Şimdi Ara

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
21.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llorente
    Yani KingsTon Alsamda olurmu

Olur
  • Bu konuyu okuyunca bende oyunu indirdim kurdum 1920 1080 çözünürlükte en ufak takılma olmadan çok akıcı şekilde oynuyorum gtx 460 kullanıyorum bende bence arkdaşın sorunu yazılımsal değil ne windows ne oyun nede sürücü güncellemesi donanımsal oldugu kesin
    zaten ekran kartı yeterli psu yeterli işlemci yeterli düzeyde oc oldugu zaman bence en büyük eksi anakart ve ram anakart galiba 1.1 destekli diye okumuştum yorumlarda ram hızı zaten düşük ani takılmaların sebebleri bu iki parca diye düşünüyorum.Zaten arkadaşın kkendiside belirtmiş işlemciye biraz oc yaptıgında takılmalarda gözle görülür bi düşüş olmuş şlemci oc ettginiz zaman otomatikman ramleride ediyorsunuz zaten
  • Ekran Kartının Markası Ne? Kardeş öle diyorsun ama ben internette aynı sorunu yaşayan 10 kişiye rastladım.Kartı Değiştiricem Beyler Zotac Gts 250 Eco mu Alıyım.Yoksa Asus En Gts 250 ekran kartınımı Asus 50 milyon civarında daha pahalı.Hangisini alırsam oyunlarda yüksek performans alırım ve donmalar yaşamam lütfen söyleyin.Ayrıca FVGumus Sen KnightOnline Oynadınmı.Olympia Server'inde? Ayrıca Fv Gumus Pc'nin Özelliklerini yazarmısın Anakart,ekran kartı güç kaynağı,Ram,bi de işlemci?
  • quote:

Ekran Kartının Markası Ne? Kardeş öle diyorsun ama ben internette aynı sorunu yaşayan 10 kişiye rastladım.Kartı Değiştiricem Beyler Zotac Gts 250 Eco mu Alıyım.Yoksa Asus En Gts 250 ekran kartınımı Asus 50 milyon civarında daha pahalı.Hangisini alırsam oyunlarda yüksek performans alırım ve donmalar yaşamam lütfen söyleyin.Ayrıca FVGumus Sen KnightOnline Oynadınmı.Olympia Server'inde? Ayrıca Fv Gumus Pc'nin Özelliklerini yazarmısın Anakart,ekran kartı güç kaynağı,Ram,bi de işlemci?

asus
  • evet oynadım zamanında :) gigabyte marka gtx 460 oc versiyonu kullanıyorum.Sistemin genel özelikleri i7 930 6gb ram 1600 mhz 700w cougar psu gigabyte x58a ud3r rev 2 anakart
  • Fvgumus Charının Adımıydı Assasin mıydı? Olympia Serverindemiydi.Kardeş Benim ekran kartı Zotac Gtx 460.İşlemci intel core i5 750 . Ekran Kartı Güç Kaynağı 550 W, Ram 4 Gb Ana Kart İntel Corparation DP55Wb Modeli.Yani Anlayacağın Zotac Gtx 460 Ekran kartı olanlarda bu soruna rastladım.Ayrıca Senin Sistem Özellikleri Benimkinden Fazla.
  • evet karakterin adıydı.Oly Logos Akara oynadım bu serverlarda. Senin bilgisayarın evet benim sistemden daha düşük olabilir ama cok fazlada bi farkı yok zotac gtx 460 kullanmadıgım için bilemiyorum ama sanki ısı sorunu var diye okudum gibi hatırlıyorum yanlış yönlendirme olmasın belki senin kartındada böle bir problem vardır yük altındayken ısı değerlerine baktın mı?
  • :):) Fvgumus İle senle Lvl Kasıyoduk Cz'de 70 olmuştun:D ilk 70 lerindendin olympianın yanlış hatırlamıyosam.Cz de Apost Partysinde:):) özledim o günleri:).Oyunlardayken bakıorum 70-75 derece ısısı ekran kartının amaan boşver en iyis Asus Gts 250 almak Bu Zotac Gtx 460 Beni Aştı:)
  • Beyler Bir Sorum Daha var.Benim Alacağım Asus Gts 250 DirectX 10u destekliyor.Ama Benim Pc'de DirectX 11 Var nasıl olucak sımdı.Bu ekran Kartını Alırsam Pc de DirectX 10 mu olucak.Yoksa DirectX 11 de'de Asus GTs 250 çalışırmı???
  • quote:

Beyler Bir Sorum Daha var.Benim Alacağım Asus Gts 250 DirectX 10u destekliyor.Ama Benim Pc'de DirectX 11 Var nasıl olucak sımdı.Bu ekran Kartını Alırsam Pc de DirectX 10 mu olucak.Yoksa DirectX 11 de'de Asus GTs 250 çalışırmı???

Oyunlarla geliyor zaten dx oradan yuklersin sorun olmaz
  • Oyunlar için Kıngston remi önermem çünkü zamanında ben dahil çok kişi mavi ekranlar donmalar iyi overclok olamamalar gibi,G.skill veya Corsair,Mafya 2 oyununu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz oldukça büyük bir oyun 1920x1080 de normal oyunlarda bile hafif kasmalar oluyor mafya2 de kasması normal bide driver sürücüleri daha tam oturmadı oyunlarla fermi yavaşladı herhalde tamamen bu olaylar DX10-11 olaylarından ve Windows 7 beta sürümlerinden kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar Zotac Gtx 460 Ekran Kartı Satılır.3 ay Kullanıldı.2 Yıl Garantisi var.FiyaTı 290 TL İlgilenenler söylesin
  • Arkadaşlar Zotac Gtx 460 Ekran Kartı Satılır.3 ay Kullanıldı.2 Yıl Garantisi var.FiyaTı 290 TL İlgilenenler söylesin.Yer İstanbuL.
  • 1 gb mi 768 mb mi onu da belirt. ayrıca 2.el bölümüne konu aç.
  • Arkadaşlar Nolur bu sorumu cevaplayın.Msı N Gts 450 Ekran Kartı 1 Gb DDr5 128 Bit Direct 11 mi yoksa Asus En Gts 250 DDr3 256 Bit Direct 10 Ekran kartını mı alıyım hangisinde oyunlarda daha çok performans alırım nolur söyleyin.Asus En Gts 25 Fiyatı 300 Tl.Msı Gts 450 Ekran kartının Fiyatı ise 270 Tl Hangisini Alıyım nolur Söyleyin? Hangisi Daha iyi ve oyunlarda daha çok performans alırım
  • Arkadaşlar Birde benim Anakartım İntel Corparation DP55WB Modeli.Msı Gts 450 Mi daha uyumlu olur yoksa.Asus En GTs 250 Mi Paylaşımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Arkadaşlar Birde benim Anakartım İntel Corparation DP55WB Modeli.Msı Gts 450 Mi daha uyumlu olur yoksa.Asus En GTs 250 Mi Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Ikiside olur gts 450 dusunuyorsan 5770 e de bir bak bence
  • Gtx 460 alıp kullanmışsın , satıyorsun ve gts 450 mi yoksa gts 250 mi anakartıma daha uyumludur diye absürd bir soru soruyorsun. Çok ilginç .....

Neyse sorularına cevap vereyim .

Anakartın PCI Express 2.0 x16 slota sahip. Dolayısıyla bahsettiğin kartları sorunsuz kullanabilirsin.

O 2 kart arasında ise msi gts 450 yi al. ddr5 128 bit = ddr3 256 bit diye kafanda bir kıyaslama yapabilirsin. Yani gts250 nin 256 bit olmasına aldanma.

Ayrıca gts 450 daha güncel bir kart ve dx11 olması da cabası.

Dip not : ne 300 tl gts 250 ne de 270 tl gts 450'ye verim deme . Fiyatlar çok yüksek. 300 tl ye gtx 460 768 mb alınabiliyor düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightF0RFreedom -- 26 Haziran 2011; 17:34:53 >

• Kardeş Çok Sağol AnaKartım İyi Benim O zaman:) kardeş O zaman MSI Gts 450 Alıyım dediğin Gibi Hemde DirectX11.Kardeş Bana Gtx 460 Deme Lanet Olsun Gtx 460'a.Bütün oyunlarda anlık takılmalar oluyor.Bende Ge Force 9600 Gt Vardı Onda bile Oyunlarda takılma yoktu hehe:) Anlıyacağın Gtx 460 Lanet Bi Kart
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.