Şimdi Ara

GTX 1080 BOYUTLARINI BİLEN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almak istiyorum (gtx 1080 ) ancak kartın boyutları (en, boy, uzunluk vs) hakkında bir bilgim yok ve bulamadım daha önce asus gtx 970 strix kullanıyordum ve kart neredeyse hdd yuvalarına kavusmustu kayasa sığma konusunda tereddütlerim var özellikle 3 fanlı kartların. kullanan arkadaşlar ve bilen arkadaslar kart boyutlarını yazabilirlermi? marka ve modele göre.. Birde önerebileceğiniz bir gtx 1080 modeli varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cccvincento -- 9 Ocak 2017; 18:49:45 >

• Kasan ufaksa GTX 1080 mini modeli bile çıkmış Türkiye'de varmıdır bilemiyorum ama normal kartlar 26 28 cm civarında uzunluğu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cann89

Kasan ufaksa GTX 1080 mini modeli bile çıkmış Türkiye'de varmıdır bilemiyorum ama normal kartlar 26 28 cm civarında uzunluğu

cokta ufak değil aslında aerocool vs-9 oyuncu kasası diye geçiyor biraz eski bir kasa :) ve evet mini ekran kartları var aslında Türkiye de ancak mini düşünmüyorum performans farkı var geçen okudum bir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cccvincento

quote:

Orijinalden alıntı: cann89

Kasan ufaksa GTX 1080 mini modeli bile çıkmış Türkiye'de varmıdır bilemiyorum ama normal kartlar 26 28 cm civarında uzunluğu

cokta ufak değil aslında aerocool vs-9 oyuncu kasası diye geçiyor biraz eski bir kasa :) ve evet mini ekran kartları var aslında Türkiye de ancak mini düşünmüyorum performans farkı var geçen okudum bir yerde

Anladım hocam sen uzunluğu 27-28 cm baz al ortalama bütün kartlar böyle önce kasanı iyi ölç kaç cm boşluk var kartı aldıktan sonra sıkıntı olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklında hangi GTX1080 var ?
    Kasana 29.5Cm olan her ekran kartı sığar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Aklında hangi GTX1080 var ?
    Kasana 29.5Cm olan her ekran kartı sığar.

valla ne yalan söyliyim msı gtx 1080 gaming x , Asus rog gtx 1080, veya gigabyte gtx 1080 extreme gaming premium var evga düşünüyordum ancak çok pahalı gerçi gigabyte de öylede kararsız kaldım. ki bence bi tek msı sıgar gibime geliyor
  • cccvincento kullanıcısına yanıt
    msı gtx 1080 gaming x 27.9Cm sığıyor.

Asus rog gtx 1080 29.8Cm sığmıyor.

gigabyte gtx 1080 xtreme gaming premium 28.7Cm sığıyor.

Evga alacaksan Amazon dan al ve Evga sitesinden 10 yıl garanti kapsamına dahil et mutlaka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gtx 1080 iyidir
  • quote:

msı gtx 1080 gaming x 27.9Cm sığıyor.

Asus rog gtx 1080 29.8Cm sığmıyor.

gigabyte gtx 1080 xtreme gaming premium 28.7Cm sığıyor.

Evga alacaksan Amazon dan al ve Evga sitesinden 10 yıl garanti kapsamına dahil et mutlaka.

kardeş bilgiler için çok teşekkür ediyorum bişey soracam amazon üerinden yapılan alışverişlerde gümrük vergisi kesilmiyormu ki yeni yasada bildiğim kadarıyla alışveriş miktari baya azaltıldı 60 dolara kadar düstü diye biliyorum vergisi falan çok olmazmı nasıl olacak bi anlatırmısın amazondan ?
  • cccvincento kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisi 30 Euroya düşürülünce pek bir avantajı kalmadı.

Vergisi çok olur ama bizim burada satılan Evga ya +10 yıl garanti nasıl yapılır bilmiyorum ?
  • quote:

Gümrük vergisi 30 Euroya düşürülünce pek bir avantajı kalmadı.

Vergisi çok olur ama bizim burada satılan Evga ya +10 yıl garanti nasıl yapılır bilmiyorum ?

anladım kardeşim hayırlısı ya artık ki ben adiyamanda oturuyorum biraz baktımda evga ekran kartını adıyamana göndermiyor amazon aklımda gigabyte var ama bilmiyorum msı ile arada kaldım gigabyte mi msı mi fiyat farkıda var değermi acaba?
  • 3500 - 4000 tl değerinde ekran kartı almayı düşünüp kasa boyutunu hesaplıyorsun...
    200 lirada zalman z3 veya benzeri bir kasa al bari.
    en azından mantıklı olur =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_kükrevi

3500 - 4000 tl değerinde ekran kartı almayı düşünüp kasa boyutunu hesaplıyorsun...
    200 lirada zalman z3 veya benzeri bir kasa al bari.
    en azından mantıklı olur =)

Kardeş eywallah haklısın walla kasayı da değişmeye karar verdim. Ancak biraz inceleme yapıyordum coil whine sorunu gtx1080 de halen devam ediyormuş ya Bu kartlardan sizce en performanslisi ve cw sorununun en az rastlandigi hangisi bi bilginiz varmı gençler siz olsanız hangi gtx 1080 modelini seçersiniz?
  • http://lmgtfy.com/?q=GTX+1080+technicals

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 11 Ocak 2017; 14:29:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.