Bildirim
Gtx 260 sıcaklık değerleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ewt kasasına bağlı gtx 285 çok ısınır stock soğutucu ile bende 68 i geçmiyordu -
Bendeki gtx 260.Arkadaşlar fanı %40 hızla dönüyor nedersiniz bu ısı normalmi evga diye bi programla baktım.Gerçi herhangi bir problem yaratmıyor ama yinede merak ediyorum 5-6 saat açıkken internetten gezerken havalar sıcak malumunuz bikaç program açıkken 60 derece falan oyunları yüksek çözünürlükte oynarkende 70 - 78 derece aralığında nedersiniz normalmi? -
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilecek olan yokmu? -
kardes kartının markakasını tam soyle ona gore yardımcı olalım .
benim kartım zotac gtx 260 synergy (192 sp ) .boşta 58 derece crysis te ise 83 derecelere kadar cıkıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: sadafa1
benim kartım zotac gtx 260 synergy (192 sp ) .boşta 58 derece crysis te ise 83 derecelere kadar cıkıyor.
Aynı kartı kullanıyorum boşta 50 derecenin üzerine çıkmıyor. Kasa içi hava sirkülasyonu yetersiz sanırım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 2 Temmuz 2009; 19:16:11 > -
evet kasandaki hava sirkülasyonuna göre çok değişken birşey. bende boşta 54 , yükte 80'e kadar çıkıyor (fan %80).
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X