Şimdi Ara

Gtx 1070 için monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben viewsonic xg2401 aldım çok memnunum. gtx 1070 ekran kartım var benimde.. şiddetle tavsiye ediyorum;

2k monitör alma. Çünkü 2k ekran kartlarının en düşük kartı gtx 1070 zaten. Emin ol 1-2 senede ayarları kısmaya başlarsın yeni oyunlarda ama 144hz mönitörde 4 sene rahat götürür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 22 Ekim 2016; 16:04:53 >
  • brokengineer kullanıcısına yanıt
    freesync "amd" / adaptive vsync "dp 1.2a+" / fast sync "pascal serisi+" için ek donanıma ihtiyac yok ama GSYNC için nvidia chipi takılıyor ve nvidia bu chip için 150 usd ücret talep ediyor.. sonucta bu 150 usd son kullanıcının cebinden cıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

freesync "amd" / adaptive vsync "dp 1.2a+" / fast sync "pascal serisi+" için ek donanıma ihtiyac yok ama GSYNC için nvidia chipi takılıyor ve nvidia bu chip için 150 usd ücret talep ediyor.. sonucta bu 150 usd son kullanıcının cebinden cıkıyor..

1070 için ne önerirsiniz ekran olarak?

24 inç bakıyorum, 27 büyük geliyor denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

gsync biraz nvidia kazıklama teknolojisi normalde yazılımla bile cok rahat yapılabilecek bir iş için chip ve lisans parası istiyor.. bu arada ekran kartınızda 50-60fps alıyorsanız istediğiniz çözünürlük ve görüntü ayarlarında zaten akıcılık bozulmaz.. gsync amacı düşük fps ler 25-40 gibi oldugunda ekran refreh rate i FPS ye göre ayarlamaktır.. zaten iyi ekran kart ve işlemciniz varsa oyun grafik ayarlarınıda sistem tabanınıza göre ayarlıyorsanız gsynce ihtiyacınız kalmaz..

GSYNC unutmayın laptoplarda chip olmadan calısabiliyor.. eğer masaüstünde çalışmıyorsa buna nvidia nın müşteriyi enayi yerine koyma ve kazıklama politakası demekte mahsur yoktur..

25 fps de gsync çalışmıyor hocam zaten
    Ama dediklerinizde genel olarak haklısınz. PG278Q yu 4-5 aydır kullanıyorum. Pişman mıyım, evet pişmanım. Normal bir 144hz işimi hayli hayli görürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.