Bildirim
RX 580 %100 Yükte İdeal Sıcaklığı Kaçtır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de Asus rx580 var. Kasanın yan kapağı açıkken Odesy’de 70 derecede çalışıyor . Kapatınca 80’e kadar çıkıyor. Yani sıcaklıklarınız gayet normal. Boşuna fan hızını arttırıp kafanızı şişirmeyin. 90 dereceye kadar sorun olmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ortam ısısına
kasa yan kapağı acıkmı degılmı
kasadakı fan sayısına - kasa hava sirkülasyonuna; mini atx - atx-big tower kasa olup olmadığına
extra bir fan profili ile çalışıp çalışmadığına
ekran kartı marka ve modeline
oyundan oyuna - hatta oyun içi grafik ayarlarına
göre değişiklik gösterir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Nisan 2020; 2:8:13 > -
Sıcaklığınız gayet normal daha önce kullandığım asus dual rx 580 O8G ekran kartım full yükte fan ayarı otomatikte 73 derece civarında çalışıyordu. Tabi yaz aylarında temmuz ağustos aylarında 77 dereceleri görmüştüm İzmir sıcağında. -
rx 580 sapphire nitro+ warzone da 76 derece gordu kasanin yan kapagi yok.fakat oto fan ayarinda rpm cok dusuk. biraz artirinca 60 lara dusuyor.%25 sabit fan ile max 65 gormus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wodka_ -- 26 Nisan 2020; 12:23:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut fan ayarları gerçekten düşük ama 70 derece bence yüksek bir sıcaklık el değmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
75 dereceye kadar çok normal, hele ki amd için, bizim msi rx570 armor da custom ayar çekmesek 80 leri bile zorlar, custom ile 70 civarına sabitleyecek şekilde kullanıyoruzquote:
Orijinalden alıntı: -Batarang-
Mevcut fan ayarları gerçekten düşük ama 70 derece bence yüksek bir sıcaklık el değmiyor.
Bende de rx580 var, oyundayken el sürülmüyor, ama bu el surulmedigi zaman 74 derece gibiydi, bana göre sıcak ama bilgisayara gore degil, en ufak bir drop yok. Rahat olun, eger rahat edemiyorsanız saat hızı düşürülebilir çok az, ya da fanları artirir biraz sesli kullanırsınız.
Eskiden bilmem yok işlemci sıcaklığı ne yok ekran kartı sıcaklığı ne vura vur oynar günlerce bilgisayarı kapatmazdık. Forum donanım yüzünden sıcaklık kontrol hastası oldum çıktım. Bir süre sonra bu bağımlılık yapıyor. O 70 derecelerde gezen ekran karı 50 derecelerde gezsin neden 40 değil diye isyan edecez.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eskiden bilmem yok işlemci sıcaklığı ne yok ekran kartı sıcaklığı ne vura vur oynar günlerce bilgisayarı kapatmazdık. Forum donanım yüzünden sıcaklık kontrol hastası oldum çıktım. Bir süre sonra bu bağımlılık yapıyor. O 70 derecelerde gezen ekran karı 50 derecelerde gezsin neden 40 değil diye isyan edecez.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X