Küçük Haitide onu satın al sonra da onun garajındaki istenilen arabaları bul...Sonra Lance seni arayacak 1. şehirde diaz'ın konağının önünde görev halkası çıkacak oraya gir, sonra Lance arabanın bagajından tüfek alacak sana vercek, sonra diaz'ın konağına saldıracaksınız.Sonra Diaz'ı geberteceksin.Daha Sonra o adını hatırlamadığım oyunun en başında çıkan seninle telefon görüşmesi yapıp parasını isteyen herif gelcek ve korumaları köşkte sana saldırcak.Sonra Lance sana ihanet edecek Lanceyide geberttikten sonra köşk senin olacak korumaların olacak ve oyun bitecek CREDIST çıkacak...daha sonra istersen o 6 ganster görevini yap...
Burada herkes takılıyor...Bunu uğraşarak bulman lazımdı o dükkan oyunu bitirmeye yarayan şey çünkü.
Al benden sana çeyrek çözüm
Hayır o adam hemen gelmiyor.Basımevini satın alcan.İkinci şehirde.Görevlerini bitirdikten sonra eğer tüm görevleri yaptıysanız birisi arıycak.Basımevine gidin pembe görev işareti varsa Cap To Collectors görevi çıkcak.Yapın sonra lance arıycak.Sonny parasını almak için dönüyormuş.Gidip hepsini öldürcen.Ve kariyer modu bityor.
arkadaşla biz bitirdik görev kalmadı ama oyun un son yazıları gelmedi
gixli paketlerin yeri forumda var heritada övünmek gibi olmasın ama ben koydum foruma hihihi
quote:
Orjinalden alıntı: a_denizaka
arkadaşla biz bitirdik görev kalmadı ama oyun un son yazıları gelmedi