Şimdi Ara

GTÜ Bilgisayar Mühendisliği okuyanlar/tercih edecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye yakın kız yurdu göremedim. Burada okuyan kızlar ulaşımı nereden nasıl sağlıyor yardımcı olabilir misiniz?

Hazırlık okumak gerekli midir? Hazırlıkta devam zorunluluğu var mıdır?

• 2.sınıfa geçtim okula yakın kız yurdu var benim giden ve sonradan kyk çıkan arkadaşlarım vardı ama tam olarak neresi bilmiyorum. Ben hazırlık okudum ingilizcem 0 dı biraz kendim çalışarak biraz okulun katkısıyla b1-b2 seviyesine gelip hazırlığı geçtim ama ben genel olarak hazırlık eğitimini beğenmediğimi söylemeliyim. Bence b1-b2 seviyesinde ingilizceniz varsa okumaya gerek yok. Devam zorunluluğu var ben 1.sınıftan daha çok okula gitmiştim hazırlıkta. Başka sorun varsa alabilirim.
  • ztealth kullanıcısına yanıt
    İngilizcem b1 seviyesinde diyebilirim. Fakat derslerde tamamen ingilizce eğitime geçilmiş olması aklımı kurcaladı. Zorlanır mıyım diye düşündüm.
    Okulun eğitiminden, hocalardan, imkanlarından memnun musunuz? Sosyallik açısından ve şehre uzaklığı bakımından olumsuz eleştiriliyor ama o kadar fena mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felipa

İngilizcem b1 seviyesinde diyebilirim. Fakat derslerde tamamen ingilizce eğitime geçilmiş olması aklımı kurcaladı. Zorlanır mıyım diye düşündüm.
    Okulun eğitiminden, hocalardan, imkanlarından memnun musunuz? Sosyallik açısından ve şehre uzaklığı bakımından olumsuz eleştiriliyor ama o kadar fena mı?
    Biraz zorlanıyorsunuz ama sonra alışıyorsunuz. Sürekli ingilizce şeyler dinleyerek bu 2 aylık süreçte iyileşmenizi sağlarsanız yararınıza olur. Okulun eğitiminden memnunum genelde bilgisayar derslerinin işleyiş biçimi okulda anlatılanlardan değil de ödev yaparak gelişmeye dayalı. Buda self learning yeteneğinizi geliştiriyor ki bir bilgisayar müh. için en önemli yetenek sanırım. Hocalar 1-2 hoca hariç gayet tecrübeli doktoralarını yurt dışında yapmış hocalar. Sosyallik açısından kötü evet ama marmaray sayesinde daya iyi olacağını umut ediyorum.

Marmaray şu an faaliyette mi?
  • quote:

Marmaray şu an faaliyette mi?
    Evet faaliyette 3-4 aydır
    Okulda kız öğrenci sayısı az mı peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Okulda kız öğrenci sayısı az mı peki?
    Bilgisayar mühendisliğinde kız öğ. sayısı az evet ama okul bilg. mühendisliğinden ibaret değil. Yarı yarıya diyebilirim.
  • Yazmayı düşünüyorum da sorunun cevabı yok bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elw1s kullanıcısına yanıt
    sıralaman kaç k:)
  • Felipa kullanıcısına yanıt
    24

• Bu arada gtü telegram grubu var. Oraya katılıp sorunu sorabilirsin.
    Telegram
    2019 YKS Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Tanıtım Grubu
    https://t.me/GTU_CSE_2019

• quote:

Orijinalden alıntı: ztealth

Bilgisayar mühendisliğinde kız öğ. sayısı az evet ama okul bilg. mühendisliğinden ibaret değil. Yarı yarıya diyebilirim.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim
  • elw1s kullanıcısına yanıt
    benim de 27k gelmeme ihtimali var mı acaba
  • Felipa kullanıcısına yanıt
    Valla bence bana bile gelmeme ihtimali var

• benim bildiğim gtü'ye en yakın kyk yurdu 50 dk uzaklıkta
    herkes bundan şikayetçiydi
    yani yurt çok tavsiye etmem
    imkanınız varsa yakında ev tutun
    yoksa yurt işi zor
  • JadeR kullanıcısına yanıt
    Belediye otobüsleriyle 30-50dk arası sürüyor trafiğin durumuna göre, sabahları direk okula giden express otobüsler oluyor zamanlarını kaçırmassanız gidilebiliyor 20 dk felan sürüyor, ben servis kullandım oda 15-20dk de okula götürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.