Şimdi Ara

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
20.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum.Sistemim AMD Phenom x2 550 3.1 ghz
    4gb ddr3 ram
    Pov geforce 9800gt(1 gb 256 bit ddr3)
    Monitörüm 22' oyunlar 1920x1080 ve 1600x... dan asagı hiç sarmıyor.Bugun AC:brotherhoodda 1600x.. de 25 fps aldım.Gtx 460la Witcher2,Metro2033 bu oyunlar 1600 de 1920 de kac fps alırım?Msi Gtx 460 Hawk Talon Atack düşünüyorum iyi diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarlann -- 12 Haziran 2011; 18:54:13 >
  • Benim puanlar
    İşlemci: 7.1
    Ram: 7.1
    Grafik: 7.4
    Oyun grafik :7.4
    Birincil sabit disk 5.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalizmm -- 12 Haziran 2011; 21:25:26 >
  • Islemciniz ne yazikki darbogaz yapiyor.2.40 ghz gercekten az bir deger ve bu saydiginiz oyunlar 4 cekirdek kullanmadigindan cekirdeklerin önemi yok.mesela splinter cell 3 cekirdek kullaniyor olmasi lazim.bu durumdada mesela 3 cekirdekli 2.4 un ustunde olan islemciler daha fazla performans vereceklerdir.ayni sekilde 2 cekirdek destekleyen oyunlardada 2.4 uzeri bir islemci q6600 den fazla performans verir.ben q8300 kullaniyorum ve 3.3 ghz de.ekran kartimda hd5850.o cplinter cellde ne isse benimde pcim cok iyi olmasina ragmen dusuk fps aliyorum.ancak mafia 2 ve cod black ops full detailde 1920x1080 ortalama 60 fps ile oynuyorum.islemciye o/c den sonra cod daki anlik takilmalar duzeldi.dar bogaz yapiyordu yani islemcim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Islemciniz ne yazikki darbogaz yapiyor.2.40 ghz gercekten az bir deger ve bu saydiginiz oyunlar 4 cekirdek kullanmadigindan cekirdeklerin önemi yok.mesela splinter cell 3 cekirdek kullaniyor olmasi lazim.bu durumdada mesela 3 cekirdekli 2.4 un ustunde olan islemciler daha fazla performans vereceklerdir.ayni sekilde 2 cekirdek destekleyen oyunlardada 2.4 uzeri bir islemci q6600 den fazla performans verir.ben q8300 kullaniyorum ve 3.3 ghz de.ekran kartimda hd5850.o cplinter cellde ne isse benimde pcim cok iyi olmasina ragmen dusuk fps aliyorum.ancak mafia 2 ve cod black ops full detailde 1920x1080 ortalama 60 fps ile oynuyorum.islemciye o/c den sonra cod daki anlik takilmalar duzeldi.dar bogaz yapiyordu yani islemcim.

Önerinlerin için sağol işlemciyi overclock yapınca performans artışı oluyor ama Black ops taki yada Mafia 2 deki takılmalar gitmiyor. Ben artık çözüm yolu bulamıyorum

• dostum işlemcine ne kadar oc yapabiliyosan yap. sonrada bırak artık napalım. yada git paraya kıy anakart ram al. (ben olsam böyle devam ederdim)
  • Metalizmm galiba bu kartta böyle bir sorun var ne yapalım.Sen hariç 3-4 kişide de aynı sorun var.Kartı Satıp GTS 250 Alıcam.Sen ne Yapmayı Düşünüyorsun
  • Linkini verdiğim video'da adam Q6600 3.20 Ghz ve GTX460 Mafia 2'De 30-50 Fps arası oyunu oynuyor.(Physx kapalı)PSU'su ise 450 watt.Demek ki donanımlarda sorun yok.Ama OC yapmanı tavsiye ederim.Sorun işletim sisteminde gözüküyor.Yani Görev yöneticisinden işlemlere bak ve Game Booster programını yüklemini tavsiye ederim.Masaüstü temanı klasik yap.Bu işlemler işlemciyi hayliyle rahatlatır.Bunları deneyebilirsiniz.

Bu da video : http://www.youtube.com/watch?v=GyBFqibTnek

Game Booster : http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/indir.php?lid=9469

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo95 -- 18 Haziran 2011; 14:33:17 >

• Yapılacak Birşey Yok Kardeş Sorun Bir Türlü Çözülmedi.En iyisi Ekran kartını değiştirmek.Bundan 1 önceki kartım 9600 Gt'idi.Onda Böyle bi Sorun yoktu.Zotac Gtx 460 ekran kartını aldım metalizzm'deki sorunun aynısı bende de oldu.Bir türlü çözemedim Gts 250 alıcam,yapıcak birşey yok:(
  • Beyler ben Pc'yi 2009 Aralık'ta aldım.Ama saf gibi 1 sene sonra virüs programı yükledim ve internette vardı pc de.Oyunlarda çok ağır pc sanki ağır çekimde oynuyorum özellikle fifa 2011'de Format çözüm Olabilirmi.Çok Virüs Girmişmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llorente

Beyler ben Pc'yi 2009 Aralık'ta aldım.Ama saf gibi 1 sene sonra virüs programı yükledim ve internette vardı pc de.Oyunlarda çok ağır pc sanki ağır çekimde oynuyorum özellikle fifa 2011'de Format çözüm Olabilirmi.Çok Virüs Girmişmidir?

Virüsler göbek atıyordur pc'de artık.Bir format at istersen.Sistem yenilensin
    Bir virüs taraması yap.Advanced System care indir.Kayıt defterindeki boş kayıtları temizle.Diski birleştir.Çerezleri temizle.Tabi bunları Advanced System care ile yap.

Advanced system Care : http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo95 -- 19 Haziran 2011; 18:55:46 >

• Benim de gtx 460se kartım var.764-900 mhz kullanıyorum.Cod black ops'ta patchsız en ufak bir takılma yaşamıyorum.Buna rağmen Mafia 2'de ve Metro 2033'de physx açık ortalama 30-40 fps almama rağmen anlık takılmalar yaşıyorum.Sizce bu normal mi yoksa bir sorun mu var?
  • KingOfEvil bak sende aynı sorunları yaşıosun mafia 2 de bende de anlık takılmalar var,bu gtx 460'ı aldığımdan beri nerden aldım bin pişmanım satıcam ve GTS 250 alıcam çok öven var kartı.KingOfEvil Ayrıca bana Pc'nin Özelliklerini sayarmısın ram,işlemci,anakart,eKran kartı güç kaynağı kaç WaTT?
  • Kardes ramlerin rezil 667 hizinda en azindan 1066 olsaydi.ayrica gts 250 kullaniyorum gayet iyi tavsiye ederim.
  • 500 watt thermaltake psu
    Amd 1090T 3.2 ghz X6 işlemci
    1333 mhz 4gb ram
    Açıkçası ben sorunun windows 7'den kaynaklandığını düşünüyorum.Directx 11 olmasa xp'ye geçerdim.Çünkü 7'de 1 gb ram'i sadece windows kullanıyor.
  • bende gtx 460 hawk var hepsinde full ile oynuyorum ama benimki baya oc li
    885 mhz
    shader clock 1770
    memory clock 2000
    voltajda verildi stabil
    +100 mV çekirdek voltajı
    +90 mV ram voltajı
    aux voltajı +20 mV aux ne bilmiom ama onada verdim
    tekrar ediyorum gayet stabil 900 çıkarınca 2 saat oyun sonra yanıt vermeyi kesme oluyor.
  • bende de aynı sorun olmuştu Amd phenom II X6 1100 t işlemcim var ekran kartımda Msı n460 gtx (850/1700/3600) hızlarında çalışıyordu mafia 2 ve the witcherda çok kasıyordu nvıdıanın sitesinden güncel bi sürüm indirdim ekran kartı canlandı bi anda çoştu oyunlar vız geliyor artık kutudan çıkan sürümü yüklüyse pcne kasması normal sürümü güncelle kesin düzelir
  • Birşey sorucam bende 4 Gb ram Var.Markası A-Data.Ram'ı 6 Gb yapmak İstiyorum.Yanına Kingston'un 2 Gb lik Ram'ını alsam Sorun olurmu.İlllaha A-data'mı almam gerekiyor bir söylermisinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llorente

Birşey sorucam bende 4 Gb ram Var.Markası A-Data.Ram'ı 6 Gb yapmak İstiyorum.Yanına Kingston'un 2 Gb lik Ram'ını alsam Sorun olurmu.İlllaha A-data'mı almam gerekiyor bir söylermisinz

farketmez ama hızları aynı olursa iyi olur
  • Sanırım sorun ramlarda (yazının başında 667mhz 4gb ocak ayında demiş değiştirmiş olabilr hepsini okumadım.)
    DDR3 bi sistemde CPU ve GPUnuzu deneme fırsatınız var mı? DDR2den 3e
    Youtube'da senin işlemcin ve ekran kartını kullanan bi kaç sistem buldum söylediğin oyunları frapsla 30 40 fpsde oynuyor : d
    Belki de arkadaşın dediği gibi sürüm güncellemesi olabilir.
    Bende gtx460 kullaniorum Cod BO yada Mafia2 de böle bi sorun olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cabrakan -- 20 Haziran 2011; 20:38:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.