Şimdi Ara

GTA VİCE CİTY OYUNUNUN DEVAMI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
190.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %45 i bitti oyunun basım evi görevleri bitti
    malibu görevleri bitti
    v.b ama dondurmacı da görev yeri yok saadece araba var orda dondurmacı arabası ve boatyard ve araba galerisinde görev çıkmadı neden böyle??
  • bence kendıne guzel bı taksı sec taksıcılık gorevı yap...
  • ya ben stretch model arabayı bulamadım oyun bitti ama o görevi yapmadım.vercetti mansion da yok??help me pls.
  • HEY MİLLET SÜPRİZ YUMURTA NE İŞE YARIYO BİLEN WAR MI BULDUM AMA HİÇBİŞEY OLMADI BİLEN WARSA SÖYLESİN
  • ya millet ben son görevi oynamak istiom save game ini nerde bulabilirim tam link i varmı kii
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15064112/mpage_1/key_/tm.htm
    Aşağıya doğru gelin orda linklerin olduğu bölümde gizli paketlerin haritasının linki var
  • www.g-unleashed.com

Burda gizli paketlerin,gangster görevlerinin... haritaları ve görev listesi var.

Görevleri özetleyim:

1-Normal görevler,yani otelde başldığınız.
    2-Aldığınız binalardaki görevler.(Malibu Club,Film Stüdyosu,Taksici...)
    3-Gizli Paketler-100 adet
    4-Gangster görevleri-35 tane
    5-Rampa(uçuş) noktaları-36 adet
    6-Malibu Club'e giderken PCJ 600 turu(Motora binince görev başlıyor)
    7-Özel arabalardan alınan görevler(bunlar uçak uçurma,araba yarıştırma gibi)
    8-Gemi tersanesinde Charlie Checkpoint(sanırım adı böyleydi) görevi (çok hızlı olmalısınız)
    9-Ambulans görevi
    10-Pizzacı görevi
    11-İtfaiyeci görevi
    12-Polis görevi
    13-Stadyumda araba yarışları

Hatırladıklarım bu kadar,daha hatırladıkça yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninja Donatello -- 14 Eylül 2007; 20:47:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

şehri talan et ve gizli paketleri bulmaya çalış

+1
  • ben o sürpriz yumurtayı buldum aslında youtube den izledim buda linkihttp://www.youtube.com/watch?v=KvD01dm1JLc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 2 Haziran 2012; 19:18:36 >
  • ya arkadaslar ben bıtırmedım bunu Gurkan_James@hotmail.com ekleyın orada bana solersınız
  • ben love fist görevinin birinde kaldım hani şehir turu yapıyoruz ya ben götürüyom grubu etkisiz hale gelince bomba grubu geri götürüyorum yani avenue ye bırakıyorum oyun love fist grubunu geberttin diyo ne yapacam yaa
  • bide bi telofon görevi var hani gidiyosun konuşmadan sonra görevi yapıyom başka yerleri gösteriyo araba gitmiyo ne yapacam
  • o anlattığım görevde benim gta vc modlu olduğu için limuzin değil araba o yüzden geçemiyorum bişey soracam aranızda kim gta vc de love fistin konserlerini yaptığı yere girdimi
  • Zaten en son görevi de yapınca oyunun 3/4 'ü ancak bitiyor.Geri kalanı motorbisikletten atlama,gizli kutuları toplama... vb. iğrenç görevler
  • beyler ben o sürpriz yumurtayı buldum ama ne işe yarıor anlamadım. cvp yazarsanız sewinirim..
  • Siteye Bugün Üye Oldum Gta da Benim De Sorunum Var 100/92 Tamamladım

İTFAİYE BİTTİ ALEVDEN ETKİLENMİYORUM

AMPULANS BİTTİ YORULMADAN KOŞUYOR

POLİS BİTTİ 50 ZIRH VERDİ

PİZZA BİTTİ 50 SAĞLIK VERDİ

STADYUM GÖREVLERİ 2 ARABA İNDİ PARK YERİNE HİLELEYLE İNİYORLAR ZATEN

TAXSİ 100 KİŞİ GÖTÜRDÜM KORNAYA BASIYORUM ARABA ZIPLIYOR

GİZLİ PAKETLER 100/100

SALDIRI GÖREVLERİ 35/35

RAMPA UÇUŞLARI 36/36

TOP FUN MÜNÜBÜS GÖREVLERİ 2 TANE BULDUM VE KAZANDIM

TAKSİ GÖREVLERİ

FLİM STUDYOSU

MATBA

SUNSİNEOTO

VERCETTİ KONAĞI

MALİBU

LOVE FİRST/MOTORCU GÖREVLERİ/KAFE/HAİTİ GÖREVLERİ

BUNLARIN HEPSİNİ YAPTIM EN SON 100/92 TAMAMLADIM BAŞKA BİR ŞEY BULAMADIM VARSA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM KAFAYA TAKTIM BU OYUN BİTECEK :D

• 100/97 Ye Getirdim Bu Bazı Çatılarda Sparrow Uçakları Var Onlarla Bazı Noktalardan Geçtim 100/97 Yaptım Öncede Söylemiştim Başka Bişe Var Mı?
  • Gizli paketlerin toplamında panzer ya da helikopter veriliyor diye bir söylenti var ama tamamlamak nasip olmuyor bi türlü :)
  • Evet Gizli Paketleri 100/100 Yapınca İlk Görevimizde Kızı Almaya Gidiyoruz İlerisinde Bi Ev Orda Bir Gizli Paket Var O Evin Yanında Helikopter Pisti Var Oraya Hunter Geliyor Tank Da Askeriye ye Gidiyor Hemen Girişte Tam Orta Da
  • Arkadaşlar En Son 100/98 E Getirdim Ama Hala Cevap Yazmamışsınız Konu Kilitlimi Eski Mi? Bişeler Söyleyin Yav
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.