Şimdi Ara

GTA VİCE CİTY OYUNUNUN DEVAMI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
190.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boşver zaten modsı geçti vice citynin
  • Evet Zaza'da Bitirdi 99 Daydım En Son Silah Göreviyle Macera Bitti
  • Benim daha %27
  • TUNERBOY arkadaşın dediği doğru taksi dondurmacı görevlerini filan yap ve oraları satın al sanırsam öyleydi
  • slm akadaşlar bakın bir görev varya 2. şehirde havaalanında telefon görevlerinden biri ordaki kadını öldürünce mission failed yani başaramadın yazıyo sonra sağdaki canda dolunca yine mission failed yani başaramadın yazıyo lütfen yardım edin

GTA VİCE CİTY OYUNUNUN DEVAMI

• Kadına çok fazla yaklaşma uzaktan takip etmeyi dene o çubuk dolmasın...Görevleri tam olarak anlayamıyorsan türkçe yama kullan daha iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 30 Ağustos 2009; 2:44:17 >
  • ya ben bu oyunu 4 5 kere bitirdim ama hiç bir zaman % 100 bitirmedim hep % 61 de felan daha ne görevi yapmam lazım söylermşiniz bide telefon görevleri bitmemiş yazıyo ama oyunda hiç telefon görevi kalmamış
  • ARKADASLAR ŞU ARABA DÜKKANI MATBAACI BASIMEVİ FALAN ONLAR TAM OLARAK NERDELER ????
  • Eskiden ne oynardık be...
  • yav arkadaşlar ben gta vice cityde bi göreve gelmişim fasulye dagıtma görevi hani liberti teknesinde ulaşım memurları bu konu hakkında bilgiler bilio dio ya o görevi yapıom liberti teknesine gidiom oyun donuyo nasıl bana yapılcağını söleyin lütfen
  • Slm Arkadaşlar Bnde oyunun %90ını bitirdim tek almadıqım yer basımewi kaldı ama orayı da bi türlü bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum ayrıca bn Türk City versiyonunu oynuyorum garajı da aldım bütün arabları da koyduk yarışta yaptık ama ne arayan war ne soran bnde bulamadım basımevini yardımlarınızı bkliyorum Sayqılar....
  • ya millet bende gta türk var havaalının satın aldım 400.000 tl ye görev yeri varmı onların
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert karip

ya millet bende gta türk var havaalının satın aldım 400.000 tl ye görev yeri varmı onların

yok maalesef ama helikopter pisti var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

quote:

Orijinalden alıntı: mert karip

ya millet bende gta türk var havaalının satın aldım 400.000 tl ye görev yeri varmı onların

yok maalesef ama helikopter pisti var

NASIL YA dünyanın parasını verdim be
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexibil

EVET ARKADAŞLAR SONUNDA BİTTİ.

HİLESİZ BİR ŞEKİLDE %100 OYUN BİTTİ.

G- UNLEASHED SİTESİNDEKİ MR.VERCETTİ NİKLİ ARKADAŞADA TEŞEKKÜRLER.%1 KISMI O SÖYLEDİ.

SONUNDA GTA VİCE CİYT OYUNU %100 BİTTİ.

ARKADAŞLAR OYUNDA ŞEHİR MERKEZİNDEKİ SİLAHÇIYA UĞRAYIN VE ATIŞ YAPIN Kİ OYUN %100 OLSUN.

ATIŞ YAPINCA (55 ÜZERİ OLMALI) (PHILIPLE TANIŞILAN YER) SAĞLIK 200 ÇELİK YELEK 200 OLUYOR.

VE MERMİ SINIRSIZ OLUYOR. HİÇ BİTMİYOR.SİLAHTA MERMİ SAYISI GÖRÜNÜYOR.AMA BİTİNCE HEMEN DOLUYOR.
    VE SEN ULUSAL KRİZ OLUYORSUN .OYUN %100 BİTİYOR.TÜRKÇE ÇEVİRİSİYLE EFSANE OLUYORSUN.

OYUN %100 OLDUĞU İÇİN BELGELİM İÇİNDEKİ GTA USER DOSYASINDA HTML VE WORD PAD DOSYASI OLUŞTURUYOR.BU DOSYALAR SENİN OYUN İÇİNDEKİ BAŞARI DİPLOMAN OLUYOR.

TÜM YAPTIKLARIN OYUN BİTİRME YÜZDEN ÖLDÜĞÜN YOK ETTİĞİN HER ŞEY İN SONUÇLARI BURADA

GÖZÜKÜYOR.İŞTE BU ÖZELLİKLE HTML Kİ BU DOSYA RENKLİ BİR DOSYA HATIRA OLARAK SAKLANIR.ÇIKTI ALINABİLİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: okeyle

slm akadaşlar bakın bir görev varya 2. şehirde havaalanında telefon görevlerinden biri ordaki kadını öldürünce mission failed yani başaramadın yazıyo sonra sağdaki canda dolunca yine mission failed yani başaramadın yazıyo lütfen yardım edin

kadını çldürmücen kadını takip etcen o sağdaki senin kadına yaklaşma mesefen kadından uzak durucaksın jkadın adamın yanına gitcek sende o adamı oldürücen bi çanta çıkıcak arabaya bninp pepmbe işaretli yere gidicen ama giderken dikkat et ssiyah arabalar var saiyah arabanon içindekiler ölümüne silah sikıyo söyliyim

• bir bölge filan satın al ev mesela ozaman görev çıkar...
  • nerden anlıyosunuz oyunun %'desini nerden bakıosunuz??
  • statsdan :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.