|
Bildirim
|
Değmez. Dertsiz başınıza dert açmayın.
|
değmez bence uğraştığına şu an sorun yaşamıyorsan yardır gitsin 1660 superin oynatamadıgı bi oyun yok henüz monitörün de 1080pymiş daha yıllarca bakarsın keyfine
|
Değmesini bırak yanından bile geçme dostum. Ben çektim sen çekme.
|
Açık ve net degmez ustune bir de yazilimsal sorunlarla ugrastiginla kalirsin %50 ihtimal
|
Can sıkıntısından macera arıyor olsaydım geçerdim. Ha hiç kartım yokken ikisi arasında kalmış olsam % 50-50
|
Sorun olmasini birak 1660 gayet yeterli bir kart bosuna para harcayip 5600xtye gecmene gerek yok. Ozellikle 1080pde oynuyorsan 90 yerine 120 fps alman oyun zevkini 5 e katlamayacak.
|
https://www.youtube.com/watch?v=7CM9ftDm8A4&feature=youtu.be
1660 ile 2060 arasındaki farka burdan bak daha iyi anlarsın. Bilmeden yorum yapıp insanların tercihlerini etkiliyorsunuz. 1660s karttan 2060’a geçmek değmez evet yüksek bir performans artışı bekleniyorsa en azından 2070’e geçilmeli. Ben 1060’tan 2060s’e geçtim ve dağlar kadar fark var. 1660s gibi bir karttan 5600xt ye geçip başınızı ağrıtmayın. 1660s 1080p de hala çok güçlü bir kart. İmkanınız varsa Nvidia tercih edin. |
Az önce başka bir konuya yazdığım mesajı paylaşıyorum...
Driver desteği açısından Nvidia GTX1660S derim (bende de kullanıyorum) serin çalışıyor çoğu modeli de. Ancak Amd tarafında 5600 XT daha güçlü bir kart, lakin sorun yaşamayan kalmadı, Amd kartta çok kullandım ama son zamanlardaki yazılım sorunları beni Nvidia almaya yöneltti. |
Hayırlı bayramlar merhabalar belli başlı iki ekran kartı modelinin de sorunları vardır. fakat bende gtx 1080 den 5600xt ye geçmiş biri olaraktan eğer monitörün freesync destekli ise ve HDCP desteği varsa gayet akıcı oyun deneyimi vaad edebilir sorunsuz kulanabilirsin lakin kullandıgın monitörde HDCP desteği göremiyorum kendi imzamdaki monitörde de HDCP desteği yok freesync gsync arasıra akcılıgı bozacak şekilde çalışacaktır her iki ekran kartı ıcınde bu durum geçerli herkes fan boyluktan bahsediyor ki alakasız kimi daha akıcı pürüzsüz deneyim sağlıyorsa insanlar onu seçiyor 2060 ile 1660 arasında sadece rtx ibaresi ikesik ve hepsinin karşılaştırmasında 5600xt daha akıcı bir deneyim veriyor freesync ile. AMD nin yazılım konusuna gelirsek betalar yüklenmeyecek şekilde whql yazılım yüklenir sistemindeki diğer bileşenler sorunsuzdur güç kaynagı sertıfıkalıdır derken sistem gayet guzel çalışır. zaten 5600xt full yük altında 150 160 watt kullanımı geçmiyor ama dediğim gibi önemsiz görünen yazılımsal hataların bir amacı var. kullandıgın monıtor kablo psu hepsi birer etken oluyor. benim önerim 5600xt almanda iki kartta yük altında ısınıyor daha cok imkanınız varsa 5700 seriside almanızdır. insanlardaki fanboyluk sadece bizlerde değil oyun firmalarında da var kim daha fazla para basarsa o daha fazla satılıyor. yinede tercih senindir.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 31 Temmuz 2020; 8:25:42 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 31 Temmuz 2020; 15:13:15 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 31 Temmuz 2020; 12:14:38 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warriousdragon -- 31 Temmuz 2020; 15:20:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 31 Temmuz 2020; 15:22:49 > |
|