Şimdi Ara

GTÜ BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GTÜ BİLGİSAYAR MI EGE BİLGİSAYAR MI HANGİSİ SİZCE ?

NEDEN ???

• Marmara bölgesinde oturuyorsan Gtü çünkü sıralamasına bakma gerçekten iyi bir okul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam ege'ye giderdim.
  • GTÜ hakkında çok iyi şeyler duydum baya zormuş ama mükfatını mezun olunca anlıyomuşsun e konumu gereği iş bulma imkanın zor olmuyor ki akademik kadrosu baya iyiymiş tübitkla çalışıyomuş gtü 50k sıralaması ama bence 45 lere inebilir ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

ben olsam ege'ye giderdim.

Benim gtü tutuyor ama şehirdışı olduğu için eledim ayrıca Ege değilde deu tutabilir. Çok fark yoktur değil mi egeyle hatta %100 ingilizce deu.

• DEU tutuyorsa başka okula bakmana gerek yok.İzmirde oturuyorum doğma büyüme,çevremde çok mezun mühendis tanıdık var.Deunun mühendislik eğitimi egeyi haritadan siler öyle iyi hocaları var.Bana sorarsan GTÜ den de bayağı iyi oldugunu düşünüyorum DEU nun.Tınaztepe kampüsünü sevmeyen çok vardır fakat çok berbat bir konumda değil.Şirinyer merkezden kampüs otobüsle yaklaşık 20 dk sürüyor.İçinde kocaman stadyumu var,sıkış tepiş değil her yeri yemyeşil.Canın sıkıldımı gitsakin bir yerde ağaçaltında yat uzan.Kütüphanesi 7/24 açık 5-6 katlı bir bina.Kendini çok rahat geliştirebileceğin kopartacağın bir okul diyebilirim.Kesinlikle DEU.
  • Sıralaması çok iyi olmayanların kesin olarak yazması gereken üniversite GTÜ bilgisayar kaçırma hocam
  • Kaptainnblack K kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle iyi hocaları var dediğiniz hocalardan ders mi aldınız? Çünkü kağıt üstünde akademik kadrosu Egenin önünde kesinlikle değil gibi Dokuz Eylül. Ki ben daha önce İYTE yazma Ege yaz veya Ege yazma İYTE yaz diyeni gördüm de Ege yazma DEU yaz diyeni de görmemiştim size kadar. Bana kalsa (aslında yine kağıt üzerinde) GTÜ bunların hepsinden önde, yeri Egeyle yer değişse 20klarda çok rahat olabilecek potansiyelde bir okul ama ben de biraz sosyallik, biraz üniversite hayatı istediğim için Egeyi GTÜ'den falan öne yazmayı düşünüyorum. Dokuz Eylül ise önereni görmediğim için yazmamayı planlıyordum hatta
  • GTÜ öğrencilerinin ilerde itü/ytü gibi okulların mezunlarının gibi bir prestij yapmasını istediği için öğrencilerin metlediği bir okul .. DEU - ege - gtü
  • Ege üniversitesi rektör değişiminden sonra (yaklaşık 2-3 yıl önce) iyice eğitim seviyesini düşürdü,siyasi olaylar arttı ki tv den şahit olmuşsunuzdur.Tahminimce izmirde değilsiniz,DEU nun eğitimi İYTE ile yarışacak düzeyde,İYTE den bahsetmedim puanı daha yüksek diye ama tabii tutuyorsa en iyiseçim İYTE olur.İnternete hocaların adlarını yazarsanız DEU nunmu Ege ninmi hocaları daha aktif, daha çok makale yayınlıyor anlarsınız
  • Kaptainnblack K kullanıcısına yanıt
    İlginç hocam. Ben forumdan sanırım 7-8 İYTE'liye sordum ve "nasıl la Ege tutarken İYTE neden yazıyorsun" gibi tepkiler aldım hep. İYTE zaten geçen sene bir anda sıçradı ve sıralaması yüksek gözüküyor, ne olur bilinmez bu sene kontenjan da artırdı biraz. Egeden çok daha az öğrenci alıyorlar zaten. Yani bilemedim kararsızım hocam. Bana ODTÜ-İTÜ vs olmuyorsa ve bariz eğitim farkı olmayacağı düşünülüyorsa en rahat olacağın, en çok zevk alacağın yerde okumak daha mantıklı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 30 Temmuz 2016; 12:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

ben olsam ege'ye giderdim.

Benim gtü tutuyor ama şehirdışı olduğu için eledim ayrıca Ege değilde deu tutabilir. Çok fark yoktur değil mi egeyle hatta %100 ingilizce deu.

çok fark olacağını sanmıyorum, madem orada yaşıyorsun izmir'den ayrılma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptainnblack

DEU tutuyorsa başka okula bakmana gerek yok.İzmirde oturuyorum doğma büyüme,çevremde çok mezun mühendis tanıdık var.Deunun mühendislik eğitimi egeyi haritadan siler öyle iyi hocaları var.Bana sorarsan GTÜ den de bayağı iyi oldugunu düşünüyorum DEU nun.Tınaztepe kampüsünü sevmeyen çok vardır fakat çok berbat bir konumda değil.Şirinyer merkezden kampüs otobüsle yaklaşık 20 dk sürüyor.İçinde kocaman stadyumu var,sıkış tepiş değil her yeri yemyeşil.Canın sıkıldımı gitsakin bir yerde ağaçaltında yat uzan.Kütüphanesi 7/24 açık 5-6 katlı bir bina.Kendini çok rahat geliştirebileceğin kopartacağın bir okul diyebilirim.Kesinlikle DEU.

Merhaba hocam. Sıralamam 45k
    Deu bilgisayarın gelme ihtimali var. Ardından ege ve deu makina yazıcam, deunun makinasını egeden çok övmelerine rağmen kampüsünden dolayı egeyi üste yazıcam, çekingen kişiliğimi atmak için buna ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Doğru mu yapıyorum?

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Çekingenligi atmak cokta kolay değil hocam ya bence.. Deu daha iyi çekingenligini Deudada atarsin kampuse göre çekingenlik atılacağını pek düşünmüyorum

Gittiğin sınıf arkadaslarin iyi ve cana yakın olsa zaten cekingenlik ws kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

Çekingenligi atmak cokta kolay değil hocam ya bence.. Deu daha iyi çekingenligini Deudada atarsin kampuse göre çekingenlik atılacağını pek düşünmüyorum

Gittiğin sınıf arkadaslarin iyi ve cana yakın olsa zaten cekingenlik ws kalmaz

Bilmiyorum hocam çok da fark yoktur zaten.

• quote:

quote:

DEU tutuyorsa başka okula bakmana gerek yok.İzmirde oturuyorum doğma büyüme,çevremde çok mezun mühendis tanıdık var.Deunun mühendislik eğitimi egeyi haritadan siler öyle iyi hocaları var.Bana sorarsan GTÜ den de bayağı iyi oldugunu düşünüyorum DEU nun.Tınaztepe kampüsünü sevmeyen çok vardır fakat çok berbat bir konumda değil.Şirinyer merkezden kampüs otobüsle yaklaşık 20 dk sürüyor.İçinde kocaman stadyumu var,sıkış tepiş değil her yeri yemyeşil.Canın sıkıldımı gitsakin bir yerde ağaçaltında yat uzan.Kütüphanesi 7/24 açık 5-6 katlı bir bina.Kendini çok rahat geliştirebileceğin kopartacağın bir okul diyebilirim.Kesinlikle DEU.

Deu bilgisayarın gelme ihtimali var. Ardından ege ve deu makina yazıcam, deunun makinasını egeden çok övmelerine rağmen kampüsünden dolayı egeyi üste yazıcam, çekingen kişiliğimi atmak için buna ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Doğru mu yapıyorum?

En dogrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: dauntless1

quote:

quote:

En dogrusu

Neden hocam?

• abd yüksek-doktora hoca sayısı senin için önem arz ediyorsa kesinlikle gtu
    egede falan 1 tane vardır orda 6-7tane

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.