Şimdi Ara

GTX 260 yanina 8800 gts 320 physx olarak atanabilir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xfx gtx 260 e.karti aldim ve eski 8800gts kartimi cöpe atmak istemiyorum :) Internette arastirdim ama pek bilgi bulamadim..Acaba 8800 gts 320mb kartimi gtx 260 nin yanida physx karti olarak calistirabilirmiyim?Calisiyorsa nasil..

Cevaplar icin simdiden tesekkürler

Anakart:gigabyte p35 ds3p
    Islamci:Core 2 duo E8500 3.16 Ghz
    Ram :4gb. geil DDR2 800mhz dual (4x1gb.)
    Ekran karti : Xfx Geforce gtx 260 666 black edition
    Harddisk :Seagate Barracuda 7200.10 250GB
    Monitör :LG Flatron L1953t Lcd 19"
    Hoparlör :Creative 5.1 inspire 6100
    ses karti :Creative 5.1 live

• Teorik olarak evet. CF ya da SLI destekli anakart üzerinde her ikisi de bağlanarak çalışıyor (kendim denemedim ama bazı yabancı forumlarda benzer kombinasyonlar kullanılıyordu).
  • hocam 2. el olarak sat
    boyle seylere gerek yok gtx260 in yanina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 27 Aralık 2008; 0:12:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AndryTR

Teorik olarak evet. CF ya da SLI destekli anakart üzerinde her ikisi de bağlanarak çalışıyor (kendim denemedim ama bazı yabancı forumlarda benzer kombinasyonlar kullanılıyordu).

resimli anlatim olan ya da örnekler olan bir link verebilirmisin,sli köprüsü lazim mi yapmak icin????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakofato -- 27 Aralık 2008; 0:08:54 >
  • SLI köprüsü gerekmiyor. Tam olarak ne zaman gördüm, nerde gördüm hatırlamıyorum ama forumda birazdan ekleyeceğim adreste benzer bir anlatım mevcut. O şekilde denemeniz gerekiyor...

Ekleme:http://forum.donanimhaber.com/m_28619952/tm.htm

Burada anlatılan yöntemi ATI kart yerine GTX260 ile denemeniz gerek. Ancak GTX260 için böyle bir şeye çok gerek var mı ya da başarım artar mı (artarsa ne kadar) tam olarak bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 27 Aralık 2008; 0:24:22 >
  • Kartın cf destekli.sli deil.olmaz galiba dimi?
  • Fark etmiyor. Çift PCI-e x16 arabirimi olması yeterli. Yani iki kartı fiziksel olarak bağlamıyorsunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.