Şimdi Ara

GTX 1070 Founder Edition Soğutması Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler dilerim hepinize. Benim sorum şu olacaktı. GTX 1070 Founders Edition karta sahibim. Garantisi hala devam ediyor falan ama sanırım soğutma kısmında biraz sıkıntı çekiyorum. Çünkü tozlarını temizlemek zor ve oyun oynarken ultra ayarlara çekersem kart yaklaşık 80 derecelerde çalışıyor. (Aldığım ilk zamanlardan beri böyle ekstra bir bozukluk söz konusu değil.) Sizce bu problem olur mu?

Ben çok ısınmasın diye ayarları biraz daha kısıyorum oyunlarda fakat bu sefer de karta verdiğim paraya yazık oluyor daha düşük seviye bir kart alabilirdim diye düşünüyorum. Neden MSI, Asus vb. almadın diyeceksiniz, o zamanlar yeni çıkmıştı ve benim mağazaya gittiğimde tek şansım vardı ya GTX 970 alacaktım ya da bunu alacaktım bende bunu aldım.

Bu karta özel olarak bir soğutucu alma şansım var mıdır? Nasıl daha iyi soğumasını sağlayabiliyorum size sorum bu.

Şimdiden herkese teşekkürler.

• Şu tarz birşeye bakabilirsiniz , sıcaklıklar yük altında 50 derece civarına inicektir sessiz olarak.

https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=400-HY-5188-B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 2 Nisan 2018; 13:16:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Fakat Türkiye'deki satıcılardan bulamaz mıyım böyle bir şey? Sıvı soğutmayı ben de düşünmüştüm ama nasıl takacağımı da bilmiyorum artık birinden yardım alacağım. Bana Türkiye'den temin edebileceğim bir şey önerebilir misiniz? Kredi kartı kullanmıyorum çünkü.
  • O sıcaklıklar founder edition için normal, ne sorun oluşturur nede zarar verir. He ne olur, oc yapamazsınız sıcaklıkdan dolayı çünkü güvenli bölgenin tam sınırında. İlla sıcaklığı düşürücem diyorsanız, arkadaşın attığı evga veya nzxtnin ekran kartları için hazır sıvı soğutma kitleri mevcut amazondan filan alabilirsiniz ama ucuza gelmez yine 600-700 tutar diye tahmin ediyorum.

edit: sıvı soğutmayı takmak çok basit bir işlem, tornavida tutabiliyorsanız yaparsınız. Youtubeda bolca videosu var, sadece dikkatli bir biçimde adımları uygulasanız yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürkinator -- 2 Nisan 2018; 16:15:59 >
  • pürkinator P kullanıcısına yanıt
    Evet yukarıdaki arkadaşımızın attığı hoş bir şeye benziyor bir şekilde edinmeye çalışacağım eğer sıvı soğutmada karar kılarsam.

Bahsettiğiniz gibi pek sıkıntı oluşturacak bir sıcaklık değil ama yine de insan biraz daha düşük olsun istiyor işte. :) Çünkü 82-83 dereceler biraz tedirginlik yaratıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.