Şimdi Ara

GTA VİCE CİTY OYUNUNUN DEVAMI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
190.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

Sonny yide o konakta öldürüyoz saten sonunda oyunda orda bitiyo devamını aramayınız 4 ü bekleyiniz
  • polis,itfaye,ambulans,taksi,dondurma,kill frenzy,hidden packages,soyulacak dükkanlar,stuntlar,checkpoint challengelar,rc yarışları,sunshine auto daki arabalar-yarışlar,ammu-nation gun challenge,bunlar oyunun devamını etkiliyor eğer bütün görevleri yaptım diyorsan yani malibu,boatyard,film stüdyosu,taksi firması,little havana fabrikası gibi kendi satın alacağın yerleri de bitirdim diyorsan ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

polis,itfaye,ambulans,taksi,dondurma,kill frenzy,hidden packages,soyulacak dükkanlar,stuntlar,checkpoint challengelar,rc yarışları,sunshine auto daki arabalar-yarışlar,ammu-nation gun challenge,bunlar oyunun devamını etkiliyor eğer bütün görevleri yaptım diyorsan yani malibu,boatyard,film stüdyosu,taksi firması,little havana fabrikası gibi kendi satın alacağın yerleri de bitirdim diyorsan ....

Evet, Yani bunların hepsini bitirdim diyosan o zaman oyunu %100 bitirmiş olursun yani olayın görevlerle alakası yok

• quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

ambulans polis ve dondurmacı görevlerini fln yap

EN COK PARA İTFAİYEDE AMAHEP YAPİODUM PARAYİ ORDAN KAZANİYODUM DA
  • Yaw ben daha banka soygunu bölümündeyim ama şimdiden 9,740,999 param oldu naapcam nasıl oldu anlamadım çok fazla ödüllü görev yaptım ondan olabilirmi?

aslında bu durumdan şikayetci diilim ama bi tuaf oluyo böyle de her gördüğüm yeri alabiliyom.
  • Bu arada bende de bi sorun var dı aşk yumruğu gurubu ile ilgili ilk görevde aşk sıvısı almak için adama gidiyodum adam geliyodu ööle kalıyodu sonra düzeldi bi ara düzeldi yaptım kurtuldum (oyunda hataamı var?)

VE GTA vicecity 2004 modu nu nerdem bulabilirim
  • satılık bi yer görürsen al hemen bide dondurma amvulans fln benzeri görevleri yap bide gizli paketleri topla
  • ya o gizli paket muhabbeti falan çok sinir. Creditsler geçti başka görev çıkçak mı. Alıncak yerleride aldım?
  • Diğer bilmeniz gerekenler....

1- Pizza satıcılığı: Oyunda pizza dağıtarak da para kazanabiliyorsunuz. Bunun için bir pizzacı dükkanı bulun ve Pizza Boy motoruna binerek belli bir sürede pizzaları yetiştirmeye çalışın. Pizzayı yetiştirince, Q ve E tuşları ile pizzayı bırakabilirsiniz. Biraz garip şekilde satılıyor ama ne yapalım. 55 adet pizza satınca pizza görevleride sona eriyor ve sağlığınızda 150’ye çıkıyor.

2- Polis görevleri: 12. Levele kadar suçluları yakalayarak da polis görevlerini bitiriyoruz. Bu şekilde zırhımız 150’ye çıkacak.

3- İtfaiye görevleri: İtfaiye görevleri de 12 tane. Bitirince artık alevden etkilenmiyoruz.

4- Ambulans görevleri: 12. Levele kadar hasta taşımanız gerekiyor. Eğer başarabilirseniz artık koşarken yorulmuyoruz.

5- Top Fun görevleri: Bunlar haritanın belirli yerlerinde bulunan minibüsler. Üzerlerinde Top Fun yazıyor. North Point Mall’ın çatısında, bir garajda ve kumsalda bulunan bu araçlarda oyuncaklarla verilen görevleri tamamlıyoruz. Toplam 3 tane olacak...

6- Taksi görevleri: 100 yolcuyu sağsalim zamanında yerine yetiştiriseniz belli bir miktar para kazanacak ve kornaya basınca uçacaksınız
    7- Dükkan soymak: 15 tane soymanız gereken dükkan var. Bunları soymak için içeri önce silahsız girin. Sonra bir silah çekin ve adama doğru tutarak sağ tuşa tıklayın. Ortaya attığı paraları akıp kaçın. Polis 2 yıldızla sizi arayacaktır.

8- Atlama rampaları: 36 Unique Jump ve 35 rampa bulunuyor. Hepsinden istenilen rekorları kırmalısınız. Haritaları Tam çözüm yazımızda mevcuttur.

9- Gizli paketler: Tam çözüm yazımızda haritası olan bu paketlerimiz Vice City’nin en gizli yerlerinde ve 100 taneler. Hepsini bulunca 100.000 $ da sizin oluyor. Her 10 pakette bulunanlar ve kazanacaklarınızda aşağıda

Paket Ödülü Nerede bulunacağı
    10 Body Armor Ocean View Hotel & Vercetti Mansion
    20 Chainsaw Ocean View Hotel & Vercetti Mansion
    30 Colt Python Ocean View Hotel & Vercetti Mansion
    40 Flame Thrower Ocean View Hotel & Vercetti Mansion
    50 PSG-1 Sniper Ocean View Hotel & Vercetti Mansion
    60 Gattling Gun Ocean View Hotel & Vercetti Mansion
    70 Rocket Launcher Ocean View Hotel & Vercetti Mansion
    80 Sea Sparrow Helicopte Behind Starfish Island Mansion
    90 Rhino Tank Fort Baxter Air Base
    100 Hunter Military Helicopter Fort Baxter Air Base

10- Enerjinizi doldurmak: Gece geç vakitlerde spor bir araba ile bir hayat kadınının yanına yaklaşın. Arabanıza binincede kuytu bir yere çekin bakın neler oluyor :)

11- Akşamleyin saat 20:00'den sonrada stadyuma uğrayın. Burada nascar türünden yarışlara katılabiliyorsunuz. Unutmayın Stadyum'un kapısı (En üstteki kapı) sadece 20:00 den sonra açılıyor. İlk yarışta 12 tur içerisinde ilk 3'e girmelisiniz. İkincisinde ise Checkpointlere uğrayarak toplam 1:00 dakika toplamalısınız ama diğer arabalar size hiç rahat vermiyorlar. Üçüncüde ise bir motokros ile 25 checkpoint noktasından geçmelisiniz. Biraz akrobasi haraketlerinin fazla olduğu bir bölüm... En sonunda yarışları kazanınca stadyumun sağ tarafındaki park yerine bir bakın bakalım ne koymuşlar sizin için :)

Bütün bunların dışında eğer oyunda süpriz yumurta bulmuşsanız bana mail atın. Bende bu yazının sonuna sizin isminizle ekleyeyim. Bu şekilde rehberimizde genişleyecektir diye düşünüyorum....

Sürpriz yumurtalar:

Love Fist görevlerini yaptigimiz binaya tam karşıdan bakan köprünün dibinde VCN binası var. VCN binasına girdigimizde yol bizi terasa çikartıcaktır. Helikopter pistine dogru çikalım. Pist ile karsı binanın birbirine çok yakın oldugu bir köse var.O köseye dogru kosarak gelip tüm camları kapıları bacaları kapalı olan binaya dogru korkusuzca atlayalim. Birkeç denemeden sonra dogru noktayı buldugunuzda bir odaya düşeceksiniz. O odada da süpriz yumurta bulunmakta. Adı gerçektende süpriz yumurta bunun. Ancak bir kere girdikten sonra çıktığınız zaman bir daha girilmiyor. Onun için hatira olarak PrintScreen tuşuyla bir resim alın..

Araba Nerelerde bulabilirsiniz
    Admiral Vice Point
    Ambulance Hospital'da
    Angel Biker Bar
    Baggage Handler Airport
    Banshee Washington Beach
    Barracks OL 6 Wanted yıldızı ile çıkarlar
    Benson Havalimanının çevresinde
    BF Injection Washington Beach
    Blista Compact Downtown
    Bloodring Banger Bloodring Event
    Bobcat Vice Point
    Boxville Marinalar
    Burrito Prawn Island; Vice Point
    Bus Herhangi bir yerde
    Cabbie Herhangi bir yerde
    Caddy Golf Course (Golf oynanan yer)
    Cheetah Washington Beach
    Coach Herhangi bir yerde
    Coast Guard Marinalar
    Comet Starfish/Prawn Islands
    Cuban Hermes Little Havana
    Cuban Jetmax Boatyard
    Deluxo Sunshine Autos
    Dinghy Marinalar
    Enforcer 4 Wanted yıldızı ile çıkarlar
    Esperanto Herhangi bir yerde
    Faggio Ocean Beach
    FBI Rancher 5 Wanted yıldızı ile çıkarlar
    FBI Washington 5 Wanted yıldızı ile çıkarlar
    Fire Truck Herhangi bir Fire Station'da
    Flatbed Vice City Port Authority
    Freeway Downtown; Little Havana
    Gang Burrito Prawn Island
    Glendale Vice Point
    Greenwood Herhangi bir yerde
    Hermes Washington Beach
    Hotring Racer Sunshine Autos
    Hunter Fort Baxter Air Base
    Idaho Vice Point; Downtown
    Infernus Vice Point
    Kaufman Cab Herhangi bir yerde; Taxi Firm
    Landstalker Herhangi bir yerde
    Line Runner Marinalar
    Love Fist Limo Love Fist görevinde
    Manana Herhangi bir yerde
    Marquis Marinalar
    Maverick Top of Hyman Condos
    Mesa Grande Herhangi bir yerde
    Moonbeam Herhangi bir yerde
    Mr. Whoopee Cherry Popper Factory
    Mule Marinalar
    Oceanic Ocean Beach
    Packer Marinalar
    Patriot Phils Place'ın garajında
    PCJ 600 Herhangi bir yerde
    Perennial Herhangi bir yerde
    Phoenix Starfish Island
    Pizza Boy Pizza Restauran'larında
    Police Car Police Station'larında
    Police Cheetah 4 Wanted yıldızı ile çıkarlar
    Police Maverick Top of VCPD, Downtown
    Pony Marinalar
    Predator Marinalar
    Rancher Washington Beach
    RC Bandi t Marinalar
    RC Baron Top Fun Vans
    RC Raider Top Fun Vans
    Reefer Top Fun Vans
    Regina Herhangi bir yerde
    Rhino Tank Air Base; 6 Wanted yıldızı
    Rio Marinalar
    Romeros Hearse Only during "Two Bit Hit"
    Rumpo Marinalar
    Sabre Vice Point
    Sabre Turbo Sunshine Autos
    Sanchez Downtown
    Sandking Sunshine Autos
    Sea Sparrow 80 paketten sonra-Mansion
    Securicar Marinalar
    Sentinel Airport
    Sentinel XS Havalimanı çevresinde
    Skimmer Film Studio'sunun arkasında
    Spand Express Spand Express Firm
    Sparrow Chopper Checkpoints
    Speeder Marinalar
    Squallo Marinalar
    Stallion Starfish Island
    Stinger Starfish Island
    Stretch Vercetti Mansion'da sol da
    Taxi Herhangi bir yerde
    Top Fun Herhangi bir R/C'de
    Trashmaster Junkyard
    Tropic Marinalar
    VCN Maverick VCN Building, Downtown
    Virgo Washington Beach
    Voodoo Little Haiti
    Walton Airport
    Washington Vice Point
    Yankee Herhangi bir yerde
    Zebra Cab Kaufman Asset son görevinde

kardes kusura bakma gizli paketlerin harita üzerindeki resimlerini de göstercektim ama silin miş bulunca koyarım

• gizli paketlerin haritadaki yerlerini nerden bulabilirim.
    ben de en son oto galeriyi aldım ve bütün görevleri yaptım. şu galeriye arabaları bir koyayım bakalım ne olacak.
  • ben oyunun %91ini bitirmistim ama yeni bisey cıkmıyo ugrasmanı tavsiye etmem.sadece ekstradan tank,su helikopteri fln cıkıyo.ama bazı özel görevler var.mesela canını %50 arttırıyo.
  • ben de yazılar çıktı sonra devam ediyor ama fazla uğraşmadım. bıraktım oyunu tavsiyeler üzerine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gossipp

O altı tane görevi bildiğim kadarıyla yapman zorunlu değil.

Dondurmacı görevleri vs. yaptıktan ve tüm dükkanları aldıktan sonra;

Bir tane Dükkan var arabacı dükkanı, 2. Şehirde Küçük Haitide onu satın al sonra da onun garajındaki istenilen arabaları bul...Sonra Lance seni arayacak 1. şehirde diaz'ın konağının önünde görev halkası çıkacak oraya gir, sonra Lance arabanın bagajından tüfek alacak sana vercek, sonra diaz'ın konağına saldıracaksınız.Sonra Diaz'ı geberteceksin.Daha Sonra o adını hatırlamadığım oyunun en başında çıkan seninle telefon görüşmesi yapıp parasını isteyen herif gelcek ve korumaları köşkte sana saldırcak.Sonra Lance sana ihanet edecek Lanceyide geberttikten sonra köşk senin olacak korumaların olacak ve oyun bitecek CREDIST çıkacak...daha sonra istersen o 6 ganster görevini yap...

Burada herkes takılıyor...Bunu uğraşarak bulman lazımdı o dükkan oyunu bitirmeye yarayan şey çünkü.

Al benden sana çeyrek çözüm

Hayır o adam hemen gelmiyor.Basımevini satın alcan.İkinci şehirde.Görevlerini bitirdikten sonra eğer tüm görevleri yaptıysanız birisi arıycak.Basımevine gidin pembe görev işareti varsa Cap To Collectors görevi çıkcak.Yapın sonra lance arıycak.Sonny parasını almak için dönüyormuş.Gidip hepsini öldürcen.Ve kariyer modu bityor.

• arkadaşla biz bitirdik görev kalmadı ama oyun un son yazıları gelmedi
  • gixli paketlerin yeri forumda var heritada
    övünmek gibi olmasın ama ben koydum foruma hihihi
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_denizaka

arkadaşla biz bitirdik görev kalmadı ama oyun un son yazıları gelmedi

demekki bitirememişiniz ben bitirdim geldi
  • sanırım ev satın alman gerekiyor
  • yaw bu cizgili arabaya binince donuo ne yapacam?
  • yaw su gtay©¥ bir bitiremedim
  • yaw lutfen birisi yardimci olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.