Şimdi Ara

GTA VİCE CİTY OYUNUNUN DEVAMI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
190.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taksi ve dondurmacı görevlerini bitirince devam ediyordu sanırsam
  • arkadaşlar yıllardır oynuyorumda bu sefer bitireyim dedim yine bitiremedim :)
    hikaye modu bitti, gizli paketler tamam, saldırı görevleri dükkan soyma vs görevler tamam, taksicilik polislik ambulans itfaiye vs tamam. ancak %96 ya ulasabildim.

özel görevlerden biraz bahsedermisiniz
    mesela top fun görevleri buldum, onun dısında 3 farklı yerde helikopter görevleri buldum(film stüdyosundaki takip ettiğimiz helikopter.) silahcıda % 60 üstü vurdum ama sanırım oyun %99 olduktan sonra orası işe yarıyor su anda sadece hızlı şarjör değişme özelliği kazandım. şehir merkezindeki pjq kaplan motor ile oyun alanını bitirdim. stadyum görevlerini yaptım. ralli görevlerini yaptım. ( belkide fazla yaptım bunları ama bilemiyorum:)) su anda eksik olan tek sey eşşiz benzersiz zıplama görevlerinde 2 tane eksik kaldı bi türlü hangisi eksik bulamıyorum tekrar tekrar yapmama rağmen. bana bu konuda ve diğer % 4 lük kısımdaki görevler konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

• yav arkadaşlar manyak mısınız ya :) bakın bütün evlerdede görev yapın sonra göreler geiyor anladınız mı !!! yani 1 sene oyun bitiremezsiniz :P
  • yani bütün evlerde satın al görev başlar ortak konuşalım bi :) :) duvarların arasında veya arkadasında gizli pakatle oke ^_'
  • arkadaslar ben araba galerisini aldım tamamladım studyoyu aldım malibuyu aldım pole pasıtıonu aldım basımevini aldım taksi durağını tüm evleri aldım görevlerini yaptım ambulans itfaiye polis pizza görevlerini yaptım bitirdim gizli paketlerin 24 ünü topladım tüm alınacak yerleri alıp görevlerini yaptım o aşk sıvısının rock çıların görevlerini falan bitirdim vercetti konagınında geliri var fakat bi son görev gelmedi haritada hiç görev yok boş boş dolanıorum %56 lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

• ya arkadaşlar bende vercetti konağını haraca bağladım.yani lance ile alışveriş merkezine bomba yerleştirdim.sonra lance beni aradı senle birlikte olmucam sen para vermiyom felan filan soyledi ama son görevi vercetti konağında alamıyom pembe daire yok.napcam tum görevleri bitirdim bi lanceyi oldurduğum görev kaldı nasıl alcam ?
  • sunshine oto da istenilen araba ne tür bi araba
  • arkadaşlar bn önce konagı kendime çevirdim yani diazı oldurdum konakta ama lanceyi vurmadım onla beraber görev bile yaptım hatta konagın gorevleri bitti şu an bana 5000 5000 verio da daha yeni aldım araba galerisini de listeler de bitti ama bana bi turlu lanceyi oldurme gelmedi
    sora tüm
    taxi = bitti
    basım evi 2 gorev de = bitti
    malibu bank soygunu sorası = bitti
    oyun yuzdesi % 46 :S :S :S yardım edecek var mı bana
  • benimde canım çekti , şuan %21 deyim
  • ,___,
    (0.o)
    /)__)
    -"--"-

╔══════╗
    ║o-<--<║
    ╚══════╝
    Uyan mamoş sabah oldu.
  • Eyer Görev Yoksa Tüm ek görevleri yap malibu dondurmacı basım evi film stüdyo v.b şeyleri yap araba galerisinde sadece yarışları yaparsanda olur... o polis itvaye görevlerini falan sadece can yükseltme yorulmama fln öle seylere yarıyo zaten bütün ekleri yaparsan telefon görüşmesi gelecek ve bi mafya görevini yapçaksın onu bitirince bidaha telefon gelcek ve vercetti konağına gitceksin sonra final görevi bitirince karsına R* Yapımcısının adını sölicek daha doğrusu oyun bitçek Sonra zaten Hani bi otel varya oraya git tam odana çıkçağın sırada karsına cam cıkacak onu çekiç bomba v.b şeylerle kırmaya çalıs ama sonunda kırılıyor kırdıktan sonra karsındakı kapı açılıyo ve 9 saatlik görev seni beklior Bide birşeydaha var eyer tam %100 yapmak istiyosan itvaye pizza görevlerinin hepsini al ve gizli paketlerinin hepsini topla İyi Oyunlar...

• yanlış bilgi 1 sene almaz ben 1 haftada bitirdim oyunu hemde %100 1 senede ben 20 oyun bitiririm hatta daha fazla
  • LÚTFENNN YARDIMMM!!
    Gta Vice City Stories (ps2) de taksi cagirma ve taksiye binme oluyormu? YARIN OYUNU ALICAM BU ÖZELLÌYÌN OLMASINI ÌSTÌYORUM...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi taksici dükkanı falan var onları alcak sınız (en önemlisi malibu) görevlerini yap sonra sonyle lanceyi dizın konağında geberteceksin zaten credits çıkıp oyun bitiyor
  • Ya arkadaşlar benim sorum şu hani diğer şehir varya ondaki görevler bittti ölü adam işareti gibi şeyleri yaptım hani bi görev varya haitililerin yanına gidip binayı patlatıyosun sonra o mavili çetelerin hepsi gördüğünde ateş edio ama ne bi telefonn nede bir görev kaldı hiç bişe yok nası gelcek ?
  • Konu düzenli aralıklarla hortlatılmış benimde kurasım geldi efsane oyunlardan biridir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir hort daha artık gönül rahatlığıyla yazayım, bu oyunun sonunu hep merak etmişimdir, senaryo olarak ama, şu tommy ne oldu acep, gta sa da öldü diyorlardı , biri açıklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifc1

bir hort daha artık gönül rahatlığıyla yazayım, bu oyunun sonunu hep merak etmişimdir, senaryo olarak ama, şu tommy ne oldu acep, gta sa da öldü diyorlardı , biri açıklasın

Yoo yaşıyor.GTA V'de ana karakter olacak diye teoriler var.İnşallah olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: arifc1

bir hort daha artık gönül rahatlığıyla yazayım, bu oyunun sonunu hep merak etmişimdir, senaryo olarak ama, şu tommy ne oldu acep, gta sa da öldü diyorlardı , biri açıklasın

Yoo yaşıyor.GTA V'de ana karakter olacak diye teoriler var.İnşallah olur.

ben de gta v da ana karakter kız olcak diye teoriler duymuştum, ama rg açıklamış, inşallah tommy olur

• Bi hort da benden olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.