Şimdi Ara

GTA VİCE CİTY OYUNUNUN DEVAMI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
190.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende modern mod yüklü oldugundan bazı arabalar ve isimler değişik eğer blista compact arabasını bilen varsa resmini koyarmı veya nerde bulunduğunu sölerseniz sevinirim
    kaç gündür arıyorum şehir şehir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VarimathraS -- 28 Nisan 2008; 18:24:23 >
  • Dostum Blista Compact Subaru Impreza dır. Okey Biriside Bana Yardım Etse
  • top fun minibüs görevi 3 tane var
    1.si vice point alışveriş merkezi garajının üstünde
    2.si havaalanında
    3.sü de sahilde yarıs yapıosun

sende eksik bunları gördüm bunları da bi dene bakalım nolcak
  • sen baya ilgilenmişsin bu GTA VC ile ondan su arabayı da sölersen sevinirim
    Comet in dier adı nedir?
    nerede olduklarını hemen hemen anladım kaç gündür arıyom da, sen dier adını sölesen ben bulurum şimdiden teşekkürler
  • Comet Ferrari Enzo'dur. Şu Dibi Yere Degen Kapısı Hava Kalkıyor 3'cü Adadan Gir 2'ci Adaya C yol var ordaki Binalara Bak Bi Garajda Seni Bekliyor.
  • Havaalanındaki Minibüsü Buldum Hepsini Tek Tek Yaptım Birincilik Aldım Ama Topfun Minübüsleri Sanırım Süs Olarak Koymuşlar 100/98 De Hala JPG600 Motor Görevi Var 24 Tane Noktayı Alıyoruz En Son Bir Çatıda Bitiyor Orda Bir Uçak Var Onunla Bazı Noktalardan Geçiyorsun Ben Onlardan 3/4 Tane Yaptım 100/1 Veriyor En Son Onları Yaptım 100/98'e Getirdim Onların Belli Bir Haritası Yada Youtube De Videoları Var Mı?
  • teşekkür ederim buldum arabayı youtubeda felan videosuna bakmıstım garaja sokunca almıyodu arabayı da bi kaç denemeyle aldı işte saol yine de
    senin sorunun GTA Profesorlerine kalmıs artık.
    o kadar bilemicem senaryoyu bile dün bitirdim yani. ama araştır nette bulursun illaki
  • Bulduğuna Sevindim Evet Bende Sokuyordum Arabayı Olmuyordu İçeri Bırak Normal Bir Silahla İki Tane Sık Üstüne Kapanıyor Hemen Garaj Ben Diyorum Şu Bazı Çatılarda Uçakalar Var Onlarla Bazı Noktalardan Geçiyorsun Sanırım Onlar Kalmış Gta Çok Aradım Bulamadım O Uçaklardan Bir Harita Veya Video Olsaydı Oyun Bitmişti Ama Arıyorum Bırakmadım Dediğim Gibi Bu Oyun Bitecek
  • hırsına hayran kaldım :D
    ya ben şu taksici görevini yapıyorum cok sıkıcı patladım resmen burda bırakamıyom da ben bişey danışcaktım şimdi ben 83. müşteriyi bırakınca kornaya basıp uzun atlama geldi acaba 100 e tamamlamalımıyım yinede?
  • Gerek Yok Eğer Dediğin Gibi Shifte Bastığında Uçuyorsa Tamamdır. Amaç Ta Zaten Kornaya Basınca Uçmak Fark Eden Bişe Olmaması Lazım
  • zaten artık bi önemi kalmadı ne olur ne olmaz die 100 yapim dedim 94 te araba ters döndü bitti görev ama zıplıyorum kornaya basınca
  • anlamadım iki araba inmeside nedir. ?????????????

3 stadyum görevi var bildiğim kadarıyla

sances motor ve sürekli dönerek yarış

ve bloodring ( arabalar çukurbostan çarpışması )

bu görevler hilesiz bitti başka stadyum görevi varmı nedir???? tekrar gidince sances motorla başlıyor
    istatistiklerde 3 görev süresi gözüküyor.
  • arkadaşlar galiba bir görev buldum.

ÇILGIN KÜLAH DİYE BİRŞEY

OYNADINIZMI BİLMİYORUM

KUMSALA YAKIN OCEAN OTEL ALKASINDAKİ OTOPARK EN ÜSTÜNDE BİR ARABA BİNİNCE ÇIKIYOR.
  • hilesiz bir şekilde oyunu %99 bitirdim.geri %1 kaldı.tüm paketler,saldırı görevleri,sparow helikopterleri,
    essiz benzersiz atlama rampaları bitti.hakkaeten essiz benzersiz yapacam diye canım cıktı.(bazıları)
    ,sun oto tüm arabalar bulundu.biri acayip araba listesi yazmış bu sitede.(okadar araba istenmiyor.)
    stadyum görevleri,pizza,polis.itfaiye,ambülans,saçma sapan eziyetli taksi görevide bitti.

yumurtayıda gördüm.bende yumurta diyince altın gibi parlayan işildayan bi şey sandım.ne iğrenç şey öle
    afedersiniz dişkı gibi

bide hatıra için resmini alın diyen var bu sitede, neymiş içiri giren bi daha giremezmiş.kardeşim bi giren bidaha niye girsin o iğrenç şeyi görünce bide üstünde happy easter mi ne yazıyor.

ama bu siteye verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim gta yı anlamlı kıldınız.

gta lar arasında bence eniyiysi en kalitelisi vice citydir.gta3 de bir işyeri satınalma yoktu.gerçi o ilk göz ağrısı sayılır normaldir.ama san anderas niye böle anlamadım.hiç işyeri satın alma yok .herhalda siyah insanlar çete savaşı yapıyor.başka şey bilmiyor.hep ev satın alma var.san anderasta iyişey yüzme biliyoruz. kaçarken kovalarken kazara denize düşersek yüzeriz ölmeyiz.bide tüm çeteleri yok edip sonunda sokakalrda kimse size ateş etmeden dolaşabiliyoruz.

istatistilerde iki teker üzerinde gitme mesafesi -süresi ön kaldırma mesafesi, süresi gibi kısım nedir??????
    sanırım geri kalan %1 bu .
    çünkü bu kısım 0 gözüküyor.
    bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pllease lütfen

• bir türlü bitiremedim şu mereti...
  • bende sıkıldım oynamaktan
  • İSTATİSTİKLERDE BESLENEN BALIKLAR VAR BU NEDİR ACABA???????

BİLEN VARMI???????????
  • BESLENEN BALIKLAR DENİZDE ÖLME SAYISIYMIŞ.GÖREV DEĞİLMİŞ.

ÖN TEKER ARKA TEKER PCJ MOTORLA NUMBER 6-9 LA YAPILAN HAREKETLERMİŞ

VODOO ARABASIYLA 2 TEKER ÜZERİNDE GİTTİM. İSTATİSTİKLERE REKORLAR YAZILDI.AMA GENEDE %99

GÖZÜKÜYOR.%1 ONLAR DEĞİL. PEKİ NEDİR.??????????????

SANIRIM EN CILGIN AKROBASİ OLABİLİR ÖYLE BİRŞEY VAR. İSTATİSTİKLERDE BU YAZI KARŞITI BOŞ.

BU OLABİLİR. AMA ÇEŞİTLİ ATLAMALAR DENEDİM.SADECE ÇILGIN AKRABOSİ DİYOR.OLMUYOR

BUNU YAPAN VARMI????????

ZEBRADA TAKSİDE DONMA HAKKETTEN TÜRKÇE YAMADAN OLUYORMUŞ.ZEBRA TAKSİYE BİNMEK %1 OLABİLİR SANDIM.OYUNU TEKRAR İNGİLİZCE YÜKLEDİM .ZEBRA TAKSİYE BİNDİM. AMA BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ.OYUN GENE %99 GÖZÜKÜYOR.

EN ÇILGIN AKROBASİ İNGİLİZCESİ ( BEST INSANE STUNT SO FAR ) YAPAN VARMI BUNU ?????????

SİZDE İSTATİSTİKLER DE NE YAZIYOR?

İSTATİSTİKLERDE , 36/36 (JUMP) ATLAMANIN ALTINDA BULUNUYOR.

BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI???????????????????

• EVET ARKADAŞLAR SONUNDA BİTTİ.

HİLESİZ BİR ŞEKİLDE %100 OYUN BİTTİ.

G- UNLEASHED SİTESİNDEKİ MR.VERCETTİ NİKLİ ARKADAŞADA TEŞEKKÜRLER.%1 KISMI O SÖYLEDİ.

SONUNDA GTA VİCE CİYT OYUNU %100 BİTTİ.

ARKADAŞLAR OYUNDA ŞEHİR MERKEZİNDEKİ SİLAHÇIYA UĞRAYIN VE ATIŞ YAPIN Kİ OYUN %100 OLSUN.

ATIŞ YAPINCA (55 ÜZERİ OLMALI) (PHILIPLE TANIŞILAN YER) SAĞLIK 200 ÇELİK YELEK 200 OLUYOR.

VE MERMİ SINIRSIZ OLUYOR. HİÇ BİTMİYOR.SİLAHTA MERMİ SAYISI GÖRÜNÜYOR.AMA BİTİNCE HEMEN DOLUYOR.
    VE SEN ULUSAL KRİZ OLUYORSUN .OYUN %100 BİTİYOR.TÜRKÇE ÇEVİRİSİYLE EFSANE OLUYORSUN.

OYUN %100 OLDUĞU İÇİN BELGELİM İÇİNDEKİ GTA USER DOSYASINDA HTML VE WORD PAD DOSYASI OLUŞTURUYOR.BU DOSYALAR SENİN OYUN İÇİNDEKİ BAŞARI DİPLOMAN OLUYOR.

TÜM YAPTIKLARIN OYUN BİTİRME YÜZDEN ÖLDÜĞÜN YOK ETTİĞİN HER ŞEY İN SONUÇLARI BURADA

GÖZÜKÜYOR.İŞTE BU ÖZELLİKLE HTML Kİ BU DOSYA RENKLİ BİR DOSYA HATIRA OLARAK SAKLANIR.ÇIKTI ALINABİLİR.

• Gizli paketlerin de bitmiş olması lazım...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.