Bildirim
Gtx 1650 bu sisteme gider mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hafif darbogaz olur diye başka bir konuda cevap görmüştüm. rx 570 ya da belki 580 alınırsa darboğaz hiç olmaz diye düşünüyorum. daha tecrübeli arkadaşlar yazar umarim ama psu nedir şuanda
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rx 570 ve Rx 580 o kartdan daha performanslı ve daha ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 1 Ekim 2019; 6:58:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1070 bile gider 1650 neden gitmesin Rami 16 yapmaya bak ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 1 Ekim 2019; 8:13:11 >
Hazır bilgisayarlarda bildiğim kadarıyla özel üretim PSU ve anakart var.Güç kablosu isteyen ekran kartlarını takamayabilirsin.
kesinlikle
dün konu başlığı 1660 gibiydi :) 1650 dediğin gibi hiç darboğaz yapmaması lazım ve ramler 16 olursa yağ gibi olur
GTX 1650 hem işlemci hem de anakartla uyumludur. 6 pin güç girişi olmayan modellerden birisini alabilirsiniz.
Ayrıca hazır sistemlerdeki güç kaynakları genelde düşük kapasiteli olduğu için RX 570-580 gibi yüksek güç tüketimi olan kartlara yeterli gelmeyebilir. Hatta bazılarında 6 pin güç girişi bile olmaz. -
yorum için teşekkürler.
Peki soruyu şöyle yapayım. Psu yu akşam editlesem ( yardımcı olur mu bilmiyorum )
Bu sisteme uygun optimal gpu seçimi ne olmalı sizce ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X