Şimdi Ara

GTX 1060 - Görüntü Gitti Çizik Çizik oldu !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün oyun oynarken bir anda ekran gri oldu ve pc kitlendi.Reset attım.Pc baştan başladığında Windows yükleme ekranına kadar normal, yarısından sonra ekran yine çizik çizik olup kitlendi.Baştan başladı pc "Windows onarıma hazırlanıyor" vs. vs. olayları geçtikten sonra yine baştan başladığında yine çizik çizikti.Güvenli modda başlattım.Ekran düzgündü.Ekran kartıyla ilgili tüm driverları kaldırdım.Baştan başlattım.Windows normal açıldı.Görüntü düzgündü.En son driverı yükledim.Baştan başlattım.Yine normal açıldı Pc.Sonra test etmek amaçlı oyuna giriyim dedim oyuna tıkladım 2 saniye sonra ekran yine gitti.Bir daha da düzelmedi.PC de driver yüklü olduğu zaman ekran çizik çizik.Driver yüklemeye kalkınca ekran gidiyor.Baştan başlatmaya kalkınca açılmıyor pc windows yükleme ekranında kitleniyor kendi kendine pc yi kapatıyor açıyor mavi ekran veriyor.Güvenli mod da ekran düzgün açılıyor.

Aygıt yöneticisinden baktığımda "Windows bu donanımda sorun algıladığı için durduruldu" uyarısı var.Ekran sadece, driverı ve Aygıt Yöneticisinden Görüntü Birimi sürücü yazılımını kaldır-devredışı bırak deyince düzgün açılıyor.Ben driver yüklemesemde Win10 kendi tanıyor sistemi ve kendisi ekran kartını tanıyıp driver yüklüyor.Baştan başlatınca yine bozuk geliyor ekran.Kısacası Driver yüklüyken ekran bozuk, driver kaldırınca ekran düzgün.Driver yüklü olmadığı zaman Aygıt Yöneticisinde görüntü birimi olarak "Microsoft Genel Görüntü Bağdaştırıcısı" gibi bir ibare yazıyor.Tabi kısa süreliğine sonra kendisi driver atıyor hemen yine.Tekrar bozuluyor görüntü.

Bilgisayardan anlarım.Çoğu yöntemi denedim.Kartı söktüm taktım, eski-yeni driver kaldırdım/yükledim, sıfırdan format attım, ekran kartını başka pc de denedim.Sorun aynı devam etti.Sizin bir çözüm öneriniz veya fikriniz varsa alabilirim.Teşekkürler...

Ekranın görüntüsü bu şekilde...

Üstteki driver yükledikten sonra oluyor.Aygıt yöneticisinden kontrol edince "Windows bu donanımda sorun algıladığı için durduruldu" uyarısı var.
    Alttaki ise Aygıt yöneticisinde görüntü birimine sağ tıklayıp etkinleştir deyince oluyor.Görüntü tamamen dağılıyor.Kum gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obscurhomme -- 9 Aralık 2016; 15:6:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.