Bildirim
GTA VİCE CİTY OYUNUNUN DEVAMI
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
şehri talan et ve gizli paketleri bulmaya çalış -
ambulans polis ve dondurmacı görevlerini fln yap -
dondunrma görevlerini falan yaptım gizli paketlerin 51 i bulundu görevler29 tane yapıldı 6 tane görev kaldı o gangster görevleri onlarıda bulamıom -
bende de siyah çizgili taksiye binince donuyordu. bunun çözümü var mı? -
O altı tane görevi bildiğim kadarıyla yapman zorunlu değil.
Dondurmacı görevleri vs. yaptıktan ve tüm dükkanları aldıktan sonra;
Bir tane Dükkan var arabacı dükkanı, 2. Şehirde Küçük Haitide onu satın al sonra da onun garajındaki istenilen arabaları bul...Sonra Lance seni arayacak 1. şehirde diaz'ın konağının önünde görev halkası çıkacak oraya gir, sonra Lance arabanın bagajından tüfek alacak sana vercek, sonra diaz'ın konağına saldıracaksınız.Sonra Diaz'ı geberteceksin.Daha Sonra o adını hatırlamadığım oyunun en başında çıkan seninle telefon görüşmesi yapıp parasını isteyen herif gelcek ve korumaları köşkte sana saldırcak.Sonra Lance sana ihanet edecek Lanceyide geberttikten sonra köşk senin olacak korumaların olacak ve oyun bitecek CREDIST çıkacak...daha sonra istersen o 6 ganster görevini yap...
Burada herkes takılıyor...Bunu uğraşarak bulman lazımdı o dükkan oyunu bitirmeye yarayan şey çünkü.
Al benden sana çeyrek çözüm
-
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gossipp -- 5 Temmuz 2006; 11:55:54 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Gossipp
quote:
Orjinalden alıntı: MaSaFeL
bende de siyah çizgili taksiye binince donuyordu. bunun çözümü var mı?
Bunun yeri burası değil yeni başlık aç biz ne konuşuyoz? Sen arada ne soruyon?
bir bak bakalım başlığı açan ne sormuş ve ben de onun sorduklarından birini tekrar etmekten başka ne yapmışım? bu arada cevap yazarak yorulma bu forumdaki ilk tartışmamı sana saklamıyorum. -
o dediğin sunshine oto galeri onu almışım arabaları tamamladım dediğin gibi lanceyide öldürdüm oyunun yazıları falan geçti ama oyun hala devam edio %71 tamamlanmış bir şekilde devam edio
quote:
O altı tane görevi bildiğim kadarıyla yapman zorunlu değil.
Dondurmacı görevleri vs. yaptıktan ve tüm dükkanları aldıktan sonra;
Bir tane Dükkan var arabacı dükkanı, 2. Şehirde Küçük Haitide onu satın al sonra da onun garajındaki istenilen arabaları bul...Sonra Lance seni arayacak 1. şehirde diaz'ın konağının önünde görev halkası çıkacak oraya gir, sonra Lance arabanın bagajından tüfek alacak sana vercek, sonra diaz'ın konağına saldıracaksınız.Sonra Diaz'ı geberteceksin.Daha Sonra o adını hatırlamadığım oyunun en başında çıkan seninle telefon görüşmesi yapıp parasını isteyen herif gelcek ve korumaları köşkte sana saldırcak.Sonra Lance sana ihanet edecek Lanceyide geberttikten sonra köşk senin olacak korumaların olacak ve oyun bitecek CREDIST çıkacak...daha sonra istersen o 6 ganster görevini yap...
Burada herkes takılıyor...Bunu uğraşarak bulman lazımdı o dükkan oyunu bitirmeye yarayan şey çünkü.
Al benden sana çeyrek çözüm
-
Ev simgesi olan almadığın bütün yerleri al ve hepsinin görevini bitir dondurmacı,araba galerisi,basımevi,film stüdyosu,malibu,taksici,tekneci(boatyard) her bulduğunun görevlerini yap sonra görevler açılacaktır o gizli paketlerle alakası yok o oyunu 10-15 kere bitirdim dondurmacı görevinde millet en çok takılıyo o görevde her 4 dondurma sattığında polis çıkıyor dikkat et kamerayı uzak yere açıla yani arabaya uzaktan bakki gelen polisleri görebilesin polisler hemen uçarak gelip seni artabadan indiriyolar anlamıyosun bile görev bitiyo sen her polis çıktığında ya kaç yada polis şifresi yaz aşağı yukarı 50 dondurma sat shift ile görevi başlat zaten bir melodi çalıyor arabanda o zaman anlıyosun ok...........................................SAYGILAR -
dondurma ve diğer bütün yerlerin görevini yaptım bütün yerler artık para getiriyo bundan sonra görev falan varmı onu soruyorum bide o lance yi öldürdüm dondurma falan hepsi tamamdır
quote:
Orjinalden alıntı: eser_akar
Ev simgesi olan almadığın bütün yerleri al ve hepsinin görevini bitir dondurmacı,araba galerisi,basımevi,film stüdyosu,malibu,taksici,tekneci(boatyard) her bulduğunun görevlerini yap sonra görevler açılacaktır o gizli paketlerle alakası yok o oyunu 10-15 kere bitirdim dondurmacı görevinde millet en çok takılıyo o görevde her 4 dondurma sattığında polis çıkıyor dikkat et kamerayı uzak yere açıla yani arabaya uzaktan bakki gelen polisleri görebilesin polisler hemen uçarak gelip seni artabadan indiriyolar anlamıyosun bile görev bitiyo sen her polis çıktığında ya kaç yada polis şifresi yaz aşağı yukarı 50 dondurma sat shift ile görevi başlat zaten bir melodi çalıyor arabanda o zaman anlıyosun ok...........................................SAYGILAR
-
zaten en sonda sonny yide öldürüp senin avukat arkadaşınla yani(ken rosenberg) omuzomuza atıp yürürken konuşurken bitiyor ve yazılar çıkıyor...........................SENİN OYUN FİNİSH TEBRİK EDERİM -
o dediklerinde oldu yazılar falan geçti ama halen devam ediyo %71 i tamamlanmış olarak devam ediyo
quote:
zaten en sonda sonny yide öldürüp senin avukat arkadaşınla yani(ken rosenberg) omuzomuza atıp yürürken konuşurken bitiyor ve yazılar çıkıyor...........................SENİN OYUN FİNİSH TEBRİK EDERİM
-
Güzel kardeşim sen sanıyosunki oyunnun görevleri %100 olunca bitecek yanlış. oyunun görevleri hatta oyunun %50 - %60 ını kapsıyor geri kalanlar ise işte 12 dereceli polis görevleri ,pizzacı görevleri,ambulans görevşeri, yapılan atlayışlar, gizli paketler...............vb eğer %100 tamamlamak istiyosan oyunu en ince detayına kadar oynaman gerekiyo San Andreas tada aynı bütün spreyleri at nallarını vb bulucanki % 100 olsun oyun sen bbunlara kafanı yorma bak zaten yakında GTA 4 te çıkacak onu bekle -
ya bi sorun oldu oyunu sildim yeniden yükledim şimdi ingilizce tekrar nasıl türkçe yapcam????? -
tamamdır hallettim -
quote:
quote:
quote:
bende de siyah çizgili taksiye binince donuyordu. bunun çözümü var mı?
Bunun yeri burası değil yeni başlık aç biz ne konuşuyoz? Sen arada ne soruyon?
bir bak bakalım başlığı açan ne sormuş ve ben de onun sorduklarından birini tekrar etmekten başka ne yapmışım? bu arada cevap yazarak yorulma bu forumdaki ilk tartışmamı sana saklamıyorum.
Üzgünüm, yanlışlık olmuş.Mesajım silinmiştir
-
o sonny i biz vercetti konağında öldürüyoduk dimi???
quote:
zaten en sonda sonny yide öldürüp senin avukat arkadaşınla yani(ken rosenberg) omuzomuza atıp yürürken konuşurken bitiyor ve yazılar çıkıyor...........................SENİN OYUN FİNİSH TEBRİK EDERİM
-
quote:
Orjinalden alıntı: galyali
o sonny i biz vercetti konağında öldürüyoduk dimi???
quote:
Yes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gossipp -- 5 Temmuz 2006; 18:00:33 > -
Sonny yide o konakta öldürüyoz saten sonunda oyunda orda bitiyo devamını aramayınız 4 ü bekleyiniz
Benzer içerikler
- mafia 2 kaç bölüm
- crysis 3 crack
- metro last light redux türkçe yama
- gta 5 araba satma
- mafia definitive edition açılmıyor
- resident evil 9
- cs2 wallhack kodu
- cs2 fps arttırma
- valorant hesap açma
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X