Şimdi Ara

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
20.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llorente
    Kardeş Çok Sağol AnaKartım İyi Benim O zaman:) kardeş O zaman MSI Gts 450 Alıyım dediğin Gibi Hemde DirectX11.Kardeş Bana Gtx 460 Deme Lanet Olsun Gtx 460'a.Bütün oyunlarda anlık takılmalar oluyor.Bende Ge Force 9600 Gt Vardı Onda bile Oyunlarda takılma yoktu hehe:) Anlıyacağın Gtx 460 Lanet Bi Kart

Gts 450 alma ati hd 5770 cok daha iyidir takilma falan olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Kardeş Çok Sağol AnaKartım İyi Benim O zaman:) kardeş O zaman MSI Gts 450 Alıyım dediğin Gibi Hemde DirectX11.Kardeş Bana Gtx 460 Deme Lanet Olsun Gtx 460'a.Bütün oyunlarda anlık takılmalar oluyor.Bende Ge Force 9600 Gt Vardı Onda bile Oyunlarda takılma yoktu hehe:) Anlıyacağın Gtx 460 Lanet Bi Kart

Çok daha iyi olduğu filan yok. belki f/p olarak daha iyi bir konumda olabilir bir kaç fps önde olabilir ama nvidia olması o farkı kapatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Çok daha iyi olduğu filan yok. belki f/p olarak daha iyi bir konumda olabilir bir kaç fps önde olabilir ama nvidia olması o farkı kapatıyor.

Ikiside iyi kart bende ikisi arasinda kaldim

• Metalizmm Sorun ekran kartında Hacı en az 6 kişiye rastladım bizimle aynı sorunu olan yani ekran kartını değiştirmemiz gerekiyor.Ben Msı GTs 450 alıcam.İnşallah Daha buna benzer bi takılma olmaz
  • önerdiğin ekran kartı gtx460 dan daha yavaş. GTS 450 nin takılma yapmama ihtimali çokmu yüksek, ya takılma yaparsa o zaman elimdekini verip daha yavaş bir ekran kartı sahibi olmak çok riskli gibi duruyor.
  • Ama Metalizzm Ben İnternetten Baktım Forumlara felan kimsede yani gts 450 ekran kartı olanlarda böyle bir sorun yok.Gtx 460 ekran kartında bizimle aynı sorunu olan sen dahil 6-7 kişiye rastladım.Ayrıca 9600 Gt vardı.Bende Onun hızı da yüksek değildi ama.Böyle Takılmalar Yapmıyordu.Bu takılmanın çözümü yokk anlıomusun :)
  • Bir Çözen Olmayacakmı bu sorunu ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
  • arkdasım aynı sorun benim basımada geldi.Ben ekran kartımı söktüm pcı-express yuvasını temizledim iyi bir şekilde tekrar taktım oldu ama sende sorun işlemci işlemcin düşük kardeşim
    bende gta 4 inter core i7 642 de verdi ama senin sorun işlemcin
  • arkdaslar gtx460 da olan sorun bu ancak ekran kartınızı degiştirin yada işlemciyi yükseltin baska yolu yokk
  • quote:

Metalizmm Sorun ekran kartında Hacı en az 6 kişiye rastladım bizimle aynı sorunu olan yani ekran kartını değiştirmemiz gerekiyor.Ben Msı GTs 450 alıcam.İnşallah Daha buna benzer bi takılma olmaz

yok dostum sen GT220 al hepsinden çok daha iyi Var mı böyle bi mantık GTX460 gibi karttan GTS450'ye geçilir mi hiç!!
    GENELE HİTABEN = Forumlarda duyduğunuz herşeye inanmayın..yok şu kartı al takılma olmaz,yok bunu al evi temizler falan..Q6600 işlemciyle GTA4 oynamaya kalkarsanız tabi ki takılır..isterseniz 5970 takın,farketmez..sonuçta rezil bi optimizasyona sahip işlemciye yüklenen konsol pörtleği bi oyun GTA4..GTX460 orta-üst seviye f/p kartıdır..oyunları full hd,full ayarlarda yağ gibi akıcı oynamak isterseniz işlemciniz en az Q9650 3,5-4Ghz veya AMD Phenom II X2'den başlamalı, ekran kartınız ise GTX560 veya HD6950'den başlamalı..

• Beyler ben phenom II x4 955 işlemci alsam ve 4 gb ddr3 1333 mhz ram alsam sorunum artık devam etmez dimi ? Bide bu parçalar için hangi anakart önerirsiniz 100 ila 180 tl arası 550 watt high power güç kaynağıda böle sistem için yeterli oldurmu? Bu bahane ile sistemi yeniliyim bende yorumlarınızı bekliyorum. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalizmm -- 29 Haziran 2011; 17:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm
    Beyler ben phenom II x4 955 işlemci alsam ve 4 gb ddr3 1333 mhz ram alsam sorunum artık devam etmez dimi ? Bide bu parçalar için hangi anakart önerirsiniz 100 ila 180 tl arası 550 watt high power güç kaynağıda böle sistem için yeterli oldurmu? Bu bahane ile sistemi yeniliyim bende yorumlarınızı bekliyorum. ?

Etmez.ederse gel kafama işe
  • Metalizmmm Bak güzel kardeşim hadi senin işlemcin düşük ondan böyle takılmalar oluyor diyorsundur.Benim İşlemcim İntel Core i5 750 2.70 GhZ buna rağmen oluyor.Hem sadece sen değil 5-6 kişide daha aynı sorunu olan kişiye rastladım bizdeki sorunu olan.Yani kardeşim ikimizin eski ekran kartlarında böyle birşey yapmadığına göre yani Gtx 460'taki takılmalar olmadığına göre sorun kartta diyorum başka birşey demiyorum tek çözüm değiştirmek anlayacağın.
  • kafam acayip karıştı.
  • gtx 460 yerine hd5770 alsam q6600 2.40 4 gb ram ile sorun yaşarmıyım overclock şu an yapamıyorum cevapları bekliyorum ?
  • Ne alıyorsan al Yeterki Şu Gtx 460'tan Kurtul.Benimde kurtulmama en fazla 1 hafta kaldı.
  • quote:

Ne alıyorsan al Yeterki Şu Gtx 460'tan Kurtul.Benimde kurtulmama en fazla 1 hafta kaldı.

bende kafama yatarsa 1 hafta içinde değiştiririm.
  • quote:

Metalizmmm Bak güzel kardeşim hadi senin işlemcin düşük ondan böyle takılmalar oluyor diyorsundur.Benim İşlemcim İntel Core i5 750 2.70 GhZ buna rağmen oluyor.Hem sadece sen değil 5-6 kişide daha aynı sorunu olan kişiye rastladım bizdeki sorunu olan.Yani kardeşim ikimizin eski ekran kartlarında böyle birşey yapmadığına göre yani Gtx 460'taki takılmalar olmadığına göre sorun kartta diyorum başka birşey demiyorum tek çözüm değiştirmek anlayacağın.

Sizdeki sorun işlemcinin 2.7ghz hızında çalışması. Fermi kartlar yuksek hızlı ve güncel işlemci(i5,i7) istiyor malesef tam verimde çalışmak için. Amd tarafında da phenom 2 x4, x6 4 ghz civari bir hızda kullanıldığında tam verim olmasa da tatmin edici seviyede çalışıyor bu kartlar. yalnız i5, i7 işlemciler de bir miktar oc istiyor (amd kadar istemese de)

• Bence gtx 460'tan sonra daha düşük karta geçmek pekte mantıklı değil.Bari başka karta geçmişken gtx 560 ya da hd 6870 ayarında bir karta geçin.Aradaki farkı net bir şekilde hissedersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.