Şimdi Ara

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
20.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Llorente
    Yaktı Beni Bu GTX 460 ÇARE MSI GTS 450 :D

Gts 450 alıyorsan Asus DirectCU II'ye bir göz atmanı öneriyorum.Forumda 1 ghz'de kullananlar var.
  • Hehehehehe Benim Pc daha Yeni FVGUMUS İntel Core i5 750 işlemci piyasa fiyatı 400 m civarı yani iyi.Anakartım ise İntel Corpration DP55WB modeli DDR 3 PCI EXPRESS 2.0 x16 slot Yani anakartım da iyi bana göre.Sorun ZOTAC GTX 460 EKRAN KARTI. Şimdi söyle FVGUMUS İŞlemcimmi Yeterli Değil Ana kartımmı ?
  • Ram Ise A-DATa 4 Gb Tek. DDR3 675 Hz.Bu damı kötü :) Yeterli Değilmi ZOTAC GTX 460 için:) Sorun Kartta Anlayın ARTIK:)
  • quote:

Ram Ise A-DATa 4 Gb Tek. DDR3 675 Hz.Bu damı kötü :) Yeterli Değilmi ZOTAC GTX 460 için:) Sorun Kartta Anlayın ARTIK:)

Ekran kartını başka sistemde denedin mi?
  • LIorente çözümüm senin pc için değildi ben metalizm için konustum.İkinizide sölüyorum ankarada iseniz beraber bakabiliriz pc lere kartları falan değiştiriri takarız uygun bi zamanda
  • FvGUMUS İstanbul'da yaşıyorum ben.Bu Sorunun Çözümü bence ekran kartını değiştirmek.Çünkü bendeki eski 9600 GT'de bile böyle takılmalar yoktu:)ÇÖZÜM ekran kartını değiştirmek
  • merhaba beyler bu gtx 460 sorunu çözüm bulunacak gibi değil heral de bende de zotac gtx460 768 mb 192 bitlik modeli var bende de takılma sorunları var baktım forumalara ama gtx460 kullananların hepsin de bu sorunlar var gördüğüm kadarıyla bi çözüme kavuşmuş değil bende teknik servise göndermeyi düşünüyorum ama gönderenlerin gene aynı sorunla karşılaştıkalarını söylüyorlar.Acaba bu yabancı forumlardan çözüm bulamazmıyız bu soruna bu arada sistem özelliklerim.

İŞLEMCİ: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000
    ram:Kingston 2 gb ddr2 800 mhz
    ekran kartı:zotac gtx460 768 mb 192 bit
    anakart:Gigabyte MA78GM-S2H Motherboard

Önceki ekran kartım zotac 8600 gt de takılma sorunalrı vardı ama anakart değişince çözüm bulmuştu ondan öncesinde power değişti bi iki bi şey değiştirmeme rağmen olmamıştı sorun ram'den kaynaklıkdı bence ama anakrtı değiştirince çözülmüştü.Belki bu zotac'da da ram'den olabilir mi diye düşünüyorum ama herkezde de aynı sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altair_57 -- 1 Temmuz 2011; 11:51:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altair_57
    merhaba beyler bu gtx 460 sorunu çözüm bulunacak gibi değil heral de bende de zotac gtx460 768 mb 192 bitlik modeli var bende de takılma sorunları var baktım forumalara ama gtx460 kullananların hepsin de bu sorunlar var gördüğüm kadarıyla bi çözüme kavuşmuş değil bende teknik servise göndermeyi düşünüyorum ama gönderenlerin gene aynı sorunla karşılaştıkalarını söylüyorlar.Acaba bu yabancı forumlardan çözüm bulamazmıyız bu soruna bu arada sistem özelliklerim.

İŞLEMCİ: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000
    ram:Kingston 2 gb ddr2 800 mhz
    ekran kartı:zotac gtx460 768 mb 192 bit
    anakart:Gigabyte MA78GM-S2H Motherboard

Önceki ekran kartım zotac 8600 gt de takılma sorunalrı vardı ama anakart değişince çözüm bulmuştu ondan öncesinde power değişti bi iki bi şey değiştirmeme rağmen olmamıştı sorun ram'den kaynaklıkdı bence ama anakrtı değiştirince çözülmüştü.Belki bu zotac'da da ram'den olabilir mi diye düşünüyorum ama herkezde de aynı sorun var.

Sisteminde darboğaz var.Ekran kartını başka sistemde test etmelisin.

• Altair Bu sorun ancak ekran kartını değiştirirsen çözülür sana tavsiyem bir daha zotac alma.Bende MSI GTS 450 alıcam yapacak birşey yok sorunu bi çözemedik gitti.
  • KingOfEvil O zaman ekran kartını Yetkili servise vermenin bi manası yok.Çünkü Onlar kendi Pclerinde yani yüksek özellikteki pclerde kontrol edicek sonrada geri yollucak sorun yok diye.Bende demi darboğaz yapıyo yani?
  • Konu o kadar boş bir konu ki. Ekran kartı konusunda bilgi sahibi olmayan bir çok arkadaş gtx 460'a laf atmış. Sanki forumda başka bu kartı kullanan yok. Görende bir tek kendileri kullanıyor ve kullananların hepsinde sorun varmış sanacak.

e6750 2.6 ghz + 2gb ram + gtx 460 ile her türlü güncel oyunları sorunsuz oynuyorum.
  • quote:

KingOfEvil O zaman ekran kartını Yetkili servise vermenin bi manası yok.Çünkü Onlar kendi Pclerinde yani yüksek özellikteki pclerde kontrol edicek sonrada geri yollucak sorun yok diye.Bende demi darboğaz yapıyo yani?

Test nedir bilir misin ?

Madem sistemin iyi , sisteminde donanımsal bir sorun yok , gtx 460'ın kodu bozuk gibi durmadan karta laf sokuyorsun o zaman adam gibi oyunlardan benchmark al , 3dmark 06 , vantage , 11 testlerini yap. Bunları yaparken arka planda hardware monitör programı açık kalsın. Sonra testlerle birlikte bu arkada çalışan programın görüntüsüde olacak şekilde ss alıp gel buraya koy. Sonra yardım iste. Allah bilir ramlerin bozuktur , psunda sorun vardır , kablonda sorun vardır ( güç kablosu ) vs vs..................

• Şu sorunlarnızı ekran kartına bağlamaktan vazgeçin artık gtx 460 çok ciddi kalite bi karttır donanımsal yazılımsal sorunlarınız oldugu açık eski sisteminizde işte daha kötü ekran kartıyla su sekil sorunsuz oynuyordum vs gtx 460 aldım oyunlarda takılıyor vs balerefone dedigi gibi test etme imkanınız varsa test edin veya teknik servise götürün bi makinada test etsinler gözünüz önünde bunlar alternatifler idda ediyorum hala konuyu açan arkadaşın pc si ile alakalı upgrade ettiği zaman sorunları kalmayacak
  • Zaten konu başlığı tartışılan şeyin ne kadar anlamsız olduğunu ortaya koyuyor. Bu kadar sorunlu bir kart olduğu için dünyada da satış patlaması yaptı zaten.
  • Forumda iki konunun sürekli mesajlarla aktif kalmasına sinir oluyorum.

1- AMD sorunlu, nvidia al diyenler

2- GTX460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar

Bu iki konunun da tutar yanı yok. Kimseye faydası da yok, akıl bulandırmaktan başka işe yaramıyorlar.
  • @MÜŞAVİR

Üstelik bu konuya mesaj atanların çoğu yeni üye. Üstte mesaj atıp benimde ekran kartımda sorun var diyen kişi bugün kayıt olmuş foruma. İnsan acaba mı diyor ? Aynı kartı ben ve çevrem kullanıyor o yüzden acaba mı diyorum yoksa kimseyi zan altında bırakmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

@MÜŞAVİR

Üstelik bu konuya mesaj atanların çoğu yeni üye. Üstte mesaj atıp benimde ekran kartımda sorun var diyen kişi bugün kayıt olmuş foruma. İnsan acaba mı diyor ? Aynı kartı ben ve çevrem kullanıyor o yüzden acaba mı diyorum yoksa kimseyi zan altında bırakmak istemem.

Bilgisayarım da takılma olmasa durduk yere niye buraya mesaj atayım,diğer forum sayfalarına bi bakın tek sorun biz de değil...milletin canavar gibi sistemi var ama onlarda da oyun oynarken takılma ve ya donma sorunları var.Biz illa çıkıp ekran kartın da demiyoruz ki.Diğer üyeler parçaları değiştirip denemişler sorun gene aynı olunca ekran kartı mı problemli mi acaba diyor insan ?
  • quote:

quote:

@MÜŞAVİR

Bilgisayarım da takılma olmasa durduk yere niye buraya mesaj atayım,diğer forum sayfalarına bi bakın tek sorun biz de değil...milletin canavar gibi sistemi var ama onlarda da oyun oynarken takılma ve ya donma sorunları var.Biz illa çıkıp ekran kartın da demiyoruz ki.Diğer üyeler parçaları değiştirip denemişler sorun gene aynı olunca ekran kartı mı problemli mi acaba diyor insan ?

Tamam o zaman. Sen dediklerimi harfiyen uygula ben senin sorununu çözüp , problemi bulacağım.

3dmark06 , vantage , 11 hangisi varsa test alıp koyar mısın ? Aynı zamanda hardware monitör vs tarzı programlar ile de test sürerken arka planda sıcaklıkları konrol edecek bir programdan görüntü istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

@MÜŞAVİR

Tamam o zaman. Sen dediklerimi harfiyen uygula ben senin sorununu çözüp , problemi bulacağım.

3dmark06 , vantage , 11 hangisi varsa test alıp koyar mısın ? Aynı zamanda hardware monitör vs tarzı programlar ile de test sürerken arka planda sıcaklıkları konrol edecek bir programdan görüntü istiyorum.

Tmm yeterki derdime derman bulalım..hemen indiriyorum o zaman programları.

• quote:

quote:

@MÜŞAVİR

Arkadaşım olay şöle kimi arkadaşın takılmları bilgisayarın yetersizliğinden kimi arkadaşın takılmaları ekran kartınnı sorunlu olmasından kimi arkadaşın takılmaları yazılımsal bu takılmaların çeşitli sorunları olabilir bunları deneme yanılma yöntemiyle bulacaksınız sistemleri bilgi sahibilerin elinde olmadıgı için size çeşitli yönlendirmelerde bulanabilirler bu yönlendirmeler sonucu senin sorunnu çözülür diğer arkdaşın sorunu çözülmez neden çünkü dediğim gibi problmlerin farklı sebebleri olduğu için

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.