< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
RAYZEN9 5900X BOŞTA 55 60 DERECE ! YARDIM
-
-
Ne zamandır kullanıyorsunuz bu soğutucuyu. Monte ederken kullanım talimatları uydunuz değil mi
Sivi soğutucunun işlemciye takıldığı yerde şeffaf jelatin koyabiliyorlar onu aldınız değil mi
Macunu yeterli ve fazla olmayacak şekilde surdunuz değil mi
Fotoğrafta firmware update gerekli diyor. Onu bir araştırın belki sogutucunuzda sorun vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasayı hazır aldım reis ben yeni aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garantiliyse bildirin onlar çözsün sorunu. Test edip göndersinler.
-
fason üretim ryzen ürünleri. ergen turnusolu.
-
Kardeşim keşke daha yararlı bir şey yazsaydın...
Reis ikinci el olarak aldım acaba sorun işlemcide mi soğutmada mıdır yani alırken stres testi yaptım kart 72 geçmedi 20dk şuan oyunda birden böyle görmesi boşta 55 60 olması sıkıntı gibi
Taşırken sıkıntı olmuş olabilir. Sogutucuyu sokup macunu temizleyip tekrar takın. Stess testi ne yaptınız. İşlemciyi test ettiniz mi. Kart dediğimiz ekran kartı mi 72 dereceyi geçmeyen
Ekran kartı 65 geçmedi stres testinde işlemcide 72 geçmedi ama boşta yine 55 60 geziyordu
Testin görüntüsü varsa atabilir misiniz.
Kasanın VE soğutucunun görüntüsünü atabilir misiniz. stres testi olarak hangisini kullandınız. genelde stres testleri bir bileşene odaklanır. furmark gibi. aida64 3dmark falan gibi testlerde var tabi ikisinide test eden. test dogru yapıldıysa aynı testi suan bir daha yapın. bakalım kac derece oluyor. ilk ihtimal taşıma esnasında soğutucu kaymış falan olabilir gibi geliyor.
-
amaç nedir kardeşim. İnsanlara yardımcı olmak varken hakaret niye. madem sıkıntılı çık anlat herkese ve ispat et sorunlu olduğunu.
-
Tamam reis eve geçer geçmez atayım çok teşekkür ederim ilgine 🙏🏻
-
Macun varsa kapatıp değiştirin bilmiyorsanız bilen biriyle yapın veya video izleyerek öğrenebilirsiniz. İlg8c olan 74 derecede sivi soğutucu ve pompa devreye g8rmiyor. Biosta fan profili nasıl baktınız mi
Prime 95 ile test ederken pompa ve fan hızları ne oldu.quote:
Orijinalden alıntı: ruzbey35
Tamam reis eve geçer geçmez atayım çok teşekkür ederim ilgine 🙏🏻
Aşağıda profil ayarlama var. Oradan yüzde yüz yapın fan hizi ve pompa hızını. Sıcaklığı düşüyor mu bir görelim. Prime95 e gerek yok aslında zaten isiniyor işlemci. Cinebench nisbeten daha az yorar. onunla test edebilirsiniz.
-
-
Biz bu konuları kitaplarımızda hep yazdık.
https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-9-5950x-sicaklik-ve-fan-secimi--158714477
Bu konuda kaç tane makalem var sayısını ben unuttum. Ha tabi ben canım sıkıldıkça ara ara mesajlarımı içeriğine bakmadan sıradan silip süpürüyorum orası ayrı
Okuyan okudu okumayan için ben de üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Senelerdir tarzımız bu. Ben tabi 20 senedir midye dolma satarak geçimimi sağlıyorum. 5 tane de ev aldım bu arada ama yine de zor iş. Kimlerle muhatap oluyoruz bir bilseniz falan fıstık. Arada tabi boşluklar oluyor. Bir gelen 50 midye dolma yiyor sonra yarım saat gelen giden yok.
O arada can sıkıntısından bakıyorum bu olaylara. Bildiklerimi o şekilde öğrendim. IQ'um 170 idi. Midye canlısı tabi filitreleme ile beslenirken denizdeki ağır metali de çeker. Bünyesinde biriktirir. Oradaki civa kurşun sağ olsun 145'e düşmüş IQ değerimi geçen dohtur baktı. İdare ediyoruz yine de. 145 IQ ile geçinip gidiyoruz. Elden gelen bir şey yok. Bizimkisi bir çeşit meslek hastalığı.
İngilizcede "mad as a hatter" diye bir deyim vardır. "Şapkacı kadar deli" diye çevirebiliriz. Eskiden şapkacılar şapkaları sabitlemek için cıva/cıva içerikli zımbırtılar kullanırmış. Cıva buharı çok tehlikeli tabii. Sebebini de bilmezlermiş ama uzun süredir o işi yapan şapka üreticilerinin/işçilerinin biraz farklı davranması üzerine gelmiş bir ifadedir "mad as a hatter" ifadesi.
Bana inanmıyorsanız alice harikalar diyarındaki "mad hatter" karakterine bakın. Yalan borcumuz mu var size yahu.
Bende sorun yok. Bomba gibiyim. Konuyu açan kardeşimize kolaylıklar diliyorum. Bir çözüm bulur umarım. Konuyu upladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşnak Ağa -- 19 Eylül 2024; 19:57:22 >
-
Benzer içerikler
- vt-d nedir
- ryzen 9 9950x3d
- işlemci ghz arttırma
- tray işlemci nedir
- ryzen ne demek
- exynos 2400
- amd yeni işlemciler ne zaman çıkacak
- ryzen 9 9900x3d
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- m2 vs m3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X